Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam Polijā neveiksme pirmajā ITF dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ozoliņam Polijā neveiksme pirmajā ITF dubultspēļu finālā
Kārlis Ozoliņš. Foto: Anna Aurelia Minev/ERR

Latvijas tenisists Kārlis Ozoliņš piektdien Lodzā zaudēja savā pirmajā ITF dubultspēļu finālā. Savukārt Darja Semeņistaja ar zaudējumu pusfinālā pabeidza dubultspēļu turnīru Vācijā.

19 gadus vecais Kārlis Ozoliņš māla seguma M15 kategorijas turnīrā Polijā spēlēja kopā ar 20 gadus veco grieķi Aristoteli Tanosu, pirmoreiz sasniedzot ITF dubultspēļu finālu.

Viņi vakar pusfinālā ar 7:6(5), 6:3 apspēlēja ar otro numuru izsētos brazīliešus Vilsonu Leiti un Igoru Markondesu, bet šodien finālā zaudēja ar pirmo numuru izsētajiem zviedriem Filipam Bergevi un Markusam Ēriksonam – 6:4, 2:6, 4:10.

Ozoliņam šonedēļ ar zaudējumu pret Ēriksonu beidzās arī vienspēļu turnīrs, zviedram piekāpjoties 1. kārtas mačā ar rezultātu 6:7(2), 6:1, 2:6. Kārlis šonedēļ Lodzā nopelnīja sešus ATP dubultspēļu ranga punktus.

Ozoliņam vienspēļu rangā ir 951. vieta (šonedēļ sasniegts rekords), bet dubultspēlēs 1911. vieta. Viņam nākamajā nedēļā plānots M15 turnīrs Bratislavā (arī māls).

Arī 18 gadus vecā Darja Semeņistaja šonedēļ spēlēja māla turnīrā, kopā ar vācieti Nikolu Rivkinu (18) tiekot līdz pusfinālam W15 turnīrā Ervitē. Ar trešo numuru izsētais duets mačā par finālu ar 4:6, 4:6 piekāpās ar otro numuru izsētajām vācietēm Katarina Heringa/Natālija Zīdliska.

Dubultspēļu ranga 794. vietā esošā Semeņistaja šonedēļ nopelnīja četrus WTA punktus. Viņa divreiz uzvarējusi W15 dubultspēļu turnīros, abus titulus izcīnot pagājušajā gadā Monastīrā uz cietā seguma.

     [+] [-]

, 2021-08-21 07:38, pirms 3 gadiem
Kārlītis galīgi nevarīgs. Laikam slinkums nogremdēja garo puisīti.