Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "Pirmajā spēlē bijām negatavi, otrajā muļķīgi kļūdījāmies"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Nazarovs: "Pirmajā spēlē bijām negatavi, otrajā muļķīgi kļūdījāmies"
Maikls Nazarovs (#12)
Foto: Floorball.lv

Parādot ne to labāko sniegumu, aizvadītajā nedēļas nogalē pirmās divas spēles Elvi vīriešu florbola līgā aizvadīja "Lielvārde/FatPipe", kas pēc zaudējuma Irlavā tika pie panākuma papildlaikā Talsos. Pirmajā spēlē par labāko komandā atzina Maiklu Nazarovu, kurš sniedza savu komentāru Sportacentrs.com

“Uz spēli pret “Irlavu” izgājām laukumā galīgi negatavi, taktiski pieļāvām pārāk daudz kļūdas. Tāpat bijām lēnāki par pretiniekiem pilnīgi visos aspektos,” kritisks pēc piedzīvotā 7:10 zaudējuma savas komandas pirmajā mačā viesos pret “Irlava” bija “Lielvārde/FatPipe” komandas labākais spēlētājs un divu vārtu autors Maikls Nazarovs. “Irlavai devām daudz brīvas vietas, lai viņi varētu spēlēt savā stilā – skriet un mest. Trešajā trešdaļā nostājāmies kompaktāk aizsardzībā, neļāvām konkurentiem skriet pretuzbrukumos un spēles gaita pamainījās. Tāpat tajā mačā noteikti mums kliboja momentu realizācija.”

Pēc nepārliecinošā snieguma komandai jau nākamajā dienā bija jādodas laukumā, lai spēlētu ar “Talsu NSS/Krauzers”, kurus izdevās uzvarēt papildlaikā ar rezultātu 6:5, lai gan pietrūka tikai viena sekunde, lai tiktu pie trim punktiem par uzvaru pamatlaikā: “Dažas sekundes pirms pamatlaika beigām raidījām bumbiņu tālāk no mūsu vārtiem un maiņa, kas tajā brīdī bija laukumā, nedaudz atslāba, katrs skatījās uz citu vietu un gaidīja spēles beigas. Pretinieki ar vienu tālu piespēli dabūja bumbiņu uzbrukuma zonā un ar metienu no vārtu priekšas sekundi pirms cīņas beigām panāca izlīdzinājumu. Pārtraukumā spējām nomierināties, iziet laukumā vēsām galvām un pēc muļķīgi ielaistajiem vārtiem paši atbildējām ar to pašu, tiekot pie uzvaras.”

Čempionāta turpinājumā tabulā devītajā vietā esošie “Lielvārde/FatPipe” florbolisti izbraukumā sacentīsies ar “Ķekavu”, kas divās spēlēs tikusi pie pieciem punktiem, atrodoties sestajā vietā čempionāta kopvērtējumā: “Domāju, ka nākamā spēle noteikti nebūs vieglāka kā Talsos. Mums bijusi nedēļa laiks, lai analizētu un izlabotu kļūdas, kuras spilgti bija redzamas pagājušās nedēļas spēlēs.”

     [+] [-]

, 2021-09-23 16:50, pirms 3 gadiem
Neparedzu Lielvārdei tuvākajā laikā panākumus, jo komanda šobrīd balstās uz jauniešiem, kuri spēlē bez mugurkaula. Ok, Kusiņš vēl ir ar komandu, bet Salcevičs ir devies prom. Nav kā agrāk, kad bija vecie spēlētāji ar raksturu - Torsters, Virsnītis, Skadiņš utt.

     [+] [-]

, 2021-09-23 16:54, pirms 3 gadiem
Negatīvi tas tač ir labi mūsu laikos 😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️

     [+] [-]

, 2021-09-23 16:59, pirms 3 gadiem
Florbola_experts rakstīja: Neparedzu Lielvārdei tuvākajā laikā panākumus, jo komanda šobrīd balstās uz jauniešiem, kuri spēlē bez mugurkaula. Ok, Kusiņš vēl ir ar komandu, bet Salcevičs ir devies prom. Nav kā agrāk, kad bija vecie spēlētāji ar raksturu - Torsters, Virsnītis, Skadiņš utt.
Jā, Torsters & Mudelis tas bija cits metāls 💪💪💪 bet iepriekšējai Lielvārdes paaudzei jau sākumā bija tieši tas pats gailēnu stiliņš. Līdz atnāca Blinds patrenēt, pēc tam Jansons. Izaudzināja puikas par vīriem 🐸🐸🐸🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

     [+] [-]

, 2021-09-23 17:41, pirms 3 gadiem
FlorbolaVelniņš rakstīja: Jā, Torsters & Mudelis tas bija cits metāls 💪💪💪 bet iepriekšējai Lielvārdes paaudzei jau sākumā bija tieši tas pats gailēnu stiliņš. Līdz atnāca Blinds patrenēt, pēc tam Jansons. Izaudzināja puikas par vīriem 🐸🐸🐸🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
Jā, komanda no 2017 gada sezonas ar katru gadu kļūst bēdīgāka, "zvaigznes" dodas prom, finanases mazāk(?) atbalstītāji mazāk, nebrīnīšos ja turpmākajos 3 gados būs tas pats Pārgaujas stāsts..

  +1 [+] [-]

, 2021-09-23 18:20, pirms 3 gadiem
FlorbolaEņģelītis rakstīja: Jā, komanda no 2017 gada sezonas ar katru gadu kļūst bēdīgāka, "zvaigznes" dodas prom, finanases mazāk(?) atbalstītāji mazāk, nebrīnīšos ja turpmākajos 3 gados būs tas pats Pārgaujas stāsts..
pēc novadu reformas daudziem klubiem, kas agrāk bija dažādos novados, bet nu nonākuši pie viena naudas maka, tagad svarīgākais ir pierādīt, ka esi labākais savā pagalmā. Un tas nav stāsts tikai par Lielvārdi vai Pārgauju

  -1 [+] [-]

, 2021-09-23 21:02, pirms 3 gadiem
Vīri ar raksturu, cits metāls.. Negribu nevienu aizvainot, nu, tas taču nav nekāds īstu vīru sports. Protams, lielākā daļa sporta veidu norūda, stiprina raksturu, te kontaka spēle nav pat atļauta, kāds īstu veču sports?!

     [+] [-]

, 2021-09-23 23:13, pirms 3 gadiem
Jā, arbuzoo, labāk glaudīt savus mazos arbūziņus un izlikties, ka daudz ko zini par un ap spēka spēli florbolā