Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Šī bija unikāla pieredze, kuru varēs atcerēties uz visu mūžu"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Šī bija unikāla pieredze, kuru varēs atcerēties uz visu mūžu"
Ģirts Ankipāns un Rīgas "Dinamo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīže, f64

LETA. Rīgas "Dinamo" komandas spēlētāji un treneru kolektīvs sestdien aizvadīto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) maču zem klajas debess atcerēsies visu mūžu, uzsver Latvijas kluba galvenā trenera pienākumu izpildītājs Ģirts Ankipāns.

"Paldies kluba vadībai un līgai, par šiem hokeja svētkiem. Šī bija unikāla pieredze, kuru varēs atcerēties uz visu mūžu. Viss bija lieliski, atmosfēra, ledus kvalitāte, līdzjutēji. Diemžēl, ja runājam par spēles rezultātu, tas mūs, protams, neapmierina. Spēle bija agresīva, fiziska, kurā iemetām par vieniem vārtiem mazāk nekā pretinieki, tāpēc zaudējām," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Lai gan gandrīz trīs stundas nācās pavadīt zem klajas debess, trenerim neesot bijis auksti.

"Lieliski, ja šādas spēles būtu katru gadu. Atkārtošos, bet bija ļoti patīkami spēlēt, svaigā gaisā, lieliskos apstākļos. Jau treniņā bija patīkamas sajūtas, un es pat apsveru, ka mēs varētu vēl kādu treniņu aizvadīt zem klajas debess," atzīmēja Ankipāns.

Tikmēr Minskas "Dinamo" galvenais treneris Gordijs Dvaijers bija gandarīts par izcīnīto uzvaru.

"Priecājos par komandas sniegumu, atspēlējoties no 0:2. Spēles sākums mums neizdevās, taču pēc tam iegājām ritmā un spējām izglābties, abām komandām demonstrējot fizisku spēli. Atmosfēra bija fantastiska, laukums lielisks, apstākļi ideāli, tāpēc esmu laimīgs, ka kopā ar komandu varējām izbaudīt šādu maču. Šie bija īsti hokeja svētki," uzsvēra kanādiešu speciālists.

Izmantotie resurs:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-01-20 21:28, pirms 6 gadiem
Ja nopietni konentēju tad patiešām atmiņas uz mūžu. Emocionāli un garīgi cilvēki to novērtēs. Klasika ir klasika.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-20 21:30, pirms 6 gadiem
Hokeja svētki Rīgā ar lielo burtu 2018.gada 20.janvārī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja