Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com prognozes: favorīti, pārsteigumi un kā trāpīs Futbolbumbas?

Rolands Eliņš

Sportacentrs.com prognozes: favorīti, pārsteigumi un kā trāpīs Futbolbumbas?
Neimāra attēls uz debesskrāpja Dohā. Foto: AFP/Scanpix

Gaidot Pasaules kausa izcīņu futbolā, portāls Sportacentrs.com veica jau tradicionālo redakcijas prognožu aptauju. Ko tur pareģojumus slēpt – ja netrāpīsi, tad nevienu nepārsteigsi, bet, ja trāpīsi, vēlāk neviens neticēs. Tāpēc, nopietno analīzi atstājot citām vietām, šajā materiālā piedāvājam ieskatu portāla redakcijas balsojumā, kur apkopoti PK2022 galvenie favorīti, ticamākie finālisti un pusfinālu sasniedzēji, kā arī drošākie kandidāti uz vērtīgākākā spēlētāja labākā vārtu guvēja tituliem. Savu komentāru par prognozēm sniedza arī "William Hill" bukmeikers.

Portāla Sportacentrs.com redakcijas aptaujā par Pasaules kausu piedalījās 19 personas. Futbola žurnālistiem Agrim Suveizdam, Edmundam Novickim un Arkādijam Birjukam kompāniju sastādīja gan mūsu portāla pilna laika autori, gan ārštata autori, un arī portāla redaktors Jānis Celmiņš, Sportacentrs.com izveidotājs Kristaps Zālītis, TV4 kanāla vadītājs Jānis Cīrulis un reklāmas nodaļas vadītājs Mārcis Martini. Sak, kur tad vēl labāku iespēju "ielikt" Futbolbumbām futbola lietās?

Balsotājiem bija jāsniedz sava prognoze par komandu izkārtojumu apakšgrupās, jānosauc četras pusfinālistes to vietu secībā (proti, prognozējot, čempioni, finālisti, trešo vietu un ceturto vietu), kā arī turnīra vērtīgākā spēlētāja un labākā vārtu guvēja prognoze. Par precīzām prognozēm tiek piešķirti punkti, par pavisam neprecīzām (piemēram, neviena pusfināliste nav) tie tiek noņemti. Taču par punktiem varēs domāt pēc turnīra.

Kā mūsu portālam pirms PK sākuma norādīja bukmeikers Rūdolfs Lielauss, "William Hill" futbola eksperts, neviena apakšgrupa nav raksturojama kā "Nāves grupa", attiecīgi bukmeikeru prognozēs favorītēm tiek piedēvēta droša tikšana 1/8 finālā. Par vissīvākajām grupām bukmeikeri uzskata C un G apakšgrupas, kur gaidāma liela cīņa par otro vietu starp attiecīgi Meksiku un Poliju, kā arī Šveici un Serbiju.

Tas atspoguļojas arī Sportacentrs.com redakcijas apakšgrupas prognozēs, kas vidēji vairāk vai mazāk, bet tomēr sakrīt ar bukmeikeru prognozēm. Protams, ar interesantiem izņēmumiem, piemēram, Birjuks savā prognozē vietu astotdaļfinālā nesaskatīja Vācijai, bet Novickis bija viens no retajiem, kurš Kataru neatstāja pēdējā vietā apakšgrupā, liekot to kā trešo A grupā.

"Vācijai pašlaik jāatrod futbolists, kurš gūs vārtus," skaidroja Arkādijs Birjuks, kurš pārstāvēs Sportacentrs.com finālturnīrā Katarā klātienē. "Pēc pamatuzbrucēja Vernera izkrišanas savainojuma dēļ šo lomu būtu jāpilda Kajam Havercam, kuram sezonas pirmā puse bijusi nesekmīga. Jā, šo lomu var uzņemties arī lieliskais Džamals Musiala vai pieredzējušais Tomass Millers, taču stāsts ir par to, ka šis vārtu guvējs jāatrod jau pirmajā mačā, kur pretī nāks ambiciozā Japāna ar 13 Eiropas vadošo līgu pārstāvjiem. "

Savukārt Edmunds Novickis savu A grupas vietu sadalījumu (Nīderlande-Senegāla-Katara-Ekvadora) paskaidroja šādi: "Par Kataru - ierastais mājinieku faktors (arī DĀR, neizkļūstot no grupas, pēdējā vietā nepalika) un šeit drīzāk likme uz Ekvadoras pārdegšanu, tās starta vienpadsmitnieks ir diezgan jauns."

Sportacentrs.com redakcijas prognozes par apakšgrupu rezultātiem

A grupaVidējiB grupaVidējiC grupaVidējiD grupaVidēji
Nīderlande1.05Anglija1.11Argentīna1.21Francija1.16
Senegāla2.32Velsa2.53Meksika2.37Dānija1.95
Ekvadora2.79ASV2.68Polija2.53Austrālija3.26
Katara3.84Irāna3.68Saūda Arābija3.89Tunisija3.63
E grupaVidējiF grupaVidējiG grupaVidējiH grupaVidēji
Spānija1.42Beļģija1.26Brazīlija1.11Portugāle1.26
Vācija1.63Horvātija2.11Šveice2.68Urugvaja1.68
Japāna3.11Maroka3.05Serbija2.84Dienvidkoreja3.58
Kostarika3.84Kanāda3.58Kamerūna3.37Gana3.47

(Katra balsotāja pilnā prognoze par vietu sadalījumu apakšgrupās pieejama mūsu portāla apakšgrupu apskatos)

Prognozēs par čempiones titula iegūšanu dominē Brazīlija, kas tikai septiņos balsojumos netika nosaukta kā viena no finālistēm. Brazīliju par topošo čempioni nosauca septiņi balsotāji no 19, tiesa, pieci balsotāji, Novicki ieskaitot, nesaskatīja tai vietu četru labāko komandu konkurencē. "Jebkuri minējumi ir spekulācijas un patiešām - ja vērtēt vēsu prātu, Brazīlijai ar šoreiz ļoti spēcīgo vārtsarga un aizsargu līniju jābūt četriniekā. Ārpus pusfināla ieliku drīzāk nepamatotas intuīcijas iespaidā," par savu četrinieku (Francija-Spānija-Portugāle-Nīderlande) smaidīja Edmunds. "Bet ja nopietnāk, tad jau grupu turnīrā var sanākt pamatīgi piepūlēties, lai turpinātu ceļu izslēgšanas spēlēs."

Savukārt Birjuks aiz sava četrinieka (Brazīlija-Spānija-Argentīna-Anglija) atstāja Franciju, ko viņš skaidroja ar izlases taktiskajām pārmaiņām: "Francijas neveiksmju cēloņus varēs atrast nestabilitātē. Kopš Euro 2020 Didjē Dešāns nesekmīgi centās pāriet uz shēmu ar trim centra aizsargiem, bet tagad atkal (daļēji piespiedu kārtā) atgriežas pie iepriekšējām iestrādnēm. Par problēmu var kļūt arī vājš saspēlēšanas līmenis aizsardzības centrā un laukuma vidū."

Šai piesardzībai argumentu piedāvāja arī bukmeikers no "William Hill". "Iepriekšējos piecos Pasaules kausos bukmeikeru vērtējumā Brazīlija ir bijusi favorīte trijos no tiem (2006.g., 2014.g. un 2018.g.)," prognozes komentēja Rūdolfs Lielauss. "Arī šajā Pasaules kausā Brazīlija tiek vērtēta kā favorīte ar koeficientu 5.00 (20% varbūtība triumfam). Tātad jau trešo turnīru pēc kārtas, taču fakts ir tāds, ka iepriekšējais Brazīlijas tituls izcīnīts jau 20 gadus senā pagātnē. Kā otrā sarakstā ir Argentīna (koeficients 6.50, 15% varbūtība), bet no Eiropas izlasēm visaugstāk tiek novērtēta Francija ar koeficientu 7.00 (14% varbūtība). Te jāatzīmē, ka neviena izlase Pasaules kausu nav spējusi izcīnīt divreiz pēc kārtas jau kopš 1962. gada."

Sportacentrs.com redakcijas balsojumā Francija, kuru kā čempioni saskatīja četri no 19 balsotājiem, gan kotējās labvēlīgākā gaismā nekā Argentīna. Lai šo labvēlību ietērptu skaitļos, prognozes tika apkopotas pēc vienkārša principa – par katru anketu tika piešķirti 10 punkti, proti, par pirmo vietu favorītu balsojumā četri punkti, par otro vietu trīs punkti, par trešo – divi un par ceturto – viens.

Aiz šī vadošā trijnieka plaisa izrādījās visnotaļ plaša, tuvākajai sekotājai Anglijai balsojumā sakrājot teju divreiz mazāk punktu nekā Argentīnai, lai gan bukmeikeru koeficientos tik liela pārrāvuma nav. Kopumā jānorāda, ka kā potenciālās čempiones balsojumā tika piesauktas tikai septiņas izlases, kamēr vieta finālā tika saskatīta arī Beļģijai (trīs balsis) un Urugvajai (viena balss). Savukārt labāko četriniekā kopā tika atzīmētas 13 izlases – kā potenciāli pārsteigumi tika minēti Polijas, ASV un Velsas varianti. Savukārt "William Hill" bukmeikers kā potenciālos melnos zirdziņus piesauca pavisam citas komandas – papildus Urugvajai arī Eiropas čempionātā lieliski spēlējušo Dāniju un pasaules vicečempioni Horvātiju.

Dānijai pirmo vietu apakšgrupā (priekšā Francijai) prognozēja Agris Suveizda, taču vietu pusfinālā tai, atšķirībā no Francijas, nesaskatīja: "Dānijas iepriekšējo gadu sniegums rāda, ka tā ir ļoti bīstama izlase, kas var kļūt par pārsteigumu, savukārt Francija turnīru sagaida ar lērumu traumu, skandālu un vairāki līderi vēl turnīra priekšvakarā trenējas atsevišķi – gaidāms, ka Francija varētu lēni ieskrieties un augstas klases sniegumu rādīt vēlāk nekā citi. Jāpiebilst gan, ka manas grupu un četrinieka prognozes gan nav saistītas – mans četrinieks (Brazīlija, Argentīna, Vācija, Francija) visdrīzāk būs iespējams tad, ja Francija grupā uzvarēs un Vācija paliks otrā, kaut savās grupu prognozēs liku otrādi."

Suveizda savās favorītu prognozēs izdarīja likmi uz Brazīlijas dominanci, paredzot gan tai titulu, gan Neimāram labākā spēlētāja un labākā vārtu guvēja balvas: "No grandiem Brazīlija uz Kataru devusies visoptimālākajā virknējumā un kondīcijā un diezgan pamatoti tiek uzskatīta par galveno favorīti. Savukārt Brazīlijas fokālais punkts ir Neimārs, ar kura līdzdalību tiek gūta lielākā daļa vārtu – vai nu asistējot, vai arī iesitot pašam. Kvalifikācijā Neimārs bija izlases līderis ar 8+8, bet jūnija un septembra pārbaudes spēlēs sakrāja 4+2 – visus četrus vārtus gūstot no 11 metru atzīmes, kas vēlreiz apliecina, ka Brazīlija ir izlase, kas izprovocē ļoti daudz pendeļu, bet visas pendeles sit Neimārs. Līdz ar to, ja Brazīlija izcīnīs trofeju, tas visdrīzāk notiks ar rezultatīvu futbolu, kurā favorīts uz vislabāko statistiku būs Neimārs, kurš lieliski sācis arī klubu sezonu. Pie šāda scenārija bīstamākais pretinieks uz MVP balvu droši vien būtu Lionels Mesi, kuram to uz atvadām varētu iedot arī bez titula izcīnīšanas."

Sportacentrs.com redakcijas prognozes par valstu sniegumu PK2022 (maks. 76 punkti)

V.ValstsPunktiV.ValstsPunkti
1.Brazīlija468.Beļģija11
2.Francija369.Urugvaja5
3.Argentīna3010.Nīderlande5
4.Anglija1611.Polija2
5.Vācija1412.ASV1
6.Spānija1213.Velsa1
7.Portugāle11

Cik bieži izlase tika piesaukts Sportacentrs.com redakcijas prognozēs kā čempione un fināliste? (19 balsis)

V.ValstsFinālisteČempione
1.Brazīlija127
2.Francija84
3.Argentīna52
4.Anglija22
5.Portugāle22
6.Spānija31
7.Vācija21
8.Beļģija3-
9.Urugvaja1-

"William Hill" bukmeikeru prognozes par titula iegūšanu

V.IzlaseKoeficientsV.IzlaseKoeficients
1.Brazīlija5.007.Nīderlande13.00
2.Argentīna6.508.Portugāle15.00
3.Francija7.009.Beļģija17.00
4.Anglija9.0010.Dānija29.00
5.Spānija9.5011.Horvātija51.00
6.Vācija11.0011.Urugvaja51.00

Sportacentrs.com redakcijas prognozes par turnīra MVP (19 balsis)

V.SpēlētājsValstsBalsisV.SpēlētājsValstsBalsis
1.NeimārsBrazīlija56.Alisons BekersBrazīlija1
2.Karims BenzemāFrancija47.MarkinjušsBrazīlija1
3.Harijs KeinsAnglija38.Antuāns GrīzmansFrancija1
4.Lionels MesiArgentīna29.Kevins de BreineBeļģija1
5.Bernardu SilvaPortugāle1

Sportacentrs.com redakcijas prognozes par labāko vārtu guvēju (19 balsis)

V.SpēlētājsValstsBalsis
1.Kilians MbapēFrancija5
2.NeimārsBrazīlija4
3.Karims BenzemāFrancija3
4.Lionels MesiArgentīna3
5.Harijs KeinsAnglija3
6.Roberts LevandovskisPolija1

Pilns saraksts – 19 balsojumi par izlasēm un futbolistiem

Vārds UzvārdsČempioneFināliste3. vieta4. vietaVārtu guvējsMVP
Edmunds NovickisFrancijaSpānijaPortugāleNīderlandeBenzemāBenzemā
Kārlis JustovičsArgentīnaBrazīlijaFrancijaASVMesiMesi
Kristiāns DilānsPortugāleUrugvajaNīderlandeAnglijaKeinsB. Silva
Kristaps PildiņšBrazīlijaFrancijaArgentīnaVācijaBenzemāNeimārs
Arkādijs BirjuksBrazīlijaSpānijaArgentīnaAnglijaKeinsAlisons
Ulvis BrožeSpānijaBeļģijaNīderlandeFrancijaMbapede Breine
Pauls MotsAnglijaBrazīlijaSpānijaArgentīnaKeinsKeins
Krišjānis PundursBrazīlijaBeļģijaArgentīnaPortugāleMesiMarkinjušs
Agris SuveizdaBrazīlijaArgentīnaVācijaFrancijaNeimārsNeimārs
Toms MālmeistersAnglijaFrancijaBrazīlijaBeļģijaMbapēKeins
Jānis CelmiņšFrancijaBrazīlijaAnglijaVācijaMbapēBenzemā
Mārcis MartiniArgentīnaBrazīlijaUrugvajaVelsaMesiMesi
Jānis CīrulisFrancijaBrazīlijaArgentīnaBeļgijaNeimārsBenzemā
Kristaps ZālītisBrazīlijaFrancijaArgentīnaVācijaBenzemāNeimārs
Emīls OzerinskisFrancijaVācijaPolijaBrazīlijaLevandovskisGrīzmans
Gatis LiepiņšBrazīlijaFrancijaArgentīnaAnglijaMbapēBenzemā
Pēteris NeimanisVācijaArgentīnaAnglijaFrancijaMbapēKeins
Reinis AumeistersPortugāleArgentīnaVācijaFrancijaNeimārsNeimārs
Rolands EliņšBrazīlijaBeļģijaFrancijaAnglijaNeimārsNeimārs

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

  -4 [+] [-]

, 2022-11-19 14:04, pirms gada
Argentīna Beļģija fināls...Beļģi čempioni,Messi labākais vārth guvējs,De Bruine mvp..naled!ps.3.vieta Brazilija4.Urugvaja..

     [+] [-]

, 2022-11-19 14:11, pirms gada
Kā jau katru čempionātu, kāda favorīte nemaz netiks ārā no grupas, kāds zars trāpīsies vieglāks, tāpēc astotniekā (četriniekā? jau grūtāk) mierīgi var iekļūt komanda, uz kuru neviens nebūs licis. Prognozēs ļoti maz riska, kas saprotams - pārsteigumus prognozēt nav nemaz tik vienkārši.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-19 14:50, pirms gada
Dilans kaut ko labu pīpē...

     [+] [-]

, 2022-11-19 15:09, pirms gada
Kads ir iemesls ticet Spānijai? Zaļa barseloniesu izlase maksimums ir iziešana no grupas. Es pat nebrinisos ja Japāna sos atstas grupā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-19 16:34, pirms gada
Kas ir jāpīpē, lai liktu uz Portugāli vai Angliju, ka šie pacels PK. Vai nu šie eksperti ir smagi uz "jūs" ar futbolu vai arī grib ar kaut ko izcelties. Neticu, ka kāda no šīm izlasēm spētu ko likt pretī Brazīliju, Argentīnu, Beļģiju, vai pat to pašu no jauna atdzimstošo Spāniju. Pat Novicka prognoze ir visai pārsteidzoša.

     [+] [-]

, 2022-11-19 16:39, pirms gada
..šie divi – Kristiāns Dilāns, Reinis Aumeisters – uzreiz bloķējami

     [+] [-]

, 2022-11-19 16:42, pirms gada
Jack Daniel`s rakstīja: Kas ir jāpīpē, lai liktu uz Portugāli vai Angliju, ka šie pacels PK. Vai nu šie eksperti ir smagi uz "jūs" ar futbolu vai arī grib ar kaut ko izcelties. Neticu, ka kāda no šīm izlasēm spētu ko likt pretī Brazīliju, Argentīnu, Beļģiju, vai pat to pašu no jauna atdzimstošo Spāniju. Pat Novicka prognoze ir visai pārsteidzoša.
Ar ko Spanija ir labaka par to pašu Vaciju? Kontrolet bumbu prot, bet kas gūs vartus?

     [+] [-]

, 2022-11-19 16:59, pirms gada
Rubentus rakstīja: Ar ko Spanija ir labaka par to pašu Vaciju? Kontrolet bumbu prot, bet kas gūs vartus?
Ko ņerksti ar to Spāniju visu laiku? Kas ir par sāpi? Barca's spēlētāji tajā, vai Real spēlētāju trūkums tajā?

     [+] [-]

, 2022-11-19 17:06, pirms gada
rasty_ryan rakstīja: Ko ņerksti ar to Spāniju visu laiku? Kas ir par sāpi? Barca's spēlētāji tajā, vai Real spēlētāju trūkums tajā?
Atbildi uz jautājumu! Man sāpe arī par Kepu, De Hea, Tjago.

     [+] [-]

, 2022-11-19 17:09, pirms gada
Rubentus rakstīja: Ar ko Spanija ir labaka par to pašu Vaciju? Kontrolet bumbu prot, bet kas gūs vartus?
Neminēju visas izlases, protams, ka Vācija un Francija arī ir šī PK smagsvari. Bet Spānija spēle simpātisku kreatīvu futbolu, un protams šogad neuzskatu, ka viņi gāzīs kalnus, bet pēc 4 gadiem, šī jaunā paaudze būs izaugusi un būs vienu no galvenajiem favorītiem uz kausu

     [+] [-]

, 2022-11-19 17:11, pirms gada
Rubentus rakstīja: Atbildi uz jautājumu! Man sāpe arī par Kepu, De Hea, Tjago.
Man nekas nav jāatbild. Uzdevu trīs jautājumus, nespēj atbildēt ne uz vienu no tiem!
Thiago ir cik gadi , un ko jēdzīgu viņš var izdarīt vidējā līnijā? Kepa ir pārvērtēts vārtsargs ar sarežģītu raksturu. De Hea? Var piekrist, ka varēja ņemt izlasē, bet tas nu trenerim jāvērtē. Jebkurā gadījumā nav ko raudāt par vidējo līniju, kur Pedri vai Gavi ir galvas tiesu pārāki par Thiago. Tā ka sāpe paliek tikai par vārtsargiem.

     [+] [-]

, 2022-11-19 17:13, pirms gada
rasty_ryan rakstīja: Man nekas nav jāatbild. Uzdevu trīs jautājumus, nespēj atbildēt ne uz vienu no tiem!
Man arī nav pienakums atbildet pec pavēles. Mekle citu suni.

     [+] [-]

, 2022-11-19 17:24, pirms gada
rasty_ryan rakstīja: Man nekas nav jāatbild. Uzdevu trīs jautājumus, nespēj atbildēt ne uz vienu no tiem!
Thiago ir cik gadi , un ko jēdzīgu viņš var izdarīt vidējā līnijā? Kepa ir pārvērtēts vārtsargs ar sarežģītu raksturu. De Hea? Var piekrist, ka varēja ņemt izlasē, bet tas nu trenerim jāvērtē. Jebkurā gadījumā nav ko raudāt par vidējo līniju, kur Pedri vai Gavi ir galvas tiesu pārāki par Thiago. Tā ka sāpe paliek tikai par vārtsargiem.
Sastavs nesastav tikai no 11 speletajiem. Kapec tad neparvertetos spāņu GK no epl Chelsea nevajag? 31 gads jaa tas ir baigais vecums musdienu futbolā. Nesmidini.

     [+] [-]

, 2022-11-19 17:29, pirms gada
Rubentus rakstīja: Sastavs nesastav tikai no 11 speletajiem. Kapec tad neparvertetos spāņu GK no epl Chelsea nevajag? 31 gads jaa tas ir baigais vecums musdienu futbolā. Nesmidini.
Pats tikko atbldēji uz savu jautājumu. Tā ka sasmīdināji tikai SC komentāru lasītājus un pats sevi.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-19 19:38, pirms gada
Argentīna, Brazīlija, Irāna, Urugvaja , MVP - Messi, labākais vārtu guvējs - Jesus (BRA)

     [+] [-]

, 2022-11-19 21:32, pirms gada
rasty_ryan rakstīja: Pats tikko atbldēji uz savu jautājumu. Tā ka sasmīdināji tikai SC komentāru lasītājus un pats sevi.
Neko nesasmīdināja, šī Spanijas izlase ir miskaste un maksimums ir izkļūt no grupas

     [+] [-]

, 2022-11-19 21:33, pirms gada
dakots rakstīja: Argentīna, Brazīlija, Irāna, Urugvaja , MVP - Messi, labākais vārtu guvējs - Jesus (BRA)
Irāna 3. Vieta

  +1 [+] [-]

, 2022-11-19 23:00, pirms gada
Jack Daniel`s rakstīja: Kas ir jāpīpē, lai liktu uz Portugāli vai Angliju, ka šie pacels PK. Vai nu šie eksperti ir smagi uz "jūs" ar futbolu vai arī grib ar kaut ko izcelties. Neticu, ka kāda no šīm izlasēm spētu ko likt pretī Brazīliju, Argentīnu, Beļģiju, vai pat to pašu no jauna atdzimstošo Spāniju. Pat Novicka prognoze ir visai pārsteidzoša.
Man šķiet ar futbolu uz Jūs esi Tu pats. PK nav 100 spēļu turnīrs, kur varbūt arī favorīti beigās iegūtu prognozētās vietas spēlējot ar visām komandām vairākas reizes, bet gan izlēgšanas spēļu turnīrs, kur vienā spēlē viss var notikt un pastarītis tikt tālāk un favorīts aplauzties. Tu domā kāds prognozēja Horvātiem finālu pag gad? Salīdzinājumā ar Horvātiem to pašu Portugāļu un Angļu triumfs ir daudz reizes mazāks pārsteigums, jo abām izlasēm ir fantastisks sastāvs. Tā kā savu heiterismu vai vienkārši nekonsekvenci vari atstāt pie sevis.
Manuprāt, pilnīgi jebkura no top9 izlasēm var pacelt titulu un tas nepavisam mani nepārsteigs.

     [+] [-]

, 2022-11-20 10:46, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Irāna 3. Vieta
nemaz nesmej, viņi gandrīz mājās spēlē, ierastos apstākļos, kamēr eiropieši būs pakaļgalā...jo nav runa par 1 spēli čempionlīgā, bet šeit ir gandrīz mēnesis jādzīvo top4 komandām, kuras būs pusfinālos

     [+] [-]

, 2022-11-20 13:47, pirms gada
Ja būtu jāliek likme ar vērtību,tad Serbija. Kruts uzbrukums. Vlahovič un Mitrovic. Tadič arī vēl īsā turnīrā var labi spridzināt.Kostič,Savič. Viņiem ir kruts sastāvs.Un ņemot vērā,ka viņi atlases grupā uz pārspēlēm aizsūtīja Portugāli ar visiem Bernardu Silvām,Kancelo,Fernandešiem arī par kaut ko liecina.

     [+] [-]

, 2022-11-20 16:00, pirms gada
dakots rakstīja: nemaz nesmej, viņi gandrīz mājās spēlē, ierastos apstākļos, kamēr eiropieši būs pakaļgalā...jo nav runa par 1 spēli čempionlīgā, bet šeit ir gandrīz mēnesis jādzīvo top4 komandām, kuras būs pusfinālos
Klau, bet futbols tomēr arī nedaudz jāprot spēlēt, lai tiktu tik tālu.