Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Džordanam hat-trick un atkārtots Pasaules kausa rekords, Jaunzēlande iesoļo finālā

Džordanam hat-trick un atkārtots Pasaules kausa rekords, Jaunzēlande iesoļo finālā
Vils Džordans. Foto: EPA/Scanpix

Šovakar par Pasaules kausa regbijā pirmo finālisti kļuva Jaunzēlandes izlase, kas ar 44:6 pārliecinoši pieveica argentīniešus. Trīs piezemējumus izdarīja Vils Džordans.

• Vils Džordans atkārtojis Pasaules kausa rekordu – astoņi piezemējumi vienā turnīrā. Sasniegumu viņš dala ar trīs regbistiem.

• Tāpat Džordans kļuvis par tikai trešo, kuram pusfinālā izdevies veikt vismaz trīs piezemējumus.

• Pirmos punktus Džordans guva 11. minūtē – pēc tam, kad Argentīna ar precīzu soda sitienu bija ieguvusi 3:0 vadību.

• Otro un trešo piezemējumu Džordans veica 62. un 73. minūtē, tādējādi atkārtojot Pasaules kausa rekordu.

• Pirms četriem gadiem Jaunzēlande apstājās pusfinālā, zaudējot angļiem. Toties cīņā par bronzu izdevās pārspēt Velsu.

• Ar trīs tituliem Jaunzēlande dala titulētākās nācijas godu ar Dienvidāfrikas Republiku, kas ir pašreizējā čempione un kas rītvakar pulksten 22:00 pusfinālā spēkosies pret Angliju.


, 2023-10-21 11:06, pirms 11 mēnešiem
Argentīnai jau tikšana pusfinālā bija mega panākums, kautko vēl izdarīt Jaunzēlandei bija nereàli, mēs tagad varam redzēt cik spēcīga bija Īrija kurai atkal nepaveicās ar izslēgšanas spēlēm
, 2023-10-21 11:47, pirms 11 mēnešiem
Jaunzēlande vareni izskatījās pusfinālā.Kāda tehnika,bij ko redzēt.Argentīnai pat īsti variantu nebij sajā spēlē.
Foto: RK "Livonia".

Regulārās sezonas izšķirošajā spēlē Baltijas Top līgā "Baltic XL/Livonia" pret Lietuvas "Vilkiem"

Šīs sezonas vadošais Latvijas regbija klubs “Baltic XL/Livonia” svētdien Baltijas Top līgas regulārā turnīrā aizvadīs pēdējo sesto spēli, izbraukumā tiekoties ar Viļņas “Geležinis Vilkas”, kas turnīra tabulā atrodas blakus. Kaut arī pagājušajā spēlē zaudējums ar četriem punktiem titulētajam “Baltrex” gandrīz izgaisināja cerības uz pusfinālu, tomēr uzvaras gadījumā par “Vilkas” komandu livonieši var tikt izslēgšanas spēlēs, ja gadījumā atjauno pelnīto uzvaru pret “Šiauļiai”. Līdz ar to viennozīmīgi arī šajā spēlē Lietuvas galvaspilsētā pret dienvidu kaimiņu “dzelzs vilkiem” livonieši sitīsies līdz pēdējam, lai uzvarētu. Arī par komandas biedru Robertu Miksonu, kurš gāja bojā gada pirmajā pusē.
Foto: RK "Livonia".

Baltijas čempionātā regbijā "Sporta punkts/Livonia" pēdējā grupas spēlē zaudē "Perkūnas"

Sestdien viesos Baltijas čempionātā regbijā vīriešiem otro zaudējumu diemžēl piedzīvoja RK “Livonia” otrā komanda “Sporta punkts/Livonia”, kas Pļunģē ar 10:59 piekāpās “Perkūnas”, tādējādi netiekot pusfinālā cīņā par godalgām.
Foto: RK "Livonia".

"Sporta punkts/Livonia" svarīgā spēlē ar lietuviešiem cīnīsies par pusfinālu Baltijas čempionātā regbijā

Sestdien, 7. septembrī, viesos Baltijas čempionātā regbijā vīriešiem ļoti svarīgu spēli aizvadīs RK “Livonia” otrā komanda “Sporta punkts/Livonia”, kas Pļunģē tiksies ar “Perkūnas”, cīnoties par uzvaru un iekļūšanu pusfinālā.