Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram rezultatīva piespēle Marlo rekordspēlē, Merzļikins nāk uz maiņu

Rolands Eliņš

Balceram rezultatīva piespēle Marlo rekordspēlē, Merzļikins nāk uz maiņu
Elvis Merzļikins spēlē pret Dalasu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā savu kārtējo rezultativitātes punktu nopelnīja Rūdolfs Balcers, kamēr viņa pārstāvētā Sanhosē "Sharks" ar 2:5 piekāpās "Wild". Kārtējā neveiksme tikmēr Kolumbusas "Blue Jackets", kas ar 1:5 cieta sakāvi pret Dalasas "Stars", un Elvis Merzļikins nomainīja Jonasu Korpisalo otrā perioda vidū.

Rūdolfs Balcers šonakt laukumā pavadīja 13:33 minūtes, kurās veica rezultatīvu piespēli, nopelnot savu 14. rezultativitātes punktu šosezon (6+8). Līdz ar to viņš jau 28 nospēlētajās spēlēs atkārtojis savu personīgo NHL sezonas rekordu, ko iepriekš iespēja debijas sezonā Otavā (36 spēlēs 5+9).

Balcers tika pie pozitīva lietderības koeficienta plus viens, kā arī veica trīs metienus pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Viņš arī vairāk nekā pusotru minūti spēlēja vairākumā.

Balcers palīdzēja savai komandai gūt spēles pirmos vārtus, kad 13. minūtē kopā ar čehu uzbrucēju Tomāšu Hertlu piedalījās Brenta Bērnsa vārtu guvumā. Turpinājumā "Sharks" tik labi neveicās un tikai ielaisti trīs vārti 72 sekunžu intervālā, bet otrā perioda laikā Minesota savu pārsvaru palielināja jau līdz 5:1, beigās uzvarot ar 5:2.

"Wild" sastāvā ar diviem punktiem izcēlās Norvēģijas uzbrucējs Matss Cukarello (1+1), sarūpējot "Sharks" piekto zaudējumu pēc kārtas. Minesotai šis bija trešais panākums pēc kārtas, un komanda ieņem trešo vietu divīzijā, kamēr Balcera komanda ir sestā ar 40 punktiem 44 spēlēs un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par pieciem punktiem.

Balcera komandā īpaša spēle šī bija pieredzējušajam uzbrucējam Patrikam Marlo, kurš piedalījās savas NHL karjeras 1767. mačā, līdz ar to atkārtojot leģendārā Gordija Hova līgas rekordu. 41 gadu vecais Marlo gandrīz visu savu karjeru aizvadījis "Sharks" sastāvā, pārstāvot to jau kopš 1997. gada. Pārspēt Hova rekordu viņš varēs jau pēc pāris dienām.

Elvim Merzļikinam šonakt "Blue Jackets" spēlē bija otrā vārtsarga loma, taču viņš devās laukumā 34. minūtē, nomainot Jonasu Korpisalo, kurš līdz bija atvairījis 12 no 16 pretinieku metieniem, un Kolumbusa tobrīd atradās iedzinējos ar 1:4. Merzļikins arī drīz tika pārspēts, taču trešajā periodā palika sausā, kopā atvairot 15 no 16 pretinieku metieniem.

Kolumbusai šī bija piektā neveiksme pēc kārtas un astotā iepriekšējās deviņās spēlēs. Izslēgšanas spēļu zona atrodas desmit punktu attālumā, turklāt par ceturto vietu uz sīvu cīņu noskaņojušās trīs komandas, kuras ir augstāk tabulā nekā "Blue Jackets".

Kolumbusai pret Dalasu gan izdevās izvirzīties vadībā pirmajai, pateicoties Vladislava Gavrikova vārtiem septītajā minūtē, taču "Stars" ātri atspēlējās un pēc tam aizvadīja ļoti veiksmīgu otro periodu, kurā iemeta trīs ripas Korpisalo vārtos trīs minūšu intervālā, piespiežot "Blue Jackets" veikt vārtsargu maiņu.

Kolumbusai pašai vārtus gūt pēc tam tā arī neizdevās, un šī bija otrā spēle pēc kārtas, kurā "Blue Jackets" paliek ar vieniem gūtiem vārtiem. Ar 114 gūtiem vārtiem šosezon "Blue Jackets" ieņem priekšpēdējo vietu divīzijā, turklāt ir pēdējā vietā ielaisto vārtu ziņā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Tumanovs

  -1 [+] [-]

, 2021-04-18 08:16, pirms 3 gadiem
Prieks par Rūdi, ļoti ceru, ka sanāks aiziet līdz 20 punktiem šosezon, vēl 12 mači ir..

Eu, nu bet kas ar to kolumbu komandu notiek, tāda miskaste sen nav redzēta, nabaga vārtsargi, Korpim šodien nevija viegli..

  +3 [+] [-]

, 2021-04-18 08:22, pirms 3 gadiem
Viss kas pagāšgad padarīja Elvja komandu īpašu ir liekas pilnībā pazudis visās iespējamajās frontēs.

     [+] [-]

, 2021-04-18 10:01, pirms 3 gadiem
Izskatàs, ka pèc kapteiņa Foliņjo aizmainìšanas Kolumbusa ir ielìdusi dziļi PAKAĻÀ !!!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-18 10:36, pirms 3 gadiem
Labi

     [+] [-]

, 2021-04-18 15:34, pirms 3 gadiem
semerjaks rakstīja: Izskatàs, ka pèc kapteiņa Foliņjo aizmainìšanas Kolumbusa ir ielìdusi dziļi PAKAĻÀ !!!
CBJ izpārdošana beidzās ar Folinjo maiņu, taču vēl pirms tam viņi šķīrās no Savārda un Neša, kas, protams, arī ir faktors.