Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Smukulis netiek starp labākajiem sportistiem velobrauciena Gabonā piektajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Smukulis netiek starp labākajiem sportistiem velobrauciena Gabonā piektajā posmā
Gatis Smukulis
Foto: Romāns Kokšarovs

LETA. Latvijas šosejas riteņbraucējs Gatis Smukulis no Francijas profesionālās kontinentālās komandas "Delko Marseille Provence KTM" piektdien palika aiz labākajiem sportistiem Gabonā notiekošā daudzdienu velobrauciena "La Tropicale Amissa Bongo" (UCI kat.2.1) piektajā posmā.

Piektdien sacensību dalībniekiem bija jāveic 141 kilometru garš etaps, kurā uzvarēja Smukuļa komandas biedrs Brentons Džonss no Austrālijas. Priekšgalā bija 15 sportistu grupiņa. Tikmēr Smukulis atpalika par minūti un 29 sekundēm, ierindojoties 53. pozīcijā.

Kopvērtējumā vadību saglabājis šajās sacensībās Ruandas nacionālo izlasi pārstāvošais Džozefs Areruja, tikmēr Smukulis joprojām ir 49. vietā, atpaliekot par 11 minūtēm un 58 sekundēm.

Jau vēstīts, ka pēc pirmajiem diviem etapiem Smukulis kopvērtējumā bija augstajā, astotajā, pozīcijā, tomēr nākamajos nav spējis tikt starp līderiem. Velobrauciens būs septiņus posmus ilgs un noslēgsies svētdien Gabonas galvaspilsētā Librevilā.

Smukulis "Delko Marseille Provence KTM" komandu pārstāv otro sezonu pēc kārtas. Pērn viņš palika bez skaļiem panākumiem, sezonas otrajā pusē cīnoties ar traumas sekām.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-01-20 11:00, pirms 6 gadiem
Tikmēr vēl viens bijušais rietumnieks atrada sev komandu šim gadam. Deins brauks britu Vitus Pro CT komandā ( agrāk bija zināma kā Raleigh Gac). Novēlu veiksmi Deinam.