Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Bijušie komandas biedri principiāli pēc svilpes viens otram neatdod bumbu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Bijušie komandas biedri principiāli pēc svilpes viens otram neatdod bumbu
Džordans Pūls (#3) cīņā par bumbu ar Huanu Toskano-Andersonu (#95). Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Naktī uz trešdienu tika atklāta jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona. Čempione Goldensteitas ''Warriors'' savā laukumā ar 123:109 apspēlēja Losandželosas ''Lakers''.

Par šovu trešā ceturkšņa izskaņā parūpējās bijušie komandas biedri - Huans Toskano-Andersons un Džordans Pūls. Abi spēlētāji pēdējās trīs sezonas spēlēja kopā tieši kareivju rindās.

Brīdī, kad ''Warriors'' pārsvars bija 23 punkti, abi basketbolisti metās pēc bumbas, kuru pazaudēja ''Lakers''. Toskano-Andersons ar Pūlu to nespēja sadalīt pat pēc svilpes, kad principiāli neviens no viņiem to nelaida vaļā.

Abi basketbolisti guļus cīnījās par bumbu gandrīz desmit sekundes. Abi apmainījās laipnībām, piecēlās un pasmaidīja. Šajā principiālajā duelī gan triumfēja Toskano-Andersons.