Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogres" handbolisti pieveic "Vaiņodi", izcīnot pirmo uzvaru sezonā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Ogres" handbolisti pieveic "Vaiņodi", izcīnot pirmo uzvaru sezonā
Arvis Laganovskis, HK "Ogre". Foto: Ritvars Raits

Latvijas "SynotTip" handbola Virslīgas vienīgajā spēlē šodien savu pirmo panākumu šosezon svinējusi "Ogres" vienība, kas izbraukumā ar 26:22 apspēlēja "Vaiņodi".

Iepriekšējās cīņās "Ogre" bija bez ierunām atzinusi favorītu Rīgas "Celtnieka" (30:39) un Dobeles "Tenax" (24:34) pārākumu, kā arī mājās negaidīti ar rezultātu 24:30 piekāpusies "Jūrmalas Sportam". Savukārt vaiņodieši sezonas vienīgā līdzšinējā mačā izbraukumā ar 35:29 pārsteidzoši pārspēja Ludzas "Latgolu".

Šīsdienas spēlē ogrēnieši visnotaļ ātri iekrāja 3:1 un 7:3 pārsvaru, tomēr "Vaiņodes" handbolisti ar Kristera Plūmes un Oskara Pāvila pūlēm trīs minūšu laikā atguva neizšķirtu - 7:7. Pirmā puslaika izskaņā "Ogrei" gan atkal uz brīdi piederēja četru vārtu handikaps (14:10), ko pēcāk vaiņodiešiem atkal izdevās likvidēt. Izšķirošais šajā cīņā izrādījās laika posms no 43. līdz 51. minūtei, kad "Ogre" no 19:18 savā labā atrāvās līdz krietni drošākajam 25:20. Spēles izskaņā viesu pārākums nopietni vairs netika apdraudēts.

Ogrēniešu labā rezultatīvākais ar astoņiem vārtu guvumiem bija Arvis Laganovskis. "Ogres" sastāvā Vjačeslavs Rutka bija precīzs piecas reizes. "Vaiņodes" sastāvā deviņas reizes izcēlās Oskars Pāvils, bet sešas - Kristers Plūme.

Nākamajā spēlē "Ogre" 4. oktobrī uzņems ASK/LSPA, bet "Vaiņode" dienu iepriekš viesos cīnīsies ar "Jūrmalas Sportu".

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/calendar/6350/g...