Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" pagarina līgumu ar Ganas izlases pussargu Muntari

"Milan" pagarina līgumu ar Ganas izlases pussargu Muntari
Salijs Muntari
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Milan" pagarinājis līgumu ar Ganas valstsvienības pussargu Saliju Muntari. Jaunā vienošanās noslēgta līdz 2016.gada vasarai.

29 gadus vecais Salijs Muntari pievienojās "Milan" 2012.gada janvārī, kad Milānas superklubs īrēja Ganas pussargu no saviem principiālākajiem konkurentiem "Inter". Tā paša gada vasarā Muntari kļuva par pilntiesīgu "Milan" futbolistu.

Lielu daļu pirmās sezonas jaunajā komandā Muntari izlaida savainojuma dēļ, bet jau aizvadītajā sezonā bija ļoti būtiska Milānas komandas daļa. 34 spēlēs (27 no tām – pamatsastāvā) ganietis guva sešus vārtus. "Milan" atalgoja pussargu ar jaunu līgumu, kas paredz sadarbību līdz 2016.gada 30.jūnijam.

Muntari ir arī iekļauts Ganas izlases sastāvā Pasaules kausa finālturnīrā. "Milan" pussargs aizvadīja pilnu spēli pret ASV un nopelnīja brīdinājumu, Ganai izlasei gan zaudējot ar 1:2. Nākamais mačs afrikāņiem 21.jūnijā pret Vāciju.

Izmantotie resursi:
AC Milan - Biglietti Milan online
Live scores, results, fixtures, tables,...