Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs ārpus pieteikuma, pēc Kovaļova mača veikti aresti

Agris Suveizda

Rudņevs ārpus pieteikuma, pēc Kovaļova mača veikti aresti
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases pussargs Jānis Ikaunieks pēc ilgāka pārtraukuma rītvakar atkal tiks pieteikts Francijas čempionāta spēlei pret "Caen". Tās sākums plkst. 21:00 pēc Latvijas laika. Savukārt ārpus pieteikuma Vācijas Bundeslīgā palicis Artjoms Rudņevs.

Latvijas izlases pussargs Andrejs Kovaļovs Moldovas čempionātā izgāja "Dacia" pamatsastāvā, tiekot nomainīts 64. minūtē, un palīdzēja ar 6:2 pārspēt "Dinamo-Avto". "Dacia" ar 39 punktiem 17 spēlēs ir Moldovas čempionāta līdere, taču tuvākās sekotājas aizvadījušas par spēli mazāk.

Kā vēsta Moldovas mediji, aizdomās par spēļu sarunāšanu, kukuļdošanu un naudas atmazgāšanu pēc spēles esot notikuši vairāki aresti. Tiek lēsts, ka starp aizturētajiem ir "Dacia" sporta direktors Muhažirs Polonkojevs un pretinieku kluba prezidents Ruslans Kmits un galvenais treneris Igors Negresku. Polonkojeva un Kmita mājās, kā arī "Dacia" birojā esot veikta kratīšana.

Pēc sešu spēļu pārtraukuma Polijas Ekstraklasē pie uzvaras tikusi Ščecinas "Pogon", kas savā laukumā ar 3:0 pārspēja Belhatuvas GKS. Vladimirs Kamešs laukumā devās 55. minūtē, kad rezultāts vēl bija neizšķirts 0:0. Visus trīs vārtus guva Marcins Robaks, bet Kamešs 78. minūtē tika pie dzeltenās kartītes. "Pogon" ar 32 punktiem 25 spēlēs ieņem devīto vietu un turpina cīņu par labāko astotnieku.

Tikmēr šāvakara Vācijas Bundeslīgas spēlē pieteikumā nav Artjoma Rudņeva, kurš iepriekšējās divās cīņās palika uz rezervistu soliņa. Viņa pārstāvētā "Hamburg" šovakar uzņem Berlīnes "Hertha" un nav uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas. Hamburga Bundeslīgā ar 25 punktiem 25 mačos ieņemto 15. vietu (vēl nerēķinot maču pret "Hertha").

Pēc gandrīz divu mēnešu pauzes Francijas čempionāta spēles pieteikumā atgriezīsies Jānis Ikaunieks, kurš ir iekļauts 18 spēlētāju sastāvā rītvakar gaidāmajam mačam Kānā. Vietu pieteikumā zaudējuši četri futbolisti, ieskaitot baltkrievu pussargu Sergeju Krivecu, bet bez Ikaunieka pieteikumā atgriezušies arī Palomino, Kašī un Andrada. "Metz" nav uzvarējusi 17 "Ligue 1" spēles pēc kārtas un tabulā ar 22 punktiem 29 spēlēs ir pēdējā vietā.

Igaunijas čempionātā ar bezvārtu neizšķirtu noslēdzies Latvijas uzbrucēju duelis starp Vitālija Ziļa Narvas "Trans" un Vladislava Kozlova Tallinas "Infonet". Abi spēlētāji laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "Trans" ar pieciem punktiem trīs kārtās ieņem ceturto pozīciju, bet "Infonet" ar diviem punktiem ir septītā.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...
Live scores, results, fixtures, tables,...
FC Metz - Le groupe pour Caen - Metz
SPORT1.MD - Locuinţa lui Ruslan Kmit a fost...
Футбол: Задержания, обыски, обвинения - Статьи...

Slēpts komentārs: Pukuzirnis12

     [+] [-]

, 2015-03-20 23:31, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Koks klucis Rudņev neder Vācijā.
meiten, cik var d*rst ?! tagad , laikam, naks cits treneris, tad jau redzesim kursh der... gan Lassoga, gan Olichs ne ar ko nav labaki !

  +2 [+] [-]

, 2015-03-20 23:37, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Koks klucis Rudņev neder Vācijā.
Lai nu kā viņš varētu nepatikt dēļ attieksmes, tomēr vietu Bundeslīgā viņš ir nopelnījis.
Varat teikt, ka nevajag uz izlasi saukt, bet par kluci jau nu saukt gan viņu nevar. Kas tad ir pārējie LV uzbrucēji?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja