Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs un ''Sibir'' viesos atstāj sausā ''Avangard''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pujacs un ''Sibir'' viesos atstāj sausā ''Avangard''
Georgijs Pujacs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Otro uzvaru jaunajā Kontinentālās hokeja līgas sezonā izcīnījusi Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas ''Sibir'', kas viesos Sibīrijas derbijā pārsteidzoši atstāja sausā Omskas ''Avangard'' - 2:0.

Spēles rezultātu 18. minūtē atklāja Novosibirskas ''Sibir'' somu uzbrucējs Jonass Enlunds, gūstot savus otros vārtus sezonā. Saņēmis piespēli no Aleksandra Kutuzova, viņš no labā flanga viegli tika uz centru, atbīvojās no sāncenšu aizsargiem un izrēķinājās ar savu tautieti Omskas ''Avangard'' vārtos Kari Ramo.

Pārsvaru izdevās dubultot jau otrās trešdaļas izskaņā, kad rezultatīvs metiens izdevās uzbrucējam Antonam Mališevam. Par vārtu guvumu no viņa pateicību pelnījis jaunais krievu talants Vladimirs Tarasenko - tieši pēc viņa teicamās piespēles Mališevs nonāca aci pret aci ar Ramo un panāca 2:0.

Spēles izskaņā ''Avangard'' diezgan apņēmīgi centās iekarot sāncenšu vārtus un savu skatītāju priekšā nepalikt sausā, bet tas neizdevās. Tādējādi austriešu vārtsargam Berndam Brikleram pirmā spēle sezonā, kurā izdevies nosargāt savus vārtus neskartus.

Georgijs Pujacs atkal spēlēja otrajā aizsargu pārī kopā ar Aleksandru Kutuzovu. Novosibirskas ''Sibir'' kapteinis noslēdzošajā trešdaļā nopelnīja noraidījumu par pretinieka turēšanu ar rokām, un vairākuma laikā ''Avangard'' vairākkārt bija tuvu vārtu guvumam. Laukumā pavadītās 21 minūte un divas sekundes bija ceturtais ilgākais laiks komandā. Tāpat Pujacs reizi apdraudēja sāncenšu vārtus.

Aizvadītajos trīs mačos ''Sibir'' hokejisti uzvaras priekus izbaudījuši divreiz. Savukārt ''Avangard'' aizvadītajās četrās spēlēs jau otrais zaudējums, kas pērnās regulārās sezonas uzvarētājai nav iepriecinošs skaitlis.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 17:14, pirms 13 gadiem
Baigi slidena komanda tam pujacam, tad pakāš amuram tagad bezvariantiem atstāj avangardu!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 17:14, pirms 13 gadiem
priecē!!!

     [+] [-]

, 2011-09-19 17:17, pirms 13 gadiem
Zvirbuļu vadība var sākt domāt par Bikovu - kā reiz gatavojoties slēgt līgumu ar Top klubu. Man vispār ir aizdomas, ka tik ne ar Maskavas mentiem...
Хоккей на AllHockey.Ru - КХЛ: Быков ведет...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-19 18:51, pirms 13 gadiem
Švaks tas Avanagards ir .

     [+] [-]

, 2011-09-19 19:18, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: mani gan vairāk priecē Miķela guvums ir atzīts par labāko nedēļas golu.
http://www.youtube.com/user/KHLofficialvideo#p/c/0254C35F4F2D163A/2/4e9tiRckZks
Pelnīti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja