Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam spožākā spēle Francijas čempionātā, PSG 17. uzvara 17 mačos

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam spožākā spēle Francijas čempionātā, PSG 17. uzvara 17 mačos
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas "Lidl Starleague" čempionāta kopvērtējuma vadībā nostiprinājusies Parīzes "Saint-Germain", kuras sastāvā uzvarā ar 34:25 pār "Ivry" otrais rezultatīvākais bija Latvijas valstsvienības handbolists Dainis Krištopāns.

Augumā raženais ludzānietis šovakar realizēja sešus no septiņiem metieniem, izceļoties ar savu rezultatīvāko spēli Francijas līgā līdz šim. Tāpat Daiņa rēķinā arī viens divu minūšu sods. Par Krištopānu vairāk vārtus PSG rindās iemeta tikai aizvadītā pasaules čempionāta vērtīgākais spēlētājs Mikels Hansens, kurš kopā ar Dānijas izlasi ir kļuvis par divkārtējo pasaules meistarsacīkšu uzvarētāju.

PSG ar 17 mačos izcīnītiem 17 panākumiem par sešiem punktiem apsteidz tuvāko sekotāju "Montpellier", kam ir viena spēle rezervē. Savukārt 12 punktus no līderes atpaliek cita latviešu handbolista Ingara Dudes pārstāvētā "Limoges", kas nesasmēla pirmajā puslaikā izlieto ūdeni, savā laukumā ar 33:34 atzīstot tuvākās sekotājas "Chambéry Savoie Mont-Blanc" pārākumu.

Dude nerealizēja savu vienīgo izdarīto metienu, kā arī izpelnījās divu minūšu noraidījumu.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...