Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Maradona nosauc Pepes rīcību par muļķīgu un neprofesionālu

Rolands Eliņš

Maradona nosauc Pepes rīcību par muļķīgu un neprofesionālu
Djego Maradona
Foto:LaPresse/Scanpix

Argentīnas futbola leģenda Djego Maradona ļoti asi novērtējis Portugāles aizsarga Pepes rīcību spēlē pret Vāciju, nosaucot to gan par muļķīgu, gan neprofesionālu.

"Bija neticami redzēt, ka Pepe izrīkojās tik muļķīgi," viedokli par Portugāles aizsarga saņemto sarkano kartīti paudis Djego Maradona. "Taisnība, ka Millers savu teātri paveica nevainojami, taču Pepem nebija nekādas vajadzības izdarīt to, ko viņš izdarīja."

Vācijas un Portugāles spēlē (4:0) Pepe saņēma sarkano kartīti par sitienu ar galvu jau zemē nokritušajam Tomasam Milleram, kurš šajā spēlē guva "hat-trick". Pepe acīmredzot uzskatīja, ka Millers nokritis simulējot un dusmās nolēma atriebties, atstājot savu komandu mazākumā.

"Viņa neprofesionālisms izdzēsa jebkuras Portugāles izlases cerības uz rezultāta izlīdzināšanu," paziņoja Maradona. Vācija tobrīd bija vadībā ar 2:0, taču Maradona uzskata, ka vāciešiem paveicies ar iegūto 11 metru soda sitienu: "Noteikumu pārkāpums, kura rezultātā Vācija atklāja rezultātu, bija patiešām neliels. Žoau Pereira uzsita sodu pret Mario Geci, taču "Bayern" pussargs šo epizodi ļoti labi parādīja, un serbu tiesnesis viņam iztapa."

"Taču nedrīkst nenovērtēt Vāciju. Viņi bija lieliski, kā jau vienmēr," leģendārais futbolists uzsvēra Joahima Lēva vadītās izlases sniegumu. "Krištianu Ronaldu netika atļauts darboties tā, kā viņš ieradis Madrides "Real" sastāvā. Viņu sedza ļoti cieši un Ronaldu nācās sist no tālākas distances. Pēdējā reize, kad viņš iesita Pasaules kausā, bija 2010. gadā pret Ziemeļkoreju. Ronaldu ir jāiedvesmo sava izlase divos atlikušajos mačos, lai Portugāle tiktu astotdaļfinālā."

Izmantotie resursi:
Diego Maradona blasts 'foolish' and...

  +9 [+] [-]

, 2014-06-18 16:24, pirms 10 gadiem
Lai nu kurš būtu metis ar akmeni, bet sportiskuma paraugs Zelta Roka un profesionālisma paraugs D. A. Kokaīni

  +5 [+] [-]

, 2014-06-18 16:30, pirms 10 gadiem
.....sitienu ar galvu jau zemē nokritušajam. Mjā, tā iemauca ka vnk pipec...smadzenes un asinis šķīda. Futbols paliek meitenīgs.

     [+] [-]

, 2014-06-18 16:34, pirms 10 gadiem
Vitinka rakstīja: .....sitienu ar galvu jau zemē nokritušajam. Mjā, tā iemauca ka vnk pipec...smadzenes un asinis šķīda. Futbols paliek meitenīgs.
Tieši tā! Pepe kā mīkstais izrāda savu "pārākumu" pār guļošo. Varēja vēl kādu pasaukt palīgā un atspārdīt.
Slēpts komentārs: SportaFansNR1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-06-18 16:49, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Pepem jāpiešķir diskvalifikācija uz 1 gadu. Jau kuro reizi izceļas tas atsaldenis.
Pepe izdarīja ļoti stulbi, bet Millers arī nav labāks, kad viņam "iesita pa seju", viņš sāpju pārņemts sēdēja uz zemes, bet pēc mirkļa jau pielec kājās tā itkā nekas nebūtu bijis.

     [+] [-]

, 2014-06-18 16:51, pirms 10 gadiem
Pepes rīcība bija neprofesionāla, to pilnīgi precīzi raksturoja Maradona, tas ir tāpat kā 2006. gadā Zidānam bija jāiet badīties ar Itāli!!! Nu lai tak tas Mullers tur guļ gar zemi, kapēc bija pie viņa jālien, būtu turpinājis spēlēt talāk un tiesnesis pat nepievērstu uzmanību ka Mullers tur guļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-18 16:59, pirms 10 gadiem
Pepe ir futbola policists

  -1 [+] [-]

, 2014-06-18 17:00, pirms 10 gadiem
grube rakstīja: Pepe izdarīja ļoti stulbi, bet Millers arī nav labāks, kad viņam "iesita pa seju", viņš sāpju pārņemts sēdēja uz zemes, bet pēc mirkļa jau pielec kājās tā itkā nekas nebūtu bijis.
Bet nevar pieiet un iesist ar galvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-18 17:06, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Bet nevar pieiet un iesist ar galvu.
Tur nekas nebija

  +3 [+] [-]

, 2014-06-18 17:07, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Bet nevar pieiet un iesist ar galvu.
Nevar īsti teikt iesista, vot Zidans iesita ar galvu es to vairāk sauktu par sabakstīšanos ar galvām. Nu tur vajadzēja dot dzelteno, sarkanā kartiņa bija pārāk skarbi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-18 17:08, pirms 10 gadiem
grube rakstīja: Nevar īsti teikt iesista, vot Zidans iesita ar galvu es to vairāk sauktu par sabakstīšanos ar galvām. Nu tur vajadzēja dot dzelteno, sarkanā kartiņa bija pārāk skarbi...
Tur driizaak vajadzeja dot abiem dzelteno

  -1 [+] [-]

, 2014-06-18 17:11, pirms 10 gadiem
Pepe ir ldiots un viss - nav svarīgi kas bija un kas nebija, tiesnesim nav atkārtojumu! redzēja, ka ldiots piegāja un viedoja ko līdzīgu sitienam ar galvu.. priekš kam tur bija līst? tāpēc, ka ldiots un saņēma sodu par savu stulbumu! ldiotu uz pasaules jāsoda vienmēr un visur

  -1 [+] [-]

, 2014-06-18 17:12, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Zidane Hits Materazzi - YouTube
Šis ir sitiens ar galvu! Pepem ar tā vajadzēja, nevis uķi ķuķi!
es saku - tiesnesis no sava rakursa ko redzēja, to redzēja! un bez atkārtojumiem! ldiotam Pepem nevajadzēja līst tur nemaz klāt! ko viņš varēja iegūt? da neko! tikai zaudēt un to arī izdarīja! nenostādi tiesnesi šādā situācijā, ka jāpieņem lēmums, tad arī viss būs ok
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-18 17:47, pirms 10 gadiem
Par to, ka it kā nebija sitiens ar galvu - jā, tāds sitiens pa gabalu, kā urlas disenēs un lauku ballēs sit, tāda protams nebija, taču, ja viņš būtu tikai piebāzis savu galvu, būtu dabūjis labākajā gadījumā mutisku aizrādījumu, sliktākajā dzelteno, bet, tā kā kustība (badījiens) Millera virzienā bija, tad tas ir traktējams kā agresīva uzvedība, un tā pēc noteikumiem ir sodāma ar sarkano kartīti, un pret tiesnesi nekādu pretenziju. Savukārt par Pepi runājot, viņš tiešām ir muļķis, jo galu galā spēlē pietiekami augstā līgā un klubā, lai saprastu, ka šādi rīkoties nedrīkst. Bet, ja viņš gribēja pārmest Milleram simulēšanu, lai paskatās spogulī, jo Portugāles futbolisti ir vieni no lielākajiem simulantiem, vienā grozā liekami ar Brazīlijas, Spānijas un Itālijas simulantiem!

     [+] [-]

, 2014-06-18 18:20, pirms 10 gadiem
kalnietis rakstīja: Tieši tā! Pepe kā mīkstais izrāda savu "pārākumu" pār guļošo. Varēja vēl kādu pasaukt palīgā un atspārdīt.
Es nedomāju ka viņs domāja tāda ziņā, meitenītgs tamdēļ, ka par tādu sīkumi sarkanā Viņš knapi pieskaras un nedomāju ka viņš ir mīkstais, tas ir viņš, nekas jauns tas nav Nekādu "pārākumu "Pepes rīcībā nesaskatīja

     [+] [-]

, 2014-06-18 20:01, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Zidane Hits Materazzi - YouTube
Šis ir sitiens ar galvu! Pepem ar tā vajadzēja, nevis uķi ķuķi!
nākamreiz tām bābām tā kārtigi ievilkt lai tiešām asinis pa gaisu. pieaugusi bāba ne vecis zb jau.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja