Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Slovāki slavē Daugavas ledus halli, kas tika pabeigta pēdējā brīdī

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Slovāki slavē Daugavas ledus halli, kas tika pabeigta pēdējā brīdī
Slovākijas izlase gatavojas braukt no Olimpiskā sporta centra uz Daugavas ledus halli. Foto pj / hockeyslovakia.sk

Slovākijas hokeja izlase trešdien izmēģināja pasaules čempionāta treniņu vajadzībām uzbūvēto Daugavas ledus halli, ko izdevās nodot ekspluatācijā vien dažās dienas pirms turnīra sākuma. Slovāki ir patīkami pārsteigti, ka ledus sanācis pietiekami kvalitatīvs.

Esot pilnā ekipējumā, neērtības radīja brauciens autobusā pa Rīgas ielām ar policijas eskortu abās pusēs. "Apmēram desmit minūtes braucām ar autobusu. Bija interesanti piedzīvot ko tādu," atzīst slovāku uzbrucējs Milošs Romans, kuram patika Daugavas ledus halle. "Ledus tur bija lielisks. Lai arī viņiem bija grūtības pabeigt darbu, ir sanācis ļoti labi. Jauka treniņu vieta. Esmu priecīgs, ka varēju būt šeit un izmēģināt."

Daugavas halli slavē arī slovāks, kurš savulaik spēlējis Rīgas "Dinamo" rindās. "Viņi to ir lieliski uzcēluši, super, ņemot vērā, ka darbi iekavējās un izdevās pabeigt vien pēdējā brīdī," saka aizsargs Mareks Djaloga. "Treniņu hallē ledus ir nedaudz labāks nekā galvenajā [Olimpiskajā sporta centrā], kur aizvadīsim grupas mačus. Vismaz radās tāda sajūta, man patika."

2019./2020. gada sezonā Djaloga no 26. decembra līdz 24. februārim Rīgas "Dinamo" aizvadīja 21 spēli, sakrājot 3 (2+1) rezultativitātes punktus, līdz ar to Latvijas galvaspilsēta viņam nav sveša. "Jā, ir atmiņas," atzīst 32 gadus vecais aizsargs. "Bet tagad mēs joprojām nekur nevaram staigāt, mums ir tikai ierobežota teritorija, kur varam uzturēties noteiktu laiku."

Koronavīrusa pandēmijas dēļ pasaules čempionāts tiek organizēts "burbulī", tādējādi turnīra dalībniekiem ir jāsadzīvo ar daudziem ierobežojumiem. Līdz otrdienai visi spēlētāji uzturējās stingrā izolācijā, bet patlaban režīms ir kļuvis brīvāks.

.

Izmantotie resursi:
tky / hockeyslovakia.sk
hokej.cz

  +2 [+] [-]

, 2021-05-20 16:40, pirms 3 gadiem
Attēla paraksts "Slovākijas izlases ierodas uz treniņu Daugavas ledus hallē", bet bildēts pie Arēnas Rīga.

  +2 [+] [-]

, 2021-05-20 16:45, pirms 3 gadiem
1 attēlā nav Daugavas halle!

  -4 [+] [-]

, 2021-05-20 17:50, pirms 3 gadiem
Ko var čakarēties ar to kovidu - nu nav viņš tik spēcīgs, pie tam tagad silts laiks. Fufelis tas viss

     [+] [-]

, 2021-05-20 17:59, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Ko var čakarēties ar to kovidu - nu nav viņš tik spēcīgs, pie tam tagad silts laiks. Fufelis tas viss
Kāds te vispār sakars ar siltumu?

     [+] [-]

, 2021-05-20 21:08, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kāds te vispār sakars ar siltumu?
Siltumā uzsilst follija cepure un uzkarsē jau tā pārkarsušo galvu.

     [+] [-]

, 2021-05-21 07:33, pirms 3 gadiem
Izvilku folija cepurīti kurā nokrāsota sarkanbaltsarkana