Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pārtrūkst CSKA uzvaru sērija, viesos panākums tikai "Severstal"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārtrūkst CSKA uzvaru sērija, viesos panākums tikai "Severstal"
Juliuss Šuplers
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Trīs uzvaru sērija pārtrūkusi Juliusa Šuplera vadītajam Maskavas CSKA, kas ir Rīgas "Dinamo" nākamais pretinieks, - zaudējums viesos ar 1:2 pret Austrumu konferences līderi Čeļabinskas "Traktor". Viesos spēja uzvarēt tikai Čerepovecas "Severstal".

Trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs izcīnīja Čerepovecas "Severstal", kas, gūstot vārtus gan vairākumā, gan mazākumā, gan vienādos sastāvos, viesos ar 3:1 uzveica Čehovas "Vityaz". Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Aleksejs Cvetkovs. "Vityaz" pēc uzvaru sērijas ceturtā neveiksme pēdējās piecās cīņās.

Pateicoties pieredzējušo uzbrucēju Sergeja Mozjakina un Sergeja Fjodorova precīzajiem raidījumiem vairākumā, Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Novokuzņeckas "Metallurg", kas arī vienīgos vārtus guva, spēlējot vairākumā. Arī Magņitkai pēc neveiksmju sērijas uzplaukums – trešā uzvara pēc kārtas.

Astanas "Barys" no Kazahstānas pietika ar 10 sekundēm papildlaikā, lai sagādātu Popradas "Lev" no Slovākijas ceturto zaudējumu pēc kārtas – 2:1. Uzvarētājiem abus vārtus guva leģionāri – kanādiešu aizsargs Kevins Dalmans un amerikāņu uzbrucējs Brendons Bočenskis.

Trīs uzvaru sērija pārtrūka nākamajam Rīgas "Dinamo" pretiniekam – Maskavas CSKA –, kas viesos ar 1:2 atzina Austrumu konferences līderes Čeļabinskas "Traktor" pārākumu.

Lai gan spēlē Jekaterinburgā starp vietējo "Avtomobilist" un Minskas "Dinamo" pirmie vārti tika gūti vien 31. minūtē, tieši šis mačs kļuva par dienas rezultatīvāko – mājinieki atspēlējās un svinēja uzvaru ar 4:2. Abi izšķirošie vārti tika gūti pēdējo 62 sekunžu laikā.

Un visbeidzot Omskas "Avangard" savā laukumā sagādāja ceturto neveiksmi pēdējo piecu spēļu laikā bijušajai līgas līderei Habarovskas "Amur" – 3:2. Jau 17. vārtus sezonā guva līgas labākais snaiperis, čehu uzbrucējs Romāns Červenka.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-20 22:25, pirms 12 gadiem
izskatas, ka Šuplers uz korķa uzkapis - tāds sarkanīgs kļuvis

     [+] [-]

, 2011-11-20 22:35, pirms 12 gadiem
AVOKĀDO13 rakstīja: izskatas, ka Šuplers uz korķa uzkapis - tāds sarkanīgs kļuvis
Ko Krievijaa reaali citu dariit?