Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Izraēlas klubi Eirokausu mājas spēles varētu aizvadīt Latvijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Izraēlas klubi Eirokausu mājas spēles varētu aizvadīt Latvijā
Foto: Maccabi Haifa FC

Drošības apsvērumu dēļ Izraēlas futbola klubiem nebūs iespējas mājas spēles aizvadīt savos stadionos. Latvijas Futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko paziņojis – pastāv iespēja, ka mači norisināsies Latvijā.

Pagājušā gada rudenī Telavivas "Maccabi" un "Haifa" savas Eirokausu mājas spēles aizvadīja Serbijā, bet Izraēlas valstsvienība Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačus aizvadīja Ungārijā.

"Haifa" pirms diviem gadiem spēlēja Čempionu līgas grupu turnīrā, bet aizvadītajā sezonā piedzīvoja zaudējumu kvalifikācijas pēdējā kārtā, tādējādi nonākot Eiropas līgas grupu turnīrā. Palikšana aiz "Villarreal" un "Rennes" nozīmēja pārcelšanos uz Konferences līgu.

Tur astotdaļfinālā bija gan "Haifa", gan "Maccabi", zaudējot attiecīgi "Fiorentina" un "Olympiacos". Viens klubs spēlēja Serbijā, otrs – Ungārijā.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 13:27, pirms 2 nedēļām
Bet vai ielikteņa kungs izsvēra arī visus drošības jautājumus? Vai viņa padomnieks nedeva padomu padomāt par iespējamiem terora aktiem? Kas nodrošinās , lai tādu nebūtu, un par kādu naudu?

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 13:40, pirms 2 nedēļām
Vai mačus varēs apmeklēt ar Palestīnas karogiem?

  -3 [+] [-]

, 2024-06-19 13:48, pirms 2 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Vai mačus varēs apmeklēt ar Palestīnas karogiem?
Vai tev jau ir tāds karogs, vai tikai plāno iegādāties?
Tīri teorētiski nevaru iedomāties, kāpēc uz Izraēlas spēli jānāk atbalstīt ar citas valsts karogiem, piemēram ar Francijas vai ASV karogu arī neviens nenāks.

  -3 [+] [-]

, 2024-06-19 14:19, pirms 2 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Vai mačus varēs apmeklēt ar Palestīnas karogiem?
Nu Tupenis!
Slēpts komentārs: Karlo

  +5 [+] [-]

, 2024-06-19 15:36, pirms 2 nedēļām
Šis gan ir smieklīgi. Knapi savu klubu mājas spēles var rīkot Latvijā tālākajos raundos vai grupu turnīrā, kāda vēl Izraēla?

  +5 [+] [-]

, 2024-06-19 15:44, pirms 2 nedēļām
Skudriniekss rakstīja: Vai tev jau ir tāds karogs, vai tikai plāno iegādāties?
Tīri teorētiski nevaru iedomāties, kāpēc uz Izraēlas spēli jānāk atbalstīt ar citas valsts karogiem, piemēram ar Francijas vai ASV karogu arī neviens nenāks.
Nesaku, ka atbalstu to karogu nešanu, bet tīri pēc tavas loģikas tad Ukrainas karogu arī neloģiski uz Latvijas vai Latvijas klubu spēlēm ņemt.

  +4 [+] [-]

, 2024-06-19 15:52, pirms 2 nedēļām
Ak mēs tagad bučosim genocīdu īstenotājiem kājas, ok šai bezprincipu valstij jau tālāk kur krist vairs nav.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 15:54, pirms 2 nedēļām
Nožēlojami vnk nožēlojami... Pirmkārt jau agresor valsti atbalsta gan valdība gan pamuļķi komentējot, notiek genocīds pret Palestīnu pret pamatiedzīvotājiem klaunu bārs blin. Bet ko gan brīnīties Latvijā reāli maz domājošu cilvēku, ieslēdz savu panorāmu un iet pēc kārtējās booster potes, kad viens cilvēks Gobzems vilka tautu pretoties slimiem murgiem no visas valsts protestēja kādi 3 tūkstoši... Burtiski pieņēma likumu ka nevar pulcēties un iebilst pret jauniem likumiem. Un nevis taureņi paši pameklēs informāciju un padomās ar galvu bet drīzāk ieslēgs "ziņas" fake informāciju atbalstīs. Kāds tad Latvijai sakars ar Izraēlu no kurienes tāda draudzība?

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 16:05, pirms 2 nedēļām
Nu es atvainojos,bet,kas šis pa stulbumu?Vēl domā aicināt pie mums agresorvalsts pārstāvjus.Ja jau šitā rīkojas,tad varbūt arī Krieviju un Baltkrieviju vēl šitie izdomās aicināt uz Latviju aizvadīt savas spēles.Pilnīgi nojūgušies!Zemāk par šo tiešām nav iespējams krist!!!

  +2 [+] [-]

, 2024-06-19 16:11, pirms 2 nedēļām
oskae rakstīja: Nožēlojami vnk nožēlojami... Pirmkārt jau agresor valsti atbalsta gan valdība gan pamuļķi komentējot, notiek genocīds pret Palestīnu pret pamatiedzīvotājiem klaunu bārs blin. Bet ko gan brīnīties Latvijā reāli maz domājošu cilvēku, ieslēdz savu panorāmu un iet pēc kārtējās booster potes, kad viens cilvēks Gobzems vilka tautu pretoties slimiem murgiem no visas valsts protestēja kādi 3 tūkstoši... Burtiski pieņēma likumu ka nevar pulcēties un iebilst pret jauniem likumiem. Un nevis taureņi paši pameklēs informāciju un padomās ar galvu bet drīzāk ieslēgs "ziņas" fake informāciju atbalstīs. Kāds tad Latvijai sakars ar Izraēlu no kurienes tāda draudzība?
Visam piekrītu. Bet. Gobzems. Kā sapratu, tad atceries tā laika notikumus. Patin filmu atpakaļ un izej vēlreiz cauri. Kuras puses interesēs darbojās Gobzems? Atbildi nevajag publiski rakstīt.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 16:43, pirms 2 nedēļām
jā , pareizi , žīdeļu trūkums lv ir jūtams . pļuščeka visus savējos neatvilksi , tauta sāks buntoties

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 20:07, pirms 2 nedēļām
Tas būtu lieliski. Šalom!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 20:08, pirms 2 nedēļām
gamergirl rakstīja: Nu es atvainojos,bet,kas šis pa stulbumu?Vēl domā aicināt pie mums agresorvalsts pārstāvjus.Ja jau šitā rīkojas,tad varbūt arī Krieviju un Baltkrieviju vēl šitie izdomās aicināt uz Latviju aizvadīt savas spēles.Pilnīgi nojūgušies!Zemāk par šo tiešām nav iespējams krist!!!
Laikam esi putiniste. Klasika.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 20:09, pirms 2 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Vai mačus varēs apmeklēt ar Palestīnas karogiem?
Un kāpēc ne ar Nacistiskās Vācijas karogiem? Korāns jau tas pats, kas "Mein Kampf"

     [+] [-]

, 2024-06-19 23:18, pirms 2 nedēļām
Hose Girtinho rakstīja: Tas būtu lieliski. Šalom!
Šis komentārs nodeva Tevi. Atzīšos, ka Tu prasmīgi troļļo. Man jau likās, ka nevarētu būt, ka kāds ir tik traki nodolbīts ar propagandu, lai rakstītu tik salkanas klišejas (tas par taviem komentāriem).

     [+] [-]

, 2024-06-20 00:16, pirms 2 nedēļām
BenSimmonsBall rakstīja: Nesaku, ka atbalstu to karogu nešanu, bet tīri pēc tavas loģikas tad Ukrainas karogu arī neloģiski uz Latvijas vai Latvijas klubu spēlēm ņemt.
Pošol nah*j ruskij korabļ !!!

     [+] [-]

, 2024-06-20 00:19, pirms 2 nedēļām
Latvijā tak nav pat viena normāla stadiona! Būtu stadions, tad zināms atbalstāma ideja! Progresīvie krievfašistu atbalstītāji var iet pie krievu kuģa!