Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Akselsona/Neilanda blakusvāģu ekipāža uz pjedestāla Nirburgringā

Juris Grīns
Juris Grīns

Akselsona/Neilanda blakusvāģu ekipāža uz pjedestāla Nirburgringā
Sacensību sākums Nirburgringā. Foto: publicitātes

Tomass Akselsons (Tomas Axelsson) un Artis Neilands, pēc vairākām ne tik veiksmīgām cīņām, ar panākumiem aizvadījuši šosejas blakusvāģu sacensības leģendārajā Nirburgringas trasē, Vācijā. Abos finālbraucienos savā klasē izdevās tikt pie godalgotām vietām.

"Northern Sidecar Cup" seriāla ceturtajā posmā Nirburgringā pirmo braucienu Akselsons/Neilands noslēdza piektajā vietā kopējā ieskaitē, bet otrajā finišēja trešie. Savā 1000cc klasē tika izcīnīta trešā un otrā vieta.

"Šī bija ilgi gaidīta nedēļa nogale," stāsta Artis Neilands. "Pēc ilgās neveiksmju sērijas, beidzot tehnika ļāva mums nobraukt sacensības no starta līdz finišam. Debitējot šajā trasē, kvalifikācijā tikām pie septītā ātrākā apļa laika. Pirmajā sacīkstē iebraucām vadošajā pieciniekā un 1000cc klasē bijām trešie, par ko bija neviltots prieks. Ar katru minūti gaisa temperatūrai pieaugot, otrajam braucienam bijām tehniski un mentāli sagatavoti. Perfekts starts un cīņa ar ātrākajām komandām, vairākkārt apmainoties pozīcijām. Finišu šķērsojām vadošajā trijniekā un 1000cc klasē izcīnījām otro vietu. Katra sviedra piles vērta nedēļas nogale +30 grādos Nirburgringā."

Vienu posmu pirms sezonas beigām "Sidecar Racing Team" ekipāža savā klasē ieņem ceturto vietu, tikai puspunktu zaudējot priekšā esošajai komandai. Aizsniedzamā attālumā ir arī otrā vieta, kas pašlaik var lepoties ar izcīnītiem 11 punktiem vairāk.

Nākamās sacensības Akselsona/Neilanda ekipāžai būs "Northern Sidecar Cup" noslēdzošais posms 22. un 23. jūlijā Šimeijas (Chimay) trasē, Beļģijā.

"Northern Sidecar Cup" kopvērtējums 1000cc klasē: