Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs" noslēgs pusfināla sēriju vai "DU" pagarinās?

Jānis Celmiņš

"Poliurs" noslēgs pusfināla sēriju vai "DU" pagarinās?
Kārlis Volodins un Ivo Baranovskis, "Poliurs / Ozolnieki"
Foto: Romualds Vambuts

Daugavpils OC šovakar var noslēgties viena no divām Latvijas čempionāta volejbolā pusfināla sērijām. „Poliurs / Ozolnieki” un „Daugavpils Universitātes” komandu cīņā rezultāts sērijā ir 2-1 par labu ozīšiem un jau šovakar viņiem ir iespēja nodrošināt vietu Latvijas čempionāta finālā. Mača sākums pulksten 19.00, tiešraide Sportacentrs.com.

Pirmajās trijās sērijas spēlēs uzvarējusi komanda, kura konkrēto maču aizvada savā laukumā. Ja mači Ozolniekos bijuši nosacīti mierīgi, tad līdz šim vienīgā spēle pamatīgi sakūla ūdeņus nosacīti mierīgajā Latvijas volejbola dīķi. Sekoja pat tiesneses (gan ne konkrētās spēles) diskvalifikācija ( Volejbola federācija pēta nekārtības... )... Uz sērijas trešo spēli LVF norīkoja divus Starptautiskās kategorijas soģus un arī šīvakara mačs nav izņēmums. Svilpes zobos atkal ņems divi „lielie” – Ritvars Alksnis un Valdis Jankovskis.

DU volejbolisti savā laukumā vienmēr spēlējuši krietni veiksmīgāk un to var teikt arī par šo sērijas spēli. Mači Ozolniekos komandai šosezon padevušies krietni smagāki visas sezonas griezumā. Izskatās, ka abas komandas šovakar būs iespējami labākajos sastāvos un paredzams, ka daugavpilieši neko par velti viesiem nedos – gaidāma smaga cīņa. Ozolnieku komandai savu trešo uzvaru sērijā nāksies izcīnīt vārda tiešajā nozīmē.

Mača sākums Daugavpilī pulksten 19.00 un tiešraidē tas būs vērojams arī portālā Sportacentrs.com. Vēlāk vakarā (plkst. 21.30) ieraksts Sportacentrs.com TV (Lattelecom interaktīvā TV 411. kanāls).

Ne mazāk interesanti notikumi risinās otrajā pusfināla sērijā, kurā Latvijas čempionvienība „Lāse-R/Rīga” atrodas iedzinējos pret „Biolars” komandu (1-2). Šajā pārī ceturtais mačs rītvakar Jelgavā.

Vai Ozolnieku komanda jau šovakar noslēgs sēriju?

  • 27

  • 17


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-21 13:19, pirms 12 gadiem
viss ir ļoti iespējams... dzirdēts, ka vietējie grupējumi "silti sagaidīs" Ozolnieku atbalstītājus. Šodien policija jau no paša rīta ap olimpisko centru grozās... redzēs kā būs. kā tik nav kāda traģēdija

     [+] [-]

, 2012-03-21 14:30, pirms 12 gadiem
kas ir tie grupējumi, 14-15 gadīgi puišeļi, kuriem mātes piens pie lūpām ?

     [+] [-]

, 2012-03-21 16:41, pirms 12 gadiem
Nash rakstīja: kas ir tie grupējumi, 14-15 gadīgi puišeļi, kuriem mātes piens pie lūpām ?
es takš nezinu! neesmu tik dziļi tajā visā iekšā, bet Daugavpils policija ir informējusi par iespējamām nekārtībām.

par tiem gadiem un lūpām runājot, es īsti nesapratu, bet spriežot pēc video, runa iet par ozolnieku mazgadīgo brigādi?

     [+] [-]

, 2012-03-21 17:20, pirms 12 gadiem
hmm.. DIEZ ŠODIEN tiesās godīgi?

     [+] [-]

, 2012-03-21 17:48, pirms 12 gadiem
el_ivar rakstīja: viss ir ļoti iespējams... dzirdēts, ka vietējie grupējumi "silti sagaidīs" Ozolnieku atbalstītājus. Šodien policija jau no paša rīta ap olimpisko centru grozās... redzēs kā būs. kā tik nav kāda traģēdija
Puis,ko tu pīpē? Kur kaut kas tāds ir dzirdēts? nekārtības,mhm,javel būtu par ko.

     [+] [-]

, 2012-03-21 17:56, pirms 12 gadiem
Un šādi tās baumas rodas,viena tante pateica un viss tā tas būs. Izbeidz te balagānu taisīt un intrigas vērt.