Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde/Fat Pipe" izglābjas un sagādā pirmo zaudējumu talseniekiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde/Fat Pipe" izglābjas un sagādā pirmo zaudējumu talseniekiem
"Lielvārde/Fat Pipe". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmo zaudējumu ELVI florbola līgā vīriešiem piedzīvojusi vicečempione "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā uzņēma komandu "Lielvārde/Fat Pipe". Talsenieki bija izvirzījušies vadībā ar 3:0, sekundi pirms pamatlaika beigām jau bija zaudētājos ar 4:5, bet spēja izglābt punktu (5:5). Pagarinājumā uzvaru ar 6:5 svinēja lielvārdieši, kuru labā izšķirošos vārtus guva Armands Savins.

"Lielvārde/Fat Pipe" jaunās sezonas pirmo spēli aizvadīja tikai vakar, kad, viesojoties pie "Irlavas", piedzīvoja zaudējumu ar 7:10. Šodien lielvārdieši viesojās pie vicečempiones "Talsu NSS/Krauzers", kas turnīru bija sākusi ar divām uzvarām – Kocēnos un Rīgā. Arī spēli pret lielvārdiešiem savā laukumā Talsu florbolisti sāka ļoti pārliecinoši, jau pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 3:0. Pa bumbiņai viesu vārtos ieraidīja Emīls Krūmiņš, Jānis Škutāns un Andris Blumbahs. Otrajā trešdaļā "pamodās" Lielvārdes florbolisti, kas sāka veiksmīgu pakaļdzīšanos – vārtus guva Aivis Kusiņš un Niks Blumfelds, samazinot laukuma saimnieku pārsvaru līdz minimumam – 2:3. Pēdējā perioda vidū, spēlējot skaitliskajā mazākumā, lielvārdiešiem izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu – 3:3, vārtus guva Markuss Nazarovs, kurš gan uzreiz nopelnīja noraidījumu par nesportisku uzvedību. Savukārt talsenieki nekavējās izmantot savu skaitlisko pārsvaru – jau pēc desmit sekundēm Toms Bitmanis vadībā atkal izvirzīja laukuma saimniekus (4:3). 56. minūtē lielvārdietis Oskars Tūtāns atjaunoja neizšķirtu (4:4), bet 59. minūtē Tūtānam radās iespēja izpildīt soda metienu, kuru viņš izmantoja – 5:4. Tikai vienas sekundes pietrūka, lai Lielvārdes komanda varētu svinēt pirmo uzvaru pamatlaikā, jo pēc Toma Bitmaņa piespēles vārtus guva Andris Blumbahs – 5:5, pagarinājums. Papildlaiks sākās ar trim talsenieku metieniem, kas mērķi nesasniedza, bet 27. sekundē varēja uzgavilēt komandas "Lielvārde/Fat Pipe" spēlētāji, jo pēc Antona Žuka piespēles uzvaras vārtus guva Armands Savins – 6:5.

"Kurši" ar sezonas rezultativitātes rekordu sakauj Rīgas "RTU/Rockets"

Liepājas FK "Kurši" savā laukumā uzņēma Rīgas komandu "RTU/Rockets". 18. minūtē, kad liepājnieks Rihards Markuss guva savus otros vārtus šajā spēlē, rezultāts kļuva jau 4:0. Vēl pa golam bija iemetuši Gustavs Griezītis un Ralfs Polis. Līdz pārtraukuma ar vārtu guvumu atbildēja rīdzinieks Mārtiņš Laopsiņš (1:4), bet Polis iemeta vēl vienu golu, atjaunojot četru vārtu handikapu – 5:1. Otrajā trešdaļā katra no komandām guva pa diviem vārtiem (7:3), bet izcili ražīgs liepājniekiem padevās pēdējais periods, kurā viņi guva iemeta veselus astoņus golus, kamēr viņu viesi atbildēja ar tikai vienu vārtu guvumu. Galarezultātā FK "Kurši" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 15:4.

Čempione "Rubene" Kocēnos sakauj ulbrokiešus

Komanda "Oxdog Ulbroka LU", kas čempionātu bija sākusi ar zaudējumu Liepājā, šovakar viesojās Kocēnos pie čempiones "Rubenes", kam pirmajās divās spēlēs zaudējums un uzvara. 10. minūtē mājinieki Jēkaba Keiša personā realizēja savu skaitlisko pārsvaru, izvirzoties vadībā ar 1:0. Ulbrokieši nekavējās atbildēt ar Nika Ķuzuļa un Valtera Lapiņa goliem, pārņemot vadības grožus – 2:1. Vēl līdz pārtraukumam pie vārtu guvuma tika arī kocēnietis Matīss Celms, atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 2:2. Lūzums šajā cīņā notika otrajā trešdaļā, kad laukuma saimnieki guva piecus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 7:2. Pēdējais periods bija vēl rezultatīvāks un Kocēnu "Rubene" jaunajā čempionātā svinēja otro uzvaru – 14:6.

Debitante FBK SĀC kļūst par Virslīgas līderi

Virslīgas debitante FBK SĀC, kas šajā turnīrā bija debitējusi ar divām uzvarām savā laukumā, šovakar Ādažu sporta centrā uzņēma pastarīti "Bausku". Tieši baušķenieki bija tie, kas atklāja šīs spēles rezultātu – 1:0, jau 2. minūtē precīzi meta Pēteris Zeltiņš. Kā vēlāk izrādījās, tie bija Bauskas komandas goda vārti šajā mačā. Pirmajā periodā vārti vairs netika gūti, bet jau otrajā vadībā ar 3:1 izvirzījās ādažnieki, kuru labā pa golam iemeta Kristers Orlovs, Ralfs Stratans un Klāvs Andersons. Pēdējā trešdaļā FBK SĀC guva vēl četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 7:1, kļūstot par turnīra tabulas līderi.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2021-09-19 21:45, pirms 3 gadiem
Vēlētos dzirdēt @florbolavelnins apskatu pa šīs nedēļas spēlēm

  +1 [+] [-]

, 2021-09-20 09:57, pirms 3 gadiem
Šokējoši rezultāti, pilnīgs kosmoss.

Tagad var labāk saprast ulbrokas sastāva komplektācijas principus iepriekšējās sezonās jo izskatās ka pašu varenās fs masters skolas audzēkņi ne sū da nevelk.

Bauska - vilšanās.
Nēģiem vis cieņ, vis cieņ - lai gan kalendārs pateicīgs bija tik un tā neticams stāsts veidojas vēl pāris uzvaras in Andrejs Ēķis jau sāks meklēt finansējumu uz patiesiem notikumiem balstītai episkai pilnmetrāžas sporta drāmai labākajās “Badijs spēlē florbolu” tradīcijās. Grauba jau it kā rakstot scenāriju.

Lielvārde drusku atguvusies un sastāvu salasijusi, bet talsi it kā paši nolohojušies esot.

Raķete liepājā uzsprāga kā čelleņdžers astoņdesmit sestajā.

     [+] [-]

, 2021-09-20 14:28, pirms 3 gadiem
Ulbrokai jāizslimo "balto cimdiņu" slimība, tad jau viss notiks, pagaidām, tikai galvās lieli un vareni, jo klubs ar panākumu vēsturi, bet uz laukuma negrib "kapāt". Komandai potenciāls liels, bet iepludinot daudz jaunus spēlētājus likumsakarīgi rezultāti. Nedaudz atgādina Talsu komandu pirms pāris(vai vairāk) gadiem vai pašu Ulbroku pirms vēl ilgāka laika.

     [+] [-]

, 2021-09-20 16:23, pirms 3 gadiem
Izteikti pietrūkst līdera Ulbrokai. Jaunie pa zaļu vēl. jācer ka Zeps atgriezīsies un sakārtos situāciju - tā teikt saliks lietas pa pareizajām vietām. 😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️