Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"City" uzbrukuma līderis Agvero varētu nespēlēt vēl divus mēnešus

Rolands Eliņš

"City" uzbrukuma līderis Agvero varētu nespēlēt vēl divus mēnešus
Serhio Agvero. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras „City” galvenais treneris Peps Gvardiola britu medijiem izteicis bažas par savu uzbrucēju Serhio Agvero, sakot, ka viņš varētu nespēlēt vēl pāris mēnešus.

Serhio Agvero guva traumu 22. jūnija mačā un bija spiests izlaist Premjerlīgas sezonas noslēgumu, kā arī „City” spēles Čempionu līgā. Tika cerēts, ka pēc veiktās operācijas Agvero varēs atgriezties laukumā šīs sezonas sākumā, taču „City” treneris Gvardiola bija spiests paziņot, ka šīs cerības nepiepildīsies.

„Mēs zinājām, ka viņa gūtais ceļgala savainojums ir sarežģīts,” teica Gvardiola. „Viņš joprojām pēc traumas nav aizvadījis nevienu treniņu kopā ar mums, un Serhio nav tas futbolists, kurš savu labāko fizisko kondīciju atgūst ļoti ātri. Viņš ir izlaidis ilgu laiciņu, tāpēc laukumā varētu atgriezties tikai pēc mēneša vai pat diviem.”

Gvardiola konkrētākus termiņus gan nepiesauca, taču norādīja, ka šaubās par Agvero spēlēšanu pirms novembra.
32 gadus vecais Agvero septiņās Premjerlīgas sezonās pēc kārtas guvis vismaz 15 vārtus un pēc Davida Silvas aiziešanas uz „Real Sociedad” šovasar bija palicis vienīgais no „City” 2012. gada sastāva, kad klubs beidzot ieguva Premjerlīgas čempiona titulu.

„City” šo Premjerlīgas sezonu sāks pirmdien, viesos aizvadot spēli pret „Wanderers”. Paredzams, ka Agvero prombūtnes laikā daudz lielāka uzbrukumā būs Gabrielam Žesusam, tāpat pirmdien sastāvā būs vasaras jaunieguvums Ferrāns Torress.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...