Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Karjerā vissvarīgākās ir komandas, nevis individuālās balvas"

Agris Suveizda

Ronaldu: "Karjerā vissvarīgākās ir komandas, nevis individuālās balvas"
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Portugāles izlases un Spānijas kluba Madrides "Real" spēlētājs Krištianu Ronaldu sniedza interviju Portugāles Futbola federācijas mājaslapā. Ronaldu runāja gan par tieksmi pēc tituliem, gan par Portugāles izlasi, gan savu tēlu laukumā.

"Nevaru eksistēt tikai individuālo balvu dēļ. Tas nebūtu pareizi, spēlētāja karjeru neizsaka individuālās, bet gan komandas balvas, kas ir vissvarīgākās," teica Krištianu Ronaldu, kurš kopā ar Lionelu Mesi un Andresu Injestu ir nominēts šā gada labākā futbolista balvai.. "Kad lēmums būs zināms [kurš iegūs "Ballon d'Or"], varu būt ļoti priecīgs, varu būt bēdīgs...Bet tā ir dzīves patiesība. Ja uzvari - lieliski, bet, ja ne, tad esi pacietīgs - dzīve turpinās. Nebūšu liekulis vai melis - protams, ka es gribētu to iegūt. Pēc tās tiecos, taču, ja to neiegūšu, dzīve nebeigsies."

"Portugāles izlasei, ņemot vērā to, ko pēdējos gados esam paveikuši un kā spēlējuši, ir pienācis laiks iegūt nozīmīgu trofeju. Ticība ļauj mums progresēt. Zinu, ka tas ir smags un ļoti sarežģīts uzdevums, bet divas vai trīs reizes bijām tam tik tuvu," sacīja Ronaldu. "Pagājušajā Eiropas čempionātā mūs pēcspēles sitienos uzvarēja Spānija. Kā jau teicu, lai uzvarētu lielā turnīrā, ir nepieciešama neliela veiksme, un tieši tās mums pēdējos gados ir pietrūcis."

Ronaldu un Mesi nemitīgi tiek salīdzināti viens ar otru, un tieši portugāļa tēls bieži tiek minēts kā viens no viņa galvenajiem mīnusiem. "Uztveru lietas nopietni. Piemēram, kad esmu laukumā, neesmu tā persona, kas daudz smiesies. Tas man var beigties nedaudz sāpīgi, liekot cilvēkiem šķist, ka esmu nedaudz iedomīgs, nesimpātisks. Bet tie, kas mani pazīst un ir ar mani runājuši, domā pilnīgi pretēji," teica Ronaldu. "Nedomāju, ka varam spriest par cilvēku pēc tā, ko redzam vai dzirdam. Mums to vajadzētu darīt, kad runājam ar kādu un veidojam ar viņu sarunu...Bet tas ir normāli, tāda ir dzīve. Nepazīstot cilvēku, ir ieradums atrast kļūdas, kritizēt. Tā dara ar mani, un arī es tā dažreiz daru [ar citiem]. Bet tas nav taisnīgi."

"Ceru kādreiz finālā spēlēt Portugālē un uzvarēt. Tas, iespējams, būtu skaistākais mirklis, kāds var būt manā dzīvē kā spēlētājam," piebilda Ronaldu, iespējams, norādot uz nākamo UEFA Čempionu līgas sezonu, kurā fināls notiks "Estadio du Luz" arēnā Lisabonā.

Izmantotie resursi:
abola.pt

1 2 43 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2012-12-20 21:38, pirms 11 gadiem
Jo es viņas nespēju iegūt!

  -3 [+] [-]

, 2012-12-20 21:42, pirms 11 gadiem
tik nav jau ne tas komandas ne individualo titulu

  +9 [+] [-]

, 2012-12-20 21:44, pirms 11 gadiem
" Tas man var beigties nedaudz sāpīgi, liekot cilvēkiem šķist, ka esmu nedaudz iedomīgs, nesimpātisks. Bet tie, kas mani pazīst un ir ar mani runājuši, domā pilnīgi pretēji," teica Ronaldu. "Nedomāju, ka varam spriest par cilvēku pēc tā, ko redzam vai dzirdam. Mums to vajadzētu darīt, kad runājam ar kādu un veidojam ar viņu sarunu...Bet tas ir normāli, tāda ir dzīve. Nepazīstot cilvēku, ir ieradums atrast kļūdas, kritizēt. Tā dara ar mani, un arī es tā dažreiz daru [ar citiem]. Bet tas nav taisnīgi."

tātad , jauni un veci , skolēni un bezdarbnieki , šito iekaļat galvās savējās! Tas jums noderēs citu cilvēku novērtēšanā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-20 21:49, pirms 11 gadiem
Nu jā, te nu Ronaldo iestājās vājuma brīdis, domāju ka viņš ir pārliecinātāks par sevi... Nepaveicās viņam, ne gluži īstajā laikā viņa zvaigzne spīd... tomēr ar Messi konkurēt ir faktiski neiespējami...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-20 21:51, pirms 11 gadiem
ko jūs nelaimīgie, vispār varat sava džīvē iegūt, tik vien cik apsmiet cilvēku, kurš saviem spēkiem ir kļuvis par vienu, no visu laiku labākajiem.
priecīgus svētkus un beidziet būt tik skaudīgi.
Slēpts komentārs: varbuuut
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-20 22:05, pirms 11 gadiem
lemonzz rakstīja: Tā ir,kā var Ronaldo justies komfortabli kad lielākā daļa viņu apdirrš un visu laiku līdzina ar Messi! Man var likt kaut 100 mīnusus,bet uzskatu ka Ronaldo nav ne par matu sliktāks kā Messi ! Reti kurš futbolists var jebkurā klubā sevi paradīt par līderi,kā to dara Ronaldo! Zinu atkal malsiet sūdu ka ir tikai Messi un Barca,bet atveriet acis...
Vecīt, neviens neko nemaļ, vieniem patīk Messi, otriem Ronaldu, trešajiem Rūnijs vai vēl kāds cits... Bet neaizmirsti ka ir tāda parasta lieta kā statistika un fakti!

  -4 [+] [-]

, 2012-12-20 22:07, pirms 11 gadiem
Čal priekš tevis svarīgākas ir individuālās balvas to pierāda daudzi tavi izteikumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-20 22:21, pirms 11 gadiem
ronaldo12 rakstīja: Čal priekš tevis svarīgākas ir individuālās balvas to pierāda daudzi tavi izteikumi.
Tieksme pēc apbalvojumiem ir tikai apsveicama. Tā dod motivāciju turpināt spēlēt un uzlabot savu sniegumu. Cilvēka dabā ir būt pārākam par pārējiem, un tikai tā rodas čempioni. Es personīgi nevērtēju sportista personību, viņš var būt lielākais un iedomīgākais pi***s futbolā, bet kamēr vien viņš nepadosies un turpinās censties sasniegt augstākos mērķus karjerā, viņš ir un būs lielisks futbolists pretstatā mūsu Biedru Andriņam kuram personīgie sasniegumi pie vienas vietas un motivācija uzlabot kautko savā karjerā ir 0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-12-20 23:20, pirms 11 gadiem
Lūk šo lietu es nesaprotu. Vai drīzāk fanu (komentētāju) pārmetumus par to, ka viņam IR svarīgas personīgās balvas. Nemaz nerunājot par to, ka gribētu redzēt jūs (augstāk minētos) pakārtojam visu savu karjeru komandas vārdā, bet kas vēl jo svarīgāk - tā ir absolūti debīlākā domāšana kāda sportistam varētu būt. Par laimi Ronaldu to manāmi saka tikai publicitātes pēc (par nelaimi viņam to nākas darīt muļķu dēļ).

Ja es būtu sportists, man būtu ļoti svarīgi iegūt katru individuālo balvu kāda eksistē. Pārspēt sava laika labākos un skaitļos apsteigt iepriekšējās leģendas. Tieši tikpat svarīgi protams būtu komandas sasniegumi (jā, ja galvā ir TIKAI "štrunts ja ielaižam vārtus, es stāvēšu 90 min pie viduslīnijas cerībā uz piespēli", bet neviens Ronaldu kalibra izcilnieks tāds nav un nekad nebūs). Tikai slikti spēlētāji var patiesi teikt - man nav svarīgi individuālie sasniegumi.

Vai mēs vispār zinātu kas tas tāds Maikls Džordans ir, ja viņa mērķis nebūtu kļūt labākajam basketbolistam? Visiem izcilajiem sportistiem ir vēlme būt labākajiem, pārspēt citus un sevi, progresēt. Es neesmu Ronaldu fans, bet smieties par viņa vēlmi būt labākajam ir pašu kompleksu kompensācija, nekas vairāk.

  -2 [+] [-]

, 2012-12-20 23:24, pirms 11 gadiem
Tikai BARCELONA, tikai MESSI!

     [+] [-]

, 2012-12-20 23:54, pirms 11 gadiem
Kristines sasniegumus vnk aizeno Messi!!Nav Kristine sliks speletajs,bet Messi ir nedaudz labaks!
Messi nekad neteiks ka vins ir baigais skaistulis,vai kko tadu vkas vinju pacels augstak neka parejos,ka to darija Kiki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-21 00:26, pirms 11 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Cilvēki ir indviduālisti, savi panākumi ir svarīgākie jebkuram, nevis kolēģu vai uzņēmuma utt. Riebjās tas Ronaldu, apkauno futbolu tādi liekuļi.
Aceros neseno Messi interviju,vinsh taja teica ka vinam individualas balavas nav svarigas,galvenais komandas uzvara! Ko tu teiksi par sho?

  -2 [+] [-]

, 2012-12-21 00:28, pirms 11 gadiem
Waldini rakstīja: Vecīt, neviens neko nemaļ, vieniem patīk Messi, otriem Ronaldu, trešajiem Rūnijs vai vēl kāds cits... Bet neaizmirsti ka ir tāda parasta lieta kā statistika un fakti!
Par kādu statistiku Tu runā? Kādi tad ir tie statistikas fakti?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-21 00:32, pirms 11 gadiem
Bet fakts ir tāds, ka CR ir bijis labs gan United, gan Real, tā arī POR izlasē. Visās komandās viņš ir bijis/ir līderis.

     [+] [-]

, 2012-12-21 00:41, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Aceros neseno Messi interviju,vinsh taja teica ka vinam individualas balavas nav svarigas,galvenais komandas uzvara! Ko tu teiksi par sho?
Tā ir intervija. Tiek uzrunāta publika un spodrināts savs tēls. Kamēr personīgi ar viņu nekontaktēties, patiesos mērķus nekad arī neuzzināsi. Ļoti iespējams ka šādu atbildi sniedzis komandas norādījumu iespaidā. Varbūt arī nē, patiesību visticamāk tā arī neuzzināsim. Protams ka futbols ir komandas sports un primārais ir komanda, taču kā jau teicu, nav tāda sportista kuram nebūtu patīkami tikt novērtētam individuāli.

Īpaši nesekoju futbolam un individuāliem spēlētājiem tāpēc tā vietā lai atbalstītu kādu spēlētāju individuāli, es vienkārši izbaudu lieliskus mačus. Tomēr es cienu spēlētāju attieksmi pret darbu un drosmi intervijās pateikt to, ko citi noklusē baidīdamies no publikas reakcijas. Vēl jo vairāk, ja tie nav vienkārši tukši vārdi.

     [+] [-]

, 2012-12-21 00:53, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Aceros neseno Messi interviju,vinsh taja teica ka vinam individualas balavas nav svarigas,galvenais komandas uzvara! Ko tu teiksi par sho?
Messi tā saka vienmēr,toties Ronaldo vienu nedēļu saka ka balsotu par sevi,otru,ka cilvēkiem es nepatīku,jo esmu skaists,tagad atkal viņš saka kaut ko pretēju,plus vēl pietiek paskatīties kāda ir viņa reakcija,kad izbraukuma spēlēs ne Barcelonā stadions sāk skandēt Messi vārdu

     [+] [-]

, 2012-12-21 01:03, pirms 11 gadiem
madmatixx rakstīja: Tā ir intervija. Tiek uzrunāta publika un spodrināts savs tēls. Kamēr personīgi ar viņu nekontaktēties, patiesos mērķus nekad arī neuzzināsi. Ļoti iespējams ka šādu atbildi sniedzis komandas norādījumu iespaidā. Varbūt arī nē, patiesību visticamāk tā arī neuzzināsim. Protams ka futbols ir komandas sports un primārais ir komanda, taču kā jau teicu, nav tāda sportista kuram nebūtu patīkami tikt novērtētam individuāli.

Īpaši nesekoju futbolam un individuāliem spēlētājiem tāpēc tā vietā lai atbalstītu kādu spēlētāju individuāli, es vienkārši izbaudu lieliskus mačus. Tomēr es cienu spēlētāju attieksmi pret darbu un drosmi intervijās pateikt to, ko citi noklusē baidīdamies no publikas reakcijas. Vēl jo vairāk, ja tie nav vienkārši tukši vārdi.
Tu tiešām domā,ka Messi ir uzspēlēts,viņš visās intervijās vienmēr atzīst,ka jebkura balva ir patīkama,bet tās visas novēl saviem komandas biedriem,jo bez viņu palīdzības nebūtu sasniedzis tādas virsotnes,ja kas,neesmu dzirdējis,ka Ronaldo kādreiz tā izteiktos par saviem komandas biedriem.
P.S. Ļoti iespējams ka šādu atbildi sniedzis komandas norādījumu iespaidā-neesi jocīgs,lai klubs Messi norādītu ko teikt intervijās,viņš tak ir superzvaigzne nevis trauku mazgātājs Mcdonalds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-21 05:50, pirms 11 gadiem
latvietis ir slikts cilvēks,par to nav ko spriest

     [+] [-]

, 2012-12-21 05:51, pirms 11 gadiem
ronaldo12 rakstīja: Čal priekš tevis svarīgākas ir individuālās balvas to pierāda daudzi tavi izteikumi.
ai kāTu pārdzīvo,ka Tu dzīvē neko nesasniegsi

     [+] [-]

, 2012-12-21 05:53, pirms 11 gadiem
budd rakstīja: Lūk šo lietu es nesaprotu. Vai drīzāk fanu (komentētāju) pārmetumus par to, ka viņam IR svarīgas personīgās balvas. Nemaz nerunājot par to, ka gribētu redzēt jūs (augstāk minētos) pakārtojam visu savu karjeru komandas vārdā, bet kas vēl jo svarīgāk - tā ir absolūti debīlākā domāšana kāda sportistam varētu būt. Par laimi Ronaldu to manāmi saka tikai publicitātes pēc (par nelaimi viņam to nākas darīt muļķu dēļ).

Ja es būtu sportists, man būtu ļoti svarīgi iegūt katru individuālo balvu kāda eksistē. Pārspēt sava laika labākos un skaitļos apsteigt iepriekšējās leģendas. Tieši tikpat svarīgi protams būtu komandas sasniegumi (jā, ja galvā ir TIKAI "štrunts ja ielaižam vārtus, es stāvēšu 90 min pie viduslīnijas cerībā uz piespēli", bet neviens Ronaldu kalibra izcilnieks tāds nav un nekad nebūs). Tikai slikti spēlētāji var patiesi teikt - man nav svarīgi individuālie sasniegumi.

Vai mēs vispār zinātu kas tas tāds Maikls Džordans ir, ja viņa mērķis nebūtu kļūt labākajam basketbolistam? Visiem izcilajiem sportistiem ir vēlme būt labākajiem, pārspēt citus un sevi, progresēt. Es neesmu Ronaldu fans, bet smieties par viņa vēlmi būt labākajam ir pašu kompleksu kompensācija, nekas vairāk.
Ja tū būtu sportists,Tu n neb nebūtu latvietis

     [+] [-]

, 2012-12-21 09:38, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Aceros neseno Messi interviju,vinsh taja teica ka vinam individualas balavas nav svarigas,galvenais komandas uzvara! Ko tu teiksi par sho?
Tas taču sen zināms, ka Mesi ir īsts komandas spēlētājs un viņam nav žēl, ja individuālo balvu saņem kāds no komandas biedriem. Viņš vienkārši nav egocentrisks. Ronaldu savukārt ir egocentrisks līderis, kurš spēli biežāk ņem uz sevi. Bet līdz Zidānam viņam vēl jāaug. Domāju, ka Zizu vajadzētu būt Ronaldu etalonam.

     [+] [-]

, 2012-12-21 09:40, pirms 11 gadiem
Neko nepareizu jau Ronaldu nepateica - viss bumbās. Tikai tik pieticīga intervija gaidot balvas pasniegšanu...jā, nedaudz aizdomīgi, bet, iespējams, vienkārši neuzticos slaveniem cilvēkiem

     [+] [-]

, 2012-12-21 10:28, pirms 11 gadiem
Jā, žēl, ka Messi arī to ir vairāk

  +1 [+] [-]

, 2012-12-21 11:31, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Par kādu statistiku Tu runā? Kādi tad ir tie statistikas fakti?
Nu priekš sevišķi apdāvinātiem, paskaties un salīdzini Messi un Ronaldo pēdējo gadu elementāro statistiku: Gūtie vārti, izdarītās piespēles ja skatamies sīkāk, tad lielajiem Ronaldo aizstāvjiem varētu būt interesanti arī fakti par izdarītajiem sitieniem salīdzinājumā ar Messi un attiecīgi gūto vārtu procents, ka arī diezgan svarīgs faktors, cik vārtus abi guvuši no 11-m sitienu atzīmes. Diezgan daiļrunīgi skaitļi kopuma, tici man

  -1 [+] [-]

, 2012-12-21 12:34, pirms 11 gadiem
A kapec tiek salidzinati Ronaldu un Messi katram savi plusi Messi tirs bombardieris dara savu darbu teicami komandas speli veido havi un injesta.Ronaldu ir vairak pussargs neka uzbrucejs un tas ir dažadas lietas.
1 2 43 komentāri