Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Robitaila debijas vārti atnes ''Metallurg'' uzvaru, Znarokam uzvara derbijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Robitaila debijas vārti atnes ''Metallurg'' uzvaru, Znarokam uzvara derbijā
Novokuzņeckas ''Metallurg'' somu vārtsargs Tēmu Lasila
Foto: hctraktor.org

Kanādiešu uzbrucēja Rendija Robitaila debijas vārti Kontinentālajā hokeja līgā atnesuši Novokuzņeckas ''Metallurg'' otro uzvaru jaunajā sezonā - revanšs ar 2:1 savā laukumā pret Habarovskas ''Amur''.

Komandas pirmo savstarpējo maču izspēlēja sestdien, kad ar 3:1 pārāka bija Habarovskas ''Amur''. Šodien Novokuzņeckas ''Metallurg'', atkal spēlējot savu skatītāju priekšā, izdevās revanšs - uzvara ar 2:1. Panākums gūts, pateicoties kanādiešu uzbrucēja Rendija Robitaila rezultatīvajam raidījumam desmit minūtes pirms pamatlaika izskaņas. Tas viņam bija pirmais rezultatīvais raidījums līgā.

Robitailam asistēja Andrejs Kuzmins, kuram rezultatīva piespēle arī komandas pirmo vārtu guvumā, kad 31. minūtē pirmos vārtus sezonā guva Aleksejs Medvedevs, Šobrīd tieši šie hokejisti dala komandas rezultatīvākā spēlētāja godu - četrās spēlēs 1+2.

Novokuzņeckas ''Metallurg'' četrās spēlēs guvusi divas uzvaras un nopelnījusi septiņus punktus, savukārt ''Amur'' pārtrūkusi divu uzvaru sērija un vienībai četrās spēlēs par punktu mazāk nekā pretiniekiem.

Joprojām bez punktiem cīnās Slovākijas klubs Popradas ''Lev'', kas šovakar Sanktpēterburgā pamanījās gūt vārtus jau 46. sekundē, tomēr spēles turpinājumā zaudēja četras bezatbildes ripas un ar 1:4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA priekšā. Otro spēli pēc kārtas vārtus guva zviedru uzbrucējs Matiass Vainhandls, bet uzvaras ripu iemeta Fjodors Fjodorovs.

Visbeidzot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas ''Dynamo'' arī prata atspēlēties un Maskavas derbijā ar 2:1 uzvarēt ''Spartak'', revanšējoties par pagājušajā nedēļā piedzīvoto zaudējumu. Vienus vārtus ''Dynamo'' noorganizēja mums labi zināmi spēlētāji - iemeta Leo Komarovs, bet piespēlēja Filips Novāks.

  +6 [+] [-]

, 2011-09-19 17:31, pirms 13 gadiem
pagaidam bez punktiem ir tikai dinamo, vitjaz un lev...lidz shodienai

  +7 [+] [-]

, 2011-09-19 17:38, pirms 13 gadiem
Ja RD šodien zaudēs, būs baigie mati!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-19 18:04, pirms 13 gadiem
Daawux222 rakstīja: Ja RD šodien zaudēs, būs baigie mati!
kas tur pa matiem? Doma, ka mes esam ligas favoriti? Musu vieta ir KHL vidus. Neko traku nesaskatishu, ja mes zaudesim Sezona ir gara. Un ka treneris teica, tad speletaji vel nesaprot, ko vins grib no vinjiem. Kad radisies sapratne, tad ari bus rezultati.
Taka pa matiem te vel nav ko runat

  +2 [+] [-]

, 2011-09-19 18:07, pirms 13 gadiem
go kuzņa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-19 18:13, pirms 13 gadiem
Iws91 rakstīja: kas tur pa matiem? Doma, ka mes esam ligas favoriti? Musu vieta ir KHL vidus. Neko traku nesaskatishu, ja mes zaudesim Sezona ir gara. Un ka treneris teica, tad speletaji vel nesaprot, ko vins grib no vinjiem. Kad radisies sapratne, tad ari bus rezultati.
Taka pa matiem te vel nav ko runat
pareizi teikts.pilniiba atbalstu tevi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-19 19:04, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: nekas tur nebūs.. lai komanda iespēlējas.. Puče teica ka komandai ir nenormāli grūti saņemties pēc Jaroslavļas traģēdijas.. vajag lai paiet laiks un būs ari skaistas un ne tik skaistas uzvaras..
Nezinu, nedomāju, ka citiem ir vieglāk.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-19 19:07, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: nekas tur nebūs.. lai komanda iespēlējas.. Puče teica ka komandai ir nenormāli grūti saņemties pēc Jaroslavļas traģēdijas.. vajag lai paiet laiks un būs ari skaistas un ne tik skaistas uzvaras..
Tipa parejiem ir pofig ta tragedija, ja?
Otmazkas jau vienmer var atrast, bet jaatzist, ka Dinamo uz parejo tieso konkurentu fona ir palikusi vajaka salidzinajuma ar ieprieksejo sezonu... Musu aizsardzibas linija ne pa mata tiesu nav uzlaojusies, kaut ari ta ari pagajuso gadu nebija ta labaka.... Bus gruti tikt playoff, loti gruti, manuprat....

     [+] [-]

, 2011-09-19 22:25, pirms 13 gadiem
Tas Lukam Robitalam kaut kāds radinieks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-20 17:02, pirms 13 gadiem
bridgwater rakstīja: ja braalis
Pa to brāli esi pārliecināts?
Eliteprospects.com - Randy Robitaille
Eliteprospects.com - Luc Robitaille