Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam četri spēka paņēmieni un minimāls zaudējums Ņujorkā

Krišs Upenieks

Girgensonam četri spēka paņēmieni un minimāls zaudējums Ņujorkā
Zemgus Girgensons un Brendans Smits
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' viesos Ņujorkā ar rezultātu 3:4 piekāpās ''Rangers'' vienībai. Zemgus spēlēja komandas trešajā maiņā.

Zemgus Girgensons spēlēja vienā uzbrucēju trijniekā ar Semu Reinhārtu un Evanu Rodrigesu. Latvietis uz ledus pavadīja 15:24 minūtes, no kurām 1:40 minūtes skaitliskajā mazākumā. Zemgum bija sestais lielākais spēles laiks starp komandas uzbrucējiem. Zemgus atzīmējās ar četriem spēka paņēmieniem, vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

''Sabres'' neizdevās spēles sākums, un jau otrajā minūtē Riks Nešs izmantoja viesu kļūdu, izslidoja vienatnē pret vārtsargu un, daudz nedomājot, izpildīja asu metienu vārtu augšējā stūrī. Kopumā pirmais periods aizritēja itin līdzīgā cīņā, un 19. minūtē ''Sabres'' skaitliskajā vairākumā izlīdzināja rezultātu - ātra komandas saspēle un precīzs Kaila Okposa metiens - 1:1.

Arī otrajā trešdaļā bija līdzīgs scenārijs - no sākuma 28. minūtē ''Rangers'' ieguva minimālu 2:1 handikapu, bet 38. minūtē Džastins Folks atkal panāca izlīdzinājumu (2:2). Otrajā periodā gan vienai, gan otrai komandai bija vairāki noraidījumi, bet abi vārti tika gūti vienādos sastāvos.

Trešā perioda sākumdaļā atkal izcēlās 33 gadus vecais Nešs, savukārt ''Sabres'' sastāvā 55. minūtē atbildi sniedza Rasmuss Rīstolainens, kurš soda pretiniekus par skaitliskajā sastāva pārkāpumu (3:3). Minūti vēlāk Pāvels Bučnevičs atguva vadību mājiniekiem, izskaņā ''Sabres'' vēl uzspēlēja vairākumā, bet izglābt spēli vairs nespēja - 3:4.

''Sabres'' piedzīvoja astoto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs. Austrumu konferencē Bufalo ar 31 punktu 45 spēlēs ierindojas pēdējā 16. vietā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +3 [+] [-]

, 2018-01-19 09:12, pirms 6 gadiem
Atceros tos laikus, kad pirms Sabres spēlēm bija raksts SC, tāpat kā tagad ir pirms Knicks mačiem. Protams, tad Girgensons regulāri krāja punktus, cita lieta. Bet ir mazliet skumīgi, ka mazajai hokeja lielvalstij nav īsti neviena hokejista kuram ar aizrautību sekot pasaules spēcīgākajā līgā. Jācer, ka jaunajā paaudzē kādam izdosies izsisties līdz NHL komandas līderim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-01-19 09:39, pirms 6 gadiem
Dinaaaaamo!!!!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-19 09:45, pirms 6 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: --- Bet ir mazliet skumīgi, ka mazajai hokeja lielvalstij nav īsti neviena hokejista kuram ar aizrautību sekot pasaules spēcīgākajā līgā.---
Atradis par ko skumt Nav pirmajā spēcīgākajā līgā, toties ir vesels lērums otrajā spēcīgākajā un tie nav tikai DR Domāju, labāk ir tā, ka neviena NHL, bet vismaz kādi 20 KHL, nevis 3-4 NHL un pārējās puslīdz normālās līgās tukšums
franču mīzaļ-alus galva parādi man kaut vienu spēlētāju,kurš ir teicis, ka viņa sapnis nav NHL, bet krievu līga...
p.s. vari meklēt ne tikai Latvijā, bet arī tavā sapņu zemē mongolijā, kuru tu mīli no rietumiem sēžot un dzerot mīzalus uz Francijas valsts rēķina

  -3 [+] [-]

, 2018-01-19 09:57, pirms 6 gadiem
Labāk cepiet rakstus par spēcīgākajiem latviešu hokeistiem nevis vienu NHL čekeri.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-19 10:37, pirms 6 gadiem
keinu treidošot projām

  +2 [+] [-]

, 2018-01-19 13:44, pirms 6 gadiem
Ņujorkai gan forši. MSG gateris nekad nestāv dīkā. Kad nezāģē Porziņģis, zāģē Girgensons.