Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota bez punktiem, "Mercury" otrā uzvara

Rolands Eliņš

Jēkabsone-Žogota bez punktiem, "Mercury" otrā uzvara
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Phoenix Mercury

Savā otrajā sezonas WNBA spēlē Anetes Jēkabsones-Žogotas Fīniksas "Mercury" izcīnīja uzvaru pār Losandželosas "Sparks" (74:69). Latvijas basketboliste laukumā pavadīja tikai septiņas minūtes un punktus neguva.

Pēc salīdzinoši veiksmīgās pirmās sezonas spēles, kad Anete Jēkabsone-Žogota guva 11 punktus un realizēja visus trīs tālmetienus, šonakt Losandželosā mačā pret "Sparks" Latvijas basketboliste laukumā pavadīja vien septiņas minūtes, to laikā aizmetot garām visus trīs metienus no spēles (2p. 0/1, 3p. 0/2). Viņa izdarīja rezultatīvu piespēli, bet ar citiem statistikas ierakstiem neizcēlās.

"Mercury" spēli veidoja praktiski tikai sākuma piecinieka spēlētājas, no kurām rezultatīvākā bija Dina Taurasi ar 23 punktiem. Savukārt neviena rezerviste, ieskaitot Jēkabsoni-Žogotu neguva vairāk par diviem punktiem.

"Mercury" šī bija otrā uzvaras sezonas divās spēlēs, kas ļauj šobrīd atrasties Rietumu konferences galvgalī. Savu nākamo spēli "Mercury" un Jēkabsone-Žogota aizvadīs naktī uz sestdienu, kad būs jāspēkojas ar Sanantonio "Stars".

Izmantotie resursi:
WNBA.com

     [+] [-]

, 2014-05-19 09:28, pirms 10 gadiem
Vecums nāk...nevar divas dienas pēc kārtas rukāt wnba līmenī kā zvaigzne...nekas - līdz sestdienai laika daudz ...lai veicas! Fanojam par Aneti!

     [+] [-]

, 2014-05-19 10:09, pirms 10 gadiem
Kāds tam sakars ar vecumu? Jebkuram basketbolistam var neizdoties atsevišķs spēles posms. Mēs jau spēli neredzējām, lai spriestu par viņas kondīciju. 7 minūtes vai 3 metieni nav pārāk nopietns rādītājs, lai secinātu par kāda spēlētāja vecumu. Varbūt nākamajās 7 minūtēs viņa iemestu visus 3 metienus, taču Anetei tādu iespēju nedeva.
Es vispār apbrīnoju cilvēkus, kas no jebkā spēj izdarīt skaļus secinājumus!

     [+] [-]

, 2014-05-19 12:37, pirms 10 gadiem
Ja maz minuushu, tad gruti iejusties spelee. Pirmo speli gan redzeju un Anete izskatijas parliecinosi - 100% metienu precizitate, labi ieklavas spele. Vienigaa sliktāka epizode, kad uztaisija piezimi, zaudejot 2 punktus ar sodu, bet kopuma loti labi un prieks bija skatities.
Sobrid var pietiekties bezmaksas trial periodam wnba live acess un visas shis speles noskatities

     [+] [-]

, 2014-05-19 14:32, pirms 10 gadiem
Paskatījos spēles - ļoti neinteresanti, tipa kā NBA vasaras līga - komandas pilnīgi negatavas, piem tā pati Fīniksa laikam 4 dienas kopā trenējušās - pirmo mēnesi tur noteikti nav pat vērts skatīties - dāmas tik tipina čeka dēļ.

     [+] [-]

, 2014-05-19 15:16, pirms 10 gadiem
Eu, kāpēc par Porziņģi nav raksti? Tikko vēl tika playoff, varētu jau uztaisīt kko, savādāk galīgi aizmirsts!

     [+] [-]

, 2014-05-19 18:47, pirms 10 gadiem
zigiss rakstīja: Paskatījos spēles - ļoti neinteresanti, tipa kā NBA vasaras līga - komandas pilnīgi negatavas, piem tā pati Fīniksa laikam 4 dienas kopā trenējušās - pirmo mēnesi tur noteikti nav pat vērts skatīties - dāmas tik tipina čeka dēļ.
Nu nesaki vis. Tā gan ir, ka vinas nav baigi sen visas kopa gatavojusas, un pirmaja spele Anetes pretinieces nudien speleja kaa zekes, bet tas nav visu komandu gadijums. Un galu gala, interesanti tak kaa Anete nospelees

     [+] [-]

, 2014-05-19 20:08, pirms 10 gadiem
alpaca rakstīja: Nu nesaki vis. Tā gan ir, ka vinas nav baigi sen visas kopa gatavojusas, un pirmaja spele Anetes pretinieces nudien speleja kaa zekes, bet tas nav visu komandu gadijums. Un galu gala, interesanti tak kaa Anete nospelees
Tas nebija domāts kā iemesls A.JŽ gūtajiem punktiem. Interesanti protams - tas arī vienīgais iemesls kāpēc paskatījos. Pati Anete ne visai interesanta - metieni no distances un viss (tipa K.Korver), neviena mēģinājuma caurgājienam - tāds laikam stils pēc traumas, bet labi, ka aizsardzībā aktīva un neskopojās ar atdot piespēli.

     [+] [-]

, 2014-05-19 22:14, pirms 10 gadiem
Es domāju, kas tas ir iejushanaas jautajums. Anetei tomēr sevi vēl tur jaapierada un jaiespelejas, pielauju, ka vina vienkarsi speelee pec iespejas drosak. Kad dabūs vairāk minūshu, tad varēs arî vairak risket.