Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" pēdejās sekundēs izrauj uzvaru pār "Lightning"

"Golden Knights" pēdejās sekundēs izrauj uzvaru pār "Lightning"
Aizsargs Šo Teodors guva uzvaras vārtus trīs sekundes līdz mača pamatlaika beigam
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās desmit spēles. Neaizmirstamas emocijas saviem līdzjutējiem sagādāja Vegasas „Golden Knights”, kas trīs sekundes līdz mača pamatlaika beigām izrāva uzvaru ar 4:3 pār vienu no līgas labākajām komandām „Lightning”.

Toronto „Maple Leafs” ar 8:1 sagrāva Karolīnas „Hurricanes”, skaistā veidā pārtraucot trīs zaudēto spēļu sēriju. Jau pirmajā trešdaļā mājinieki panāca 4:1, otrajā periodā nocīnījās neizšķirti, bet trešajā uzvarēja ar 4:0. Metienu attiecība bija vien 36:33 par labu Toronto. Ar četriem (1+3) punktiem uzvarētāju rindās atzīmējās Mičels Marners un Tailers Bozaks, bet astoņus vārtus guva astoņi dažādi spēlētāji.

Vinipegas „Jets” ar 6:4 pārspēja Stenlija kausa finālisti Nešvilas „Predators” ar 6:4. Uzvaras vārtus 1:26 minūti līdz pamatlaika beigām guva Brendons Tanevs, kurš aizskrēja pretuzbrukumā un pārsteidza vārtsargu ar metienu tuvajā stūrī – 5:4, bet divas sekundes līdz sirēnai Bleiks Vīlers izmeta ripu no savas zonas, un tā ieslīdēja tukšos vārtos – 6:4.

Rezultatīva cīņa sanāca Vankūverā, kur vietējā „Canucks” piekāpās Monreālas „Canadiens” ar 5:7. Zaudētāju rindās ar „hat-trick” atzīmējās Austrijas izlases uzbrucējs Tomass Vaneks, savukārt divus vārtus uzvarētāju komandas laba guva Džefs Delorjē. Šajā mačā „Canucks” izdarīja par septiņiem metieniem vairāk – 39:32.

Tampabejas „Lightning” ar 3:4 zaudēja līgas debitantei Vegasas „Golden Knights”, piedzīvojot pirmo neveiksmi pēdējo astoņu spēļu laikā. Četras minūtes līdz pamatlaika beigām Viktors Hedmans panāca 3:3, bet trīs sekundes līdz sirēnai Šo Teodors izrāva uzvaru – „Golden Knights” vairākumā uzvarēja cīņā par ripu pie apmales, sekoja piespēle Teodoram, kura metiens izradījās neņemams vārtsargam – 3:4. Pašam aizsargam tas bija ceturtais (1+3) punkts šajā cīņā.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 21. decembri ar trīs spēlēm.

NHL spēles, 20. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Hurricanes – Maple Leafs1:8Red Wings – Islanders6:3
Ducks – Rangers1:4Wild – Senators6:4
Bruins – Sabres3:0Jets – Predators6:4
Capitals – Stars4:3 PLPanthers – Coyotes3:2
Canadiens – Canucks7:5Lightning – Golden Knights3:4

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +5 [+] [-]

, 2017-12-20 09:08, pirms 6 gadiem
Golden Knights 1. vietā Rietumu konferencē

Pirms sezonas paši teica, ka būs priecīgi, ja tiks play off

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 10:18, pirms 6 gadiem
Prieks par Knights uzvaru un Stamkosa un Kučerova kārtējiem punktiem, cerams abi sasniegs 100 punktu robežu!
Sabres gan nespējnieki...

     [+] [-]

, 2017-12-20 11:15, pirms 6 gadiem
Vegas Golden Knights ir pirmajā vietā Rietumos, bet otrā (aiz Tampa Bay Lightning) visā līgā. Diezgan daudzi pirms sezonas neticēja, ka Vegasa tiks play-off vai arī domāja, ka knapi iesprauksies, bet ja viņi turpinās kā tagad, tad play-off var tālu tikt. Pat līdz finālam.

     [+] [-]

, 2017-12-20 15:44, pirms 6 gadiem
Rezultatīva kārta! Vairāk tādu maču!

     [+] [-]

, 2017-12-20 19:44, pirms 6 gadiem
LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS rakstīja: Vegas Golden Knights ir pirmajā vietā Rietumos, bet otrā (aiz Tampa Bay Lightning) visā līgā. Diezgan daudzi pirms sezonas neticēja, ka Vegasa tiks play-off vai arī domāja, ka knapi iesprauksies, bet ja viņi turpinās kā tagad, tad play-off var tālu tikt. Pat līdz finālam.
Nesapņo, play-off tas ir pavisam kas cits kas regulārais turnīrs.
Un tu viņiem trūkst pieredzes kā komandai, domāju ja tiks play-off izlidos jau pirmajā kārtā