Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kičenoka svin vieglu uzvaru "Australian Open" ievadā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Kičenoka svin vieglu uzvaru "Australian Open" ievadā
Aļona Ostapenko un Ludmila KIčenoka. Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku guva vieglu uzvaru "Australian Open" pirmajā kārtā, ar 6:3, 6:1 sagraujot Šveices pāri Viktorija Golubiča/Džila Taihmane.

Aļona Ostapenko ar pārinieci uzvarēja sešos no astoņiem pretinieču serves geimiem, tiekot pie komfortablas uzvaras 62 minūtēs.

Ostapenko rangā ir 23. vietā, bet Kičenoka ieņem 38. vietu. Viņas izsētas ar 11. numuru un nākamajā mačā sacentīsies ar Horvātijas un ASV pāri Petra Martiča/Šelbija Rodžersa.

Ostapenko septīto reizi startē "Australian Open" dubultspēlēs, kur viņai labākais rezultāts ir ceturtdaļfināls 2020. gadā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski.

Pērn kopā ar Kičenoku izdevās tikt līdz 3. kārtai, bet Covid-19 ranga noteikumu dēļ jāaizstāv pirms diviem gadiem nopelnītie 430 punkti.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-20 12:29, pirms 2 gadiem
Tas foto vienkārši iespārda, es domāju to būtni pa kreisi

  +2 [+] [-]

, 2022-01-20 12:41, pirms 2 gadiem
Man šķiet viņa ir pirmdzimtā gaidībās! Vai arī Arbuzu norijusi!

  +1 [+] [-]

, 2022-01-20 13:24, pirms 2 gadiem
Bilde tiešām iespārda, Valda stilā
Bet nu bilžu bibliotēkām piesūkušies "fotogrāfi" kuriem ir diploms bet maz saprašanas par estētisku attēlu. Automātā no kameras uz mākoni, pat neapskatot, negribot iedziļināties.

     [+] [-]

, 2022-01-20 13:49, pirms 2 gadiem
nicks rakstīja: Bilde tiešām iespārda, Valda stilā
Bet nu bilžu bibliotēkām piesūkušies "fotogrāfi" kuriem ir diploms bet maz saprašanas par estētisku attēlu. Automātā no kameras uz mākoni, pat neapskatot, negribot iedziļināties.
Par šo var diskutēt, domāju, ka mūsdienās dažādus populārus civlēkus cenšas attēlot ne tikai "perfekti" un "estētiski", bet arī tā, kā nu tas dzīvē ir - ar sašķiebtu mutīti, piemiegtu actiņu, nepateicīgu rakursu (šis gadījums) utt., jo nu neviens mēs neesam perfekti, arī sportisti un slavenības ne. Šādi reizēm it kā neizdevušies attēli dod realitātes un cilvēcības pieskaņu. Tas, ka Valdim ir fetišs tik uz šādiem attēliem (bet būsim saprotoši - cilvēkam ir acīmredzami kompleksi), protams, ir jau cits stāsts, tā pat kā nozombēto Apolonu cepiens par sportistes izskatu, jo nu, būsim atklāti, šo tipāžu acīs tā arī ir vienīgā īstā sievietes vērtība, pārējais ir pakārtoti

     [+] [-]

, 2022-01-20 14:00, pirms 2 gadiem
Tas ka pati ģērbj visādus maisveidīgus bezformīgus tērpus sev virsū, tas vēl ir pozitīvi , jo ir pašai saglabājusies vēl kauna sajūta par saviem liekiem uzēstajiem kilogramiem un cer ar tiem cīnīties vēl ...
Ja valkātu apspīlētas prikidus, vot tad gan jau būtu pavisam bēdīgi ...

     [+] [-]

, 2022-01-20 14:02, pirms 2 gadiem
Ludmila atkal priecē acis

     [+] [-]

, 2022-01-20 15:12, pirms 2 gadiem
man lūdzu dubulto porciju pelmaņu un starterī pīradziņus