Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pret "Bruins" neglābj pat Bobrovskis, "Blue Jackets" ielaiž septiņus vārtus Bostonā

Pret "Bruins" neglābj pat Bobrovskis, "Blue Jackets" ielaiž septiņus vārtus Bostonā
Dentons Hainens pēc vārtu guvuma
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās piecas spēles. „Oilers” tika galā ar „Sharks”, Pitsburga zaudēja „Avalanche”, bet „Blue Jackets” visai negaidīti cieta sagrāvi pret „Bruins” ar 2:7.

Pitsburgas „Penguins” zaudēja Kolorado „Avalanche” ar 2:4, piedzīvojot ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs. Vārtsargs Semjons Varlamovs atvairīja 30 metienus, Taisons Berijs guva divus vārtus, bet uzvaras metiens ir Džozefa Kompera kontā – otrā perioda beigās uzbrucējs gaisā trāpīja pa vārtsarga atvairīto ripu, rezultātam kļūstot 1:3.

Edmontonas „Oilers” ne tik bieži priecē savus līdzjutējus ar uzvarām, un šodien tas izdevās – mājās tika pārspēta Sanhosē „Sharks” ar 5:3, izcīnot trešo panākumu pēdējo četru spēļu laikā. Divus vārtus uzvarētāju labā guva 2011. gada drafta 5. numurs Raiens Stroms, bet uzvaras vārtus ar stipru metienu no iemetiena apļa guva Patriks Marūns, kurš panāca 4:2 trešās trešdaļas vidū.

Kolambusas „Blue Jackets” piedzīvoja sagrāvi pret Bostonas „Bruins” ar 2:7. Ar trīs (1+2) punktiem šajā mača atzīmējās „Bruins” uzbrucēji Džeiks Debrasks un Dentons Hainens, bet metienu attiecība šajā mačā ir 45:18 par labu uzvarētājkomandai. Vienā no vārtu guvumiem piedalījās Davīds Pastrnjāks, kura rezultatīvā sērija sasniedza 12 mačus.

Džonatans Kviks atvairīja 36 metienus, palīdzot Losandželosas „Kings” pārspēt Filadelfijas „Flyers” ar 4:1, sagādājot komandai pirmo zaudējumu pēdējo septiņu spēļu laikā, bet Anahaimas „Ducks” ar 3:5 piekāpās Ņūdžersijas „Devils”.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 20. decembri ar desmit spēlēm. Maču starp Detroitas „Red Wings” un Ņujorkas „Islanders” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā. Šī cīņa sāksies plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 19. decembris

SpēleRezultāts
Blue Jackets – Bruins2:7
Ducks – Devils3:5
Kings – Flyers4:1
Penguins – Avalanche2:4
Sharks – Oilers3:5

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +3 [+] [-]

, 2017-12-19 10:20, pirms 6 gadiem
Nu nesanāk jums SC tulkot pareizi vārdus un uzvārdus! Kādēļ nevar apmierināt abas puses, ieliekot vienkārši iekavās anglisko rakstību, lai ir skaidrs? Šis viss tikai atgrūž lasītājus no rakstiem par NHL. Haips, kad piesaistīt ar to varēja laužu masas ir beidzies, varbūt var sākt strādāt normāli, Fjōdōrovšūn?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 10:29, pirms 6 gadiem
laaciits rakstīja: Nu nesanāk jums SC tulkot pareizi vārdus un uzvārdus! Kādēļ nevar apmierināt abas puses, ieliekot vienkārši iekavās anglisko rakstību, lai ir skaidrs? Šis viss tikai atgrūž lasītājus no rakstiem par NHL. Haips, kad piesaistīt ar to varēja laužu masas ir beidzies, varbūt var sākt strādāt normāli, Fjōdōrovšūn?
Pilnībā piekrītu .

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 10:48, pirms 6 gadiem
Ne bet man patīk cenšos ieguglēt tos SC pašizdomātos NHL personāžus, un man izmet ka neko nevar atrast, ej un uzmini, kas par spēlētāju tir domāts..

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 11:14, pirms 6 gadiem
Man grūti saprast par kuru spēlētāju ir runā , kad tulko šos vārdus un uzvārdus

  +1 [+] [-]

, 2017-12-19 20:47, pirms 6 gadiem
Joprojam lasaras nemak ievietot video

  +1 [+] [-]

, 2017-12-19 20:49, pirms 6 gadiem