Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-21 3x3 basketbolisti Ventspilī uzvar Nāciju līgas otrajā turnīrā pēc kārtas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas U-21 3x3 basketbolisti Ventspilī uzvar Nāciju līgas otrajā turnīrā pēc kārtas
Latvijas U21 3x3 izlase. Foto: Ghetto Games

LETA. Latvijas U-21 vīriešu 3x3 basketbola izlase piektdien Ventspilī svinēja uzvaru U-21 Nāciju līgas Eiropas 1.konferences piektajā turnīrā, bet sieviešu izlase ierindojās otrajā pozīciju.

Vīriešu komanda apakšgrupā ar 16:19 zaudēja poļiem un ar 20:15 pārspēja slovēņu, bet finālā ar 21:16 guva virsroku pār Izraēlu. Latvijas sieviešu izlase grupā uzvarēja Izraēlu (14:11) un Slovēniju (21:16), bet finālā ar 10:19 atzina Francijas pārākumu.

Piektdien ceturtajā turnīrā vīriešu izlase izcīnīja uzvaru, bet sieviešu komanda ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Svētdien Ventspilī notiks šī sabraukuma sestais turnīrs.

Latvijas U-21 sieviešu izlasē startam Ventspils posmos ir iekļauta Marta Daniela Leimane, Paula Cirša, Martina Bertāne, Zelma Mālmane un Madara Ķilpe, kura aizstāj Voironā spēlējušo Dženiferu Riekstu. U-21 vīriešu izlasa Ventspilī spēlēs tādā pašā sastāvā kā Voironā: Markuss Mamajs, Mārtiņš Evarts Zviedris, Mārcis Osis, Dāvis Skreivers un Rainers Ļisicins.

Izlašu treneri ir Raimonds Feldmanis, Anda Eibele un Ritvars Kauliņš.

Konferenču labākās komandas - uzvarētājas sešu posmu summā - iegūs ceļazīmi uz Pasaules kausa U-23 izcīņas turnīru.

Izmantotie resursi:
LETA