Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #137 Ārpus kadra: 58 miljoni renei, regbija PK, "Zeļļu" uznāciens

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
Jauna nedēļa, jauna epizode. "Ārpus kadra – ar skaidru skatu" atgriežas pie skatītājiem un klausītājiem. Ciemos žurnālists un regbija komentētājs Raimonds Rudzāts un "Rīgas Zeļļu" ģenerālmenedžera asistents Reinis Lācis. Parunāsim par basketbola olimpiskās kvalifikācijas rīkošanai atvēlēto naudu, Siguldas trases 58 miljoniem, Pasaules kausa regbijā noslēgumu un "Zeļļu" uznācienu Latvijas basketbolā.

Raidījumu "Ārpus kadra – ar skaidru skatu" atbalsta pasaules optikas tehnoloģiju līderis "Zeiss Vision Center Latvija" un Aizdevums.lv.

Vērtējums:

     [+] [-]

, 2023-11-01 21:02, pirms pusgada
Kāpēc jau mēnesi nav bijis podkāsts Basketstudija 2+1, kurā viens no vadītājiem ir Reinis?

     [+] [-]

, 2023-11-02 17:12, pirms pusgada
Kāds Jums viedoklis par to, ko teica Ekmanis, ka tas ir bullshit, ka vajag 58mio. 15 gadi atpakaļ bija nepieciešams 600k, tagad jāpierēķina inflācija un max 3mio būtu trases pārbūve. Ja viņam ir informācija, vai tad nebūtu jādalās ar kontaktiem, jo arī Zinčam sirdi sildītu, ja OS notiktu pie mums, protams, ne jau par tādu cenu!

     [+] [-]

, 2023-11-02 18:38, pirms pusgada
Rudzāts manā skatījumā,labākais vai vismaz interesantākais sporta žurnālists Latvijā. Vismaz nebaidās nekad arī uzdot sāpīgos jautājumus,respekts par to!

     [+] [-]

, 2023-11-02 18:39, pirms pusgada
Barca Nr.1 rakstīja: Kāds Jums viedoklis par to, ko teica Ekmanis, ka tas ir bullshit, ka vajag 58mio. 15 gadi atpakaļ bija nepieciešams 600k, tagad jāpierēķina inflācija un max 3mio būtu trases pārbūve. Ja viņam ir informācija, vai tad nebūtu jādalās ar kontaktiem, jo arī Zinčam sirdi sildītu, ja OS notiktu pie mums, protams, ne jau par tādu cenu!
Lai zinča pats meklē to naudu,ja viņam baigi vajag vai arī,lai Siguldas pašvaldība sponsorē,jo Latvijai no tās olimpiādes nekāds labums nebūs tikai Siguldai un nezinu air baltic!