Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

''Tenax'' Eiropas kausu sāks pret iepriekšējās sezonas ceturtdaļfinālisti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tenax'' Eiropas kausu sāks pret iepriekšējās sezonas ceturtdaļfinālisti
Dobeles "Tenax" handbolists Nils Kreicbergs ar bumbu. Foto: Dobeles Tenax

Latvijas Handbola federācija paziņojusi, ka Dobeles ''Tenax'' EHF Eiropas kausa otrajā kārtā spēkosies pret Čehijas vienību ''Talent tym Plzenskeho kraje'', kas iepriekšējā sezonā šajā turnīrā aizspēlējās līdz ceturtdaļfinālam.

Latvijas Handbola federācija informē, ka čempione Dobeles ''Tenax'' uzzinājusi pretinieci EHF Eiropas kausa otrajā kārtā. Par to kļūs Čehijas klubs ''Talent tym Plzenskeho kraje''. Iepriekšējā sezonā šī vienība Eiropas kausā spēja aizspēlēties līdz ceturtdaļfinālam, kur divu spēļu summā zaudēja Zviedrijas ''Alingsas''.

Pirmā spēle plānota 29. vai 30. oktobrī, bet atbildes mačs 5. vai 6. novembrī. Trešajā kārtā iekļūs tā vienība, kas uzvarēs divu spēļu summā. Aizvadītajā sezonā Dobeles ''Tenax'' no EHF Eiropas kausa spēlēm izstājās trešajā kārtā. Vispirms otrajā kārtā tā divu spēļu summā komandai pārspēja Mogiļevas “Masheka” komandu (22:27 un 34:25), bet vēlāk trešajā kārtā tā piekāpās Grieķijas Saloniku AOK komandai - 24:29 un 25:28.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/news/zrhk-tenax...