Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns nespēlēs apmēram divas nedēļas

Rolands Eliņš

Dāvis Bertāns nespēlēs apmēram divas nedēļas
Dāvis Bertāns. Foto: Washington Wizards

NBA klubs Vašingtonas "Wizards" paziņojis, ka latviešu basketbolists Dāvis Bertāns traumas dēļ nevarēs spēlēt apmēram divas nedēļas.

Dāvis Bertāns priekšlaicīgi atstāja "Wizards" iepriekšējo spēli un viņam šodien tika veiktas padziļinātas medicīniskās pārbaudes ar magnētisko rezonansi. Viņam ir kājas muskuļa savainojums, kas viņam traucēja arī iepriekš, un "Wizards" savā paziņojumā norāda, ka Bertāns nespēlēs divas nedēļas.

Bertāna pārstāvētā "Wizards" vienība nākamo divu nedēļu laikā aizvadīs astoņas spēles – vispirms plānota trīs izbraukuma spēļu sērija pie Ņujorkas komandām, bet tad būs trīs spēles savā laukumā pēc kārtas.

"Wizards" ceturtajā aprīlī ir paredzēta spēle pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks", un Bertāna savainojuma termiņš beidzas tieši pirms šīs dienas, attiecīgi viņa dalība spēlē ir apšaubāma.

"Wizards" tieši vakardienas spēlē pārtrauca savu zaudējumu sēriju un negaidīti pieveica līgas līdervienību Jūtas "Jazz". Bertāns šajā mačā nospēlēja tikai dažas minūtes un iemeta divus punktus, bet kopumā Dāvis jau četrās spēlēs pēc kārtas nebija sasniedzis desmit gūto punktu robežu.

Bertāns vidēji spēlē šosezon iemetis 10.8 punktus un savācis 2.9 atlēkušās bumbas, bet viņa komanda par spīti Rasela Vestbruka iemainīšanai meklējama Austrumu konferences lejasgalā. Šobrīd "Wizards" ar bilanci 15-25 ieņem 13. vietu savā konferencē, tiesa, pārspēļu zona ir tikai divu uzvaru attālumā.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-20 06:30, pirms 3 gadiem
Bļins, nu kas tas ir - gandrīz visi mūsējie tajā pusē traumējas - Elvis, Balcers, Bļugers, tagad arī Dāvis.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-20 11:58, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Bļins, nu kas tas ir - gandrīz visi mūsējie tajā pusē traumējas - Elvis, Balcers, Bļugers, tagad arī Dāvis.
Kas tas ir -SPORTS!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2021-03-20 12:53, pirms 3 gadiem
EUcerin rakstīja: Kas tas ir -SPORTS!
un vārgie latvieši, kuri nav pietiekami rūdīti bērnībā