Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FBK ''Valmiera'' aizsargs Balodis: ''Pirms nākamās sezonas jāuzlabo fiziskā sagatavotība''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

FBK ''Valmiera'' aizsargs Balodis: ''Pirms nākamās sezonas jāuzlabo fiziskā sagatavotība''
Ralfs Matīss Balodis (#25) pēc vārtu guvuma. Foto: LFS/floorball.lv

''Elvi'' florbola virslīgas komandas ''Valmiera'' aizsargs Ralfs Matīss Balodis intervijā ar ''Sportacentrs.com'' atklāja nianses par gatavošanos jaunajai sezonai, kā ar to, kas aizvadītajā sezonā pietrūka, lai to noslēgtu uz pozitīvas nots.

''Manuprāt, esmu stipri progresējis. Vērtēju savu sniegumu ļoti pozitīvi. Esmu progresējis florbolā tieši tā izpratnes ziņā, piedaloties U19 pasaules čempionātā. Arī komanda aizvadīja solīdu sezonu. Sezonas sākumā bija jūtams liels progress komandas spēlē, kas arī atspoguļojās brīdī, kad uzvarējām desmit spēles pēc kārtas,'' sacīja 19 gadus vecais aizsargs.

Pārstāvot ''Valmieru'', Balodis aizvadītajā sezonā izcēlās ar astoņiem precīziem raidījumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm 26 spēlēs. Tā bija viņa trešā sezona virslīgā.

''Izslēgšanas spēlēs komanda līdz galam nebija gatava mentālā ziņā. Iespējams, par zemu novērtējām arī savu pretinieci. Iespējams, bijām spējīgi sasniegt vairāk, taču dažādu apstākļu dēļ tas neizdevās. Pietrūka komandas gars, laba pašatdeve un gribasspēks, lai pieveiktu Lielvārdi,'' turpināja Balodis.

''Valmiera'' regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā ar izcīnītiem 47 punktiem 22 spēlēs. Kluba sezona gan aprāvās priekšlaicīgi, kad pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā tika piedzīvots zaudējums sērijā ar 1:4 pret ''Lielvārdi''/''Fat Pipe''.

''Pirms nākamās sezonas ir jāuzlabo fiziskā sagatavotība, tehniskā meistarība un pats galvenais - jābūt gribasspēkam uzvarēt katru spēli. Nākamās sezonas mērķis ir pats augstākais - izcīnīt ''Elvi'' florbola virslīgas titulu. Īstenosim to ar neatlaidīgiem treniņiem un cīņassparu,'' noskaņots uz triumfu bija jaunais florbolists.

Balodis florbola gaitas uzsāka 2011. gadā un kopš tā brīža ir pārstāvējis tieši Valmieru. Jaunais florbolists šogad saņēma arī Valmieras gada sportista laureāta titulu. Vasarā viņš piedalās arī dažādos turnīros, lai attīstītu savas prasmes un turpinātu progresēt. Viņš ir paguvis piedalīties Valmieras vasaras florbola līgā, Māra Rozenbaha piemiņas turnīrā, kā arī Cēsu futbola čempionātā.

Šogad viņš pasaules čempionātā U19 vecuma grupā pārstāvēja Latvijas izlasi. Četru spēļu laikā viņš pie punktiem netika, taču ieguva neaprakstāmu un ļoti noderīgu pieredzi.

     [+] [-]

, 2022-07-06 09:29, pirms 2 gadiem
Šajā sakarā - kāds ir treniņplāns, lai uzlabotu fizisko?

     [+] [-]

, 2022-07-06 12:28, pirms 2 gadiem
Tiešām tagad katra intervija būs ar valmieras spēlētājiem? Var redzēt ka autors ir valmierietis un raksta par šiem visiem nenozīmīgajiem turnīriem utt. Kur pazudis Dedumets ļoti labu darbu darīja gribētu redzēt vairāk rakstus no viņa.

     [+] [-]

, 2022-07-06 12:44, pirms 2 gadiem
Jae-jae rakstīja: Tiešām tagad katra intervija būs ar valmieras spēlētājiem? Var redzēt ka autors ir valmierietis un raksta par šiem visiem nenozīmīgajiem turnīriem utt. Kur pazudis Dedumets ļoti labu darbu darīja gribētu redzēt vairāk rakstus no viņa.
Paldies par kritiku. Intervijas noteikti būs arī ar florbolistiem, kuri nepārstāv ''Valmieru''.

Tikmēr droši var palasīt interesantas sarunas ar citiem sportistiem:

https://sportacentrs.com/motoru_spo...
https://sportacentrs.com/motoru_spo...
https://sportacentrs.com/pludmales_...