Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

I.Šlampe: "Priekšpēdējā vieta diezgan dod pa smadzenēm"

Agris Suveizda

I.Šlampe: "Priekšpēdējā vieta diezgan dod pa smadzenēm"
Ingus Šlampe (no labās)
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Jūrmalas "Spartaks" pilsētas derbijā cīnījās neizšķirti ar "Jūrmalu" (1:1) un nespēja pakāpties augstāk par devīto vietu turnīra tabulā, kurā šobrīd atrodas. Viens no "Spartaka" jaunpienācējiem Ingus Šlampe sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka nezina iemeslu, kādēļ sezonas sākums iznācis tik smags.

"Ja godīgi, nezinu. It kā likās, ka viss ir labi, bet kaut kas neaizgāja. Jā, droši vien, ka pie vainas bija arī ielaistie vārti. Tas bija diezgan negaidīti – tikko izgājām laukumā, un uzreiz dabūjām bumbu savos vārtos," Jūrmalas "Spartaka" aizsargs Ingus Šlampe nespēja izskaidrot, kas ar komandu notika pēc laba pirmā puslaika.

"Nezinu…Labu spēļu pagaidām nemaz nav bijis," Šlampem tika vaicāts, vai, par spīti rezultātam, šī bijusi komandas labākā spēle šosezon. Kaut arī "Spartaka" mērķi ir daudz augstāki, šobrīd jūrmalnieki tabulā ir priekšpēdējie. Ingus piekrita, ka tas psiholoģiski rada spiedienu: "Ir, ir – ja godīgi, tas diezgan [dod pa smadzenēm]. Sākumā, ņemot vērā sastāvu, domājām, ka jābūt labi, bet pagaidām kaut kā neiet. Vienkārši neiet spēle – pat nezinu, ko citu pateikt. Liekas, ka mums it kā viss ir, bet vienkārši neiet."

"Futbola valoda īstenībā ir vienkārša. Angliski viņš visu paskaidro, un futbola valodu visi saprotam. Ja rodas kaut kādas problēmas vai ir kas grūtāks, Mikarelli pasaka itāliski un Gauračs iztulko. Tā kā tādā ziņā viss ir normāli," Šlampe noliedza, ka komandā būtu valodas barjera. "Kad būs pirmā uzvara? Cerēju, ka jau šodien (smejas). Ceru, ka nākamajā spēlē beidzot uzvarēsim."

Pirms pievienošanās "Spartakam" Šlampe bija atrādīties Igaunijas čempionē Tallinas "Levadia", kur gan nepalika. "Uz "Levadia" aizbraucu īsti negribot. Liepājā tobrīd nebija normālu treniņu, jo bija maz cilvēku. "Levadia" piezvanīja, aizbraucu uz nedēļu. Taču, esot tur, jau pirmajā dienā sapratu, ka negribu palikt," teica 25 gadus vecais Šlampe. "Latvijā kaut kāda interese bija, varēju palikt arī tajā pašā Liepājā."

Šlampe ir viens no daudzajiem spēlētājiem, kas ziemā pēc rūpnīcas komandas izjukšanas pameta Liepājas futbolu. Kaut arī pilsētai izdevās saglabāt vietu Virslīgā, Šlampe tomēr nenožēlo, ka aizgāja: "Varbūt mazliet ir tāda sajūta, taču tagad pats jau vairāk dzīvojos pa Rīgu. It kā Liepāja ir Liepāja, bet pats tagad vairāk tēmēju uz Rīgu – arī meitene no Rīgas, darbs Rīgā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-20 16:18, pirms 10 gadiem
štampem vajag no sākuma uz sevi paskatīties... un nevajadzēja starpsezonā atteikties no treniniem...varbūt arī Verpakovskis būtu piedāvajis atgriesties komandā, bet tagad esi kur esi un sauļojies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-20 16:41, pirms 10 gadiem
man jau liekas, ka gauris tā īsti nepavelk!!!! tik vien zin kā bļaut uz komandu gan spēlēs, gan treniņos!!!!! katrā spēlē nočakarē reālus vārtu momentus....!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-20 21:09, pirms 10 gadiem
Ko tas Šlampe tur dzied? Cik viņš pats ir atdevis piespēles citiem? Tēlo meistaru, bet ītenībā ir amatieris.