Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugera "Penguins" piecu uzvaru sērija pārtrūkst pret "Golden Knights"

Bļugera "Penguins" piecu uzvaru sērija pārtrūkst pret "Golden Knights"
Teodors Bļugers (nr. 53) cīnās pie "Golden Knights" vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" mājās ar 0:3 piekāpās Vegasas "Golden Knights". Viena no Austrumu konferences vadošajām komandām bija uzvarējusi pēdējos piecos mačos, bet šodien "Penguins" uzvaru sērija pārtrūka.

Teodors Bļugers šonakt kopā ar Zeku Estonu-Rīzu un Brendonu Tanevu spēlēja trešajā maiņā. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 13 minūtes un 13 sekundes (50 sekundes mazākumā un 17 sekundes vairākumā), izdarot divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarot 36% iemetienu.

Gan "Golden Knights", gan "Penguins" iepriekšējās spēlēs bija izdevies rādīt sekmīgu sniegumu. Ja Pitsburga bija uzvarējusi iepriekšējās piecas spēles (pret "Stars", "Avalanche", "Jets", "Wild" un "Ducks"), tad Vegasa izcīnīja panākumu trīs no četriem pēdējiem mačiem, pārspējot "Senators", "Kings" un "Flames".

Tomēr "Penguins" piecu uzvaru sērijai pienāca gals. Otrā perioda sākumā "Golden Knights" izmantoja vairākumu, pirmos vārtus spēlē gūstot Polam Stastnijam. 33 gadus vecajam uzbrucējam tie bija ceturtie vārti šosezon un septītais rezultativitātes punkts. "Penguins", skanot fanu saucieniem, metās uz priekšu un izdarīja spiedienu, tomēr atslēgu uz Marka Andrē Flerī sargāto cietoksni neizdevās atrast, lai gan trešajā periodā pitsburgieši vairākas reizes norībināja vārtu konstrukciju, kā arī vegasieši trīs reizes nopelnīja divu minūšu sodus. Otro un trešo golu "Golden Knights" spēlētāji - Viljams Kārlsons un Marks Stouns - iemeta jau tukšos vārtos, panākot 3:0 viesu labā.

Jāatzīmē arī Flerī sausā spēle. Bijušais "Penguins" vārtsargs pret savu iepriekšējo klubu demonstrēja apbrīnojamu sniegumu, notverot visus 29 metienus un nopelnot mača pirmās zvaigznes titulu. 2003. gada NHL drafta pirmajai izvēlei padevās arī lieliska epizode, glābjot teju zaudētu epizodi, sarūgtinot Pitsburgas fanus un metiena autoru Jūso Rīkolu.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-20 08:12, pirms 4 gadiem
Bija labs mahačs, tikai tagad viņš vairs nav Bļugers bet Bluēgers.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-20 10:02, pirms 4 gadiem
merseysider rakstīja: Bija labs mahačs, tikai tagad viņš vairs nav Bļugers bet Bluēgers.
Tu tagad sāki sekot viņa gaitām? Viņam jau vidusskolā uz krekla bija rakstīts "Blueger".

  -1 [+] [-]

, 2019-10-20 10:57, pirms 4 gadiem
Atkal kāvās???

  -1 [+] [-]

, 2019-10-20 10:58, pirms 4 gadiem
Noskatījos tikko to video- nu Flerī tomēr ir labāks par Merzlīkinu un arī Gudlevski
Respect