Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" treneris: "Girgensona atgriešanās gaidāma kuru katru dienu"

Agris Suveizda

"Sabres" treneris: "Girgensona atgriešanās gaidāma kuru katru dienu"
Zemgus Girgensons
Foto: imago/Xinhua/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons šonakt zaudējumā pret Nacionālās hokeja līgas debitanti Vegasas "Golden Knights" (4:5, pagarinājumā) aizvadīja vien divarpus minūtes, jau pirmajā trešdaļā mazākumā iedzīvojoties savainojumā.

"Kuru katru dienu," par Girgensona iespējamo atgriešanos sacīja Bufalo "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs, liekot noprast, ka trauma nav pārāk nopietna. "Viņam trāpīja ar ripu. Viņš mazākumā paveica lielisku darbu, bet nespēja pabeigt spēli."

Par spīti izglābtajam punktam Hauslijs neslēpa neapmierinātību ar komandas sniegumu: "Domāju, ka mūsu pieeja spēlei nav pieņemama. Mums ir jābūt agresīviem jau no paša sākuma, nevis [pēc slikta sākuma] jādzenas pakaļ pretiniekiem. Pozitīvi ir tas, ka cīnījāmies līdz beigām, taču nedomāju, ka bijām pelnījuši uzvarēt."

"Vēstījums pēc šīs spēles ir skaidrs: mums ir jākļūst labākiem, un uzvaras šajā līgā var gūt tikai ar lielu gatavošanos spēlēm," turpināja Hauslijs, kuram pēc tam tika jautāts, vai viens no neveiksmes iemesliem varēja būt debitantes nenovērtēšana. "Nedomāju, ka Vegasu šobrīd var nenovērtēt – viņiem ir piecas uzvaras un tikai viens zaudējums. Un, ja uzvaru jau uzskata par garantētu, tad dabū šādu rezultātu."

23 gadus vecais Girgensons šosezon septiņās spēlēs sakrājis trīs (1+2) punktus, divas soda minūtes un pozitīvu lietderību +2. Iepriekšējā sezonā viņam 75 spēles, 16 (7+9) punkti, 18 soda minūtes un negatīva lietderība -7.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/video/ph...

  +5 [+] [-]

, 2017-10-18 11:02, pirms 7 gadiem
Pfu, tad jau labi, ka tikai spēcīgs sasitums.

     [+] [-]

, 2017-10-18 12:25, pirms 7 gadiem
Nu labi, ka ta. Bet taja pasa laika to traumas saarstesanu sasteigt ari nevajag. Lai gan neesmu medikis un vispar nav zinams, kas ta isti par traumu. Loti jacer, ka tikai sasitums.