Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Cipulis varbūt iemetīs svarīgākos vārtus sezonā"

Jānis Pārums

Rautakallio: "Cipulis varbūt iemetīs svarīgākos vārtus sezonā"
Peka Rautakallio
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Spartak" komandām (4:1) komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri, attiecīgi, Peka Rautakallio un Viktors Pačkaļins.

Peka Rautakallio, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris: "Priecājos, ka katru periodu spēlējām arvien labāk. Veiksme, kas reizēm mums nepalīdzēja, šovakar bija mūsu pusē. Komanda padarīja ļoti labu darbu. Cipulis? Pagaidām vārtus viņš negūst, taču varbūt iemetīs svarīgākos vārtus sezonā. Viņš labi slido, viņam ir lielisks metiens, ir visas iespējas gūt vārtus, taču tam vajadzīgs laiks. Upītis šovakar nolasīja labi situāciju, tiekot pie vārtu guvuma. Nezinu, kā būs rīt, bet viņš ir daudzsološs."

Viktors Pačkaļins, Maskavas "Spartak" galvenais treneris: "Apsveicu pretiniekus un viņu galveno treneri ar uzvaru. Domāju, ka visiem sportā ir skaidrs, ka tas, kas vairāk kļūdās, tas arī zaudē. Vairākkārt kļūdījāmies savu vārtu priekšā, tāpēc ielaidām vārtus. "Dinamo" šovakar uzvarēja pelnīti. Nebaidos, ka mani galvenā trenera amatā varētu nomainīt Františeks Hosa, jo domāju vairāk par kluba ieguvumiem ne saviem. Ja notiks trenera maiņa, varbūt tas klubam nāks tikai par labu. Mums ir daudz savainojumu, klubam noteikti vajag pastiprinājumu."

1 2 46 komentāri
Slēpts komentārs: baraviks

 +28 [+] [-]

, 2011-11-20 19:34, pirms 12 gadiem
Nu tad gaidam to SVARIIGAAKO golu!
Slēpts komentārs: TROTTERlove

 +28 [+] [-]

, 2011-11-20 19:35, pirms 12 gadiem
Aizvien vairak lepojos ar musu treneri. Pekka "lasa" ari shadas psihologiski sarezgitas situacijas. Visu cienju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +18 [+] [-]

, 2011-11-20 19:36, pirms 12 gadiem
TROTTERlove rakstīja: Te jau sāk izklausīties,ka Pekka ņirgājās.
Nekas,es ticu Cipulim,KAUT KAD TAČU VIŅŠ IESITĪS...cerams.
Tieshi kuraa vietaa intervijaa tev tas izklausiijaas??. vinjs tiesh otraadi ,atbalstiija cipuli speciaalist!

 +41 [+] [-]

, 2011-11-20 19:38, pirms 12 gadiem
Neko viņš neņirgājās...CIpulis spēlē labi,bet nu nekrīt,šodien atkal,nebūtu nogāzuši Cipuli,būtu viņš trāpījis,atkal nekā...Ar Lauri tak bija līdzīgi pagājušo gad,tā kā šī ir komandas spēle,tad šobrīd met tie kas var iemest,gan atversies arī pārējie...šobrīd vispār mūsu spēle kļūst tikai labāka un labāka...

  +3 [+] [-]

, 2011-11-20 19:44, pirms 12 gadiem
Atslēgas vārds "varbūt"
Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko

  +1 [+] [-]

, 2011-11-20 19:50, pirms 12 gadiem
man jau patīk --- neparedzamākā komanda KHL ............
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-11-20 19:58, pirms 12 gadiem
Nē patiešām Cipulis ir pamanāms .Labā nozīmē domāju . Un es tiešām ceru ka beidzot iekritīs ripa vārtos .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Pedejais_duraks

     [+] [-]

, 2011-11-20 20:01, pirms 12 gadiem
zigmundoo rakstīja: Par Tevi un Taviem tizlajiem komentāriem jau viss SC smejas, ne tev Cipuli vērtēt...
sis ir feiks, iistais ir masalskis123 kaa tevi piesmeja
Slēpts komentārs: Pushkin1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +19 [+] [-]

, 2011-11-20 20:05, pirms 12 gadiem
masalskis321 rakstīja: Cipulis iemetīs? Te jau sunim jāsmejas!
Var redzēt ka Tu tam sunim esi līdzīgs.

 +13 [+] [-]

, 2011-11-20 20:07, pirms 12 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Peku un Cipuli uz SM-Liigu!
Treneris lai ir Balderis!
Vēl viens anaboris.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-20 20:13, pirms 12 gadiem
26. februāris, svētdiena, Arēna Rīga.

Dinamo sezonas pēdējā un izšķirošajā spēlē tiekas ar Habarovskas Amur. Komandai vajadzīga uzvara pamatlaikā, lai pēdējā brīdī no astotās vietas izsistu slovāku Lev un ielektu play-off pēdējā vagonā. Līdz spēles beigām palikusi pusminūte, un tablo rāda rīdziniekiem neizdevīgo 2:2. Dinamo triecienmaiņa Sprukta vadībā dodas pēdējā uzbrukumā, Holts skrien nost no laukuma, lai palīgā varētu nākt kāds laukuma spēlētājs... un tas ir Cipulis. Mārtiņš pilnīgā mierā piebiedrojas saviem kolēģiem, lieliski sastrādājas... Palikušas 20 sekundes. Kurš uzņemsies līderību? Cipulis pēkšņi dodas vārtu priekšā un negaidīti saņem ideālu piespēli no Karsuma. Nu tāda konfekte, ka pat Mārtiņš Cipulis, hokejists ar nevainojamu statistiku 0+10, apjūk un zaudē galvu. Viņš sapiņkerējas visur, kur vien iespējams - rokās, kājās, nūjā, ripā, un vienkārši nokrīt. Tā kā ripa vēl joprojām ir pie klusā Cipuļa, visi dinamieši un Amur hokejisti mauc klāt. Sākas pilnīgs haoss - visi uztraukumā cenšas iegūt ripu, grūstās, krīt un ko tik vēl ne. Jana Lašāka priekšā atrodas totāla hokejistu čupa, tiesneši jau grasās svilpt un pārtraukt spēli, bet tad... No hokejistu drūzmas pēkšņi izlaužas Mārtiņš Cipulis, izslāpis pēc vārtiem kā kamielis pēc ūdens, sejā nav manāma ne mazākā uztraukuma trīsa, ne mazākā baiļu dzirksts acīs. Tikai pārliecība. Un jā, vēl pie viņa ir ripa. Lašāks ir šokā, un Cipulis izmanto šo brīdi - ar spēcīgu metienu viņš triec ripu vārtsargam virs pleca, tieši vārtu devītniekā. Viss, pamatlaikā vairs palikusi tikai kāda sekunde vai divas, tam nav nozīmes. Spēle ir uzvarēta, Dinamo ir play-off, Mārtiņš Cipulis beidzot ir guvis vārtus! Viņš paceļ pirkstu gaisā un rāda uz debesīm, Sprukts nokrīt viņam pie kājām, tiesa gan, paslīdot, nevis aiz pielūgsmes. Arēnā valda milzīga eiforija, Pekka raud, un uz to visu skatās Cipulis un pat nepasmaida. Viņš to zināja jau sen, jau kopš pērnā gada augusta.

Taču tad pieslido mača tiesnesis ar apvainojušos Petružāleku. Redz, esot kāda problēma.. Petružālekam, Habarovskas līderim, kāds hokejistu čupā ir nospēris nūju. Un video tiesnesis arī pēkšņi ziņo - eu, Cipulis tajā burzmā pasēja savu nūju un paķēra pirmo, kas gadījās, šajā gadījumā - nospēra to nabaga Jakubam. Cipulis krata galvu, nē nē, tā taču nav taisnība! Tiesnesis tikai skumji noskatās un klusi nosaka - piedod, Mārtiņ, arī šoreiz nebūs, un nosvilpj. Vārti neskaitās. Arēna ir pārsteigta, Pekka vairs neraud, arī Sprukts beidzot pieceļas. Ko? Cipulis atkal nav iemetis. Spēle vēl nav zaudēta, taču nevienam vairs negribas spēlēt tālāk, jo play-off vilciens ir garām. Sēras, milzīgas sēras. Skumst klātesošie līdzjutēji un pie TV sēdošie, skumst komanda un treneru pulks, skumst Dinamo vadība un gāzes vīri Krievijā. Mārtiņ, Mārtiņ, nu kā tu šitā... Taču Cipulim sejas vaibsti paliek akmenscieti...

P.S. Pēc spēles Mārtiņš Cipulis ar visiem saviem 0+10 tika nosūtīts uz Liepājas Metalurgu, kur viņš kļuva par kluba rezultatīvāko spēlētāju, aizvedot Metalurgu līdz BAČ play-off finālam, pēdējā izšķirošajā spēlē gūstot hattrick un kļūstot par BAČ čempionu.

 +11 [+] [-]

, 2011-11-20 20:23, pirms 12 gadiem
Es ticu Cipulim!!

 +10 [+] [-]

, 2011-11-20 20:31, pirms 12 gadiem
jablonsky_guy
Nu tu gan esi mazliet padebīls....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-11-20 20:41, pirms 12 gadiem
Cipulim maisam gals vaļā būs Habarovskā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-11-20 20:52, pirms 12 gadiem
Cipulis gan jau iemetīs.
Man drīzāk nepatīk dažu labu leģionāru sniegums. Pirmssezonas nometnē RD izbrāķēja mūsu pašu vietējo Bērziņu, tagad trešās maiņas centrā spēlē leģionārs Šindels - un vai tiešām viņš ir labāks? Lundmarks - mazliet uzspīdēja savās pirmajās spēlēs, bet pēc tam vairs neko īpašu nerāda, tiešām Saulietis vai Jekimovs nevarētu spēlēt viņa vietā? Skaidrs, ka tagad jau visiem manis pieminētajiem Latvijas hokejistiem ir līgumi citur, es vienkārši to saku salīdzinājumam.

     [+] [-]

, 2011-11-20 21:06, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Cipulis gan jau iemetīs.
Man drīzāk nepatīk dažu labu leģionāru sniegums. Pirmssezonas nometnē RD izbrāķēja mūsu pašu vietējo Bērziņu, tagad trešās maiņas centrā spēlē leģionārs Šindels - un vai tiešām viņš ir labāks? Lundmarks - mazliet uzspīdēja savās pirmajās spēlēs, bet pēc tam vairs neko īpašu nerāda, tiešām Saulietis vai Jekimovs nevarētu spēlēt viņa vietā? Skaidrs, ka tagad jau visiem manis pieminētajiem Latvijas hokejistiem ir līgumi citur, es vienkārši to saku salīdzinājumam.
Par Saulieti - tas ir Dinamo feileris.

  +7 [+] [-]

, 2011-11-20 21:18, pirms 12 gadiem
Ļaujiet leģionāriem dažas spēles saspēlēties. Lundmarkam tikko bija trauma, skaidrs, ka kājas velkas. Nieminens jau sāk atraisīties.

Cipu jāieliek kādu spēli paspēlēt ar Miķeli, PČ viņš pat Saulietim deva rezultatīvas piespēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-11-20 22:28, pirms 12 gadiem
te visādi tirliņi ir tāpat kā par Cipuli ir ņirgājušies gan par Dārziņu, gan par Spruktu, gan Karsumu, arī par Daugaviņa mēģinājumiem ielauzties NHL... Dārziņš pelna miljonus Barsā, Karsums ar Spruktu taisa rezulātu RD, Daugaviņš spēlē NHL, bet tie tirliņi nekur tālak par savu patēriņu kredītu nomocīto eksistenci tālāk nav tikuši, sēž te, apliek Cipuli un jūtas pašapliecinājušies

  +1 [+] [-]

, 2011-11-20 22:42, pirms 12 gadiem
jāgaida Ziemassvētki, kad Sala Tēvs ar sirmo bārdu atnesīs Mārtiņam to nūju ar kuru var iesist TO golu

     [+] [-]

, 2011-11-20 22:56, pirms 12 gadiem
pareizi noliekam savējo.

tas ka nemet Luceniuss, Šindels, Nieminens utt mums neinteresē ..

     [+] [-]

, 2011-11-20 23:19, pirms 12 gadiem
CiPA - viss OK, MĒS tEV ticam. Ir labi, bus goli.
1 2 46 komentāri