Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" trešā sausā uzvara pēc kārtas, Stemkoss atkārto rekordu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rangers" trešā sausā uzvara pēc kārtas, Stemkoss atkārto rekordu
Igors Šestjorkins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie sezonas 50. uzvaras izdevās tikt Ņujorkas "Rangers", kas turklāt trešo spēli pēc kārtas neielaida vārtus. Tikmēr līdz minimumam sarukušas Vankūveras "Canucks" cerības sezonu turpināt ar playoff.

• Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 3:0 pieveica Vinipegas "Jets". Igors Šestjorkins uzvaru kaldināja ar 31 atvairītu metienu.

• Viņam tā bija otrā sausā spēle pēc kārtas, bet pirms tam nepārspēts palika arī Aleksandrs Georgijevs, tādējādi "Rangers" nav ielaidusi jau 180 minūtes.

• Iepriekšējā reize, kad "Rangers" izcīnīja trīs sausās uzvaras pēc kārtas – 1973. gada februārī.

• Tampabejas "Lightning" ar 3:4 piekāpās Detroitas "Red Wings", bet komandas kapteinis Stīvens Stemkoss atkārtoja kluba rekordu.

• Viņš asistēja visos trīs vārtu guvumos, un tagad Stemkoss "Lightning" karjerā iekrājis 953 punktus. Tikpat ir Martēnam Senluī, un tas ir Tampas kluba rekords.

• Senluī rekordu guva 972 spēlēs, bet 2008. gada drafta pirmais numurs Stemkoss – 916 mačos.

• 11. uzvaru pēc kārtas izcīnīja Floridas "Panthers", ar 3:2 pagarinājumā pieveicot Ņujorkas "Islanders". Visus trīs vārtus guva kapteinis Aleksandrs Barkovs.

• Bostonas "Bruins" papildlaikā pārspēja Sentluisas "Blues" (3:2), pieliekot punktu sāncenšu deviņu uzvaru sērijai.

Playoff pēdējā vagonā mēģina trāpīt Vankūveras "Canucks", kas savā laukumā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu bullīšos pret Otavas "Senators" – 3:4.

• Uzvaras bullīti realizēja bijušais "Canucks" uzbrucējs Adams Godets, kurš pēc tam atzina, ka triku viņam iemācījis tieši Vankūveras vārtsargu treneris.

NHL regulārā sezona, 20. aprīlis

SpēleRez.SpēleRez.
Maple Leafs - Flyers5:2Canadiens - Wild0:2
Lightning - Red Wings3:4Rangers - Jets3:0
Islanders - Panthers2:3 PPredators - Flames3:2 PM
Blues - Bruins2:3 PCanucks - Senators3:4 PM
Ducks - Kings1:2Sharks - Blue Jackets3:2