Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "Krievijā lēmumu pieņemšana atpaliek, komandai turpinās treniņi"

Emils Ozerinskis

Bertāns: "Krievijā lēmumu pieņemšana atpaliek, komandai turpinās treniņi"
Dairis Bertāns. Foto: Himki

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns pavēstījis par savu situāciju Maskavā, atklājot ka Krievijā turpina kavēties ar lēmumu pieņemšanu un Maskavas "Himki" komandas treniņu turpinot notikt.

Video uzrunā 30 gadus vecais aizsargs Dairis Bertāns teica: "Izskatās ka Krievija ir atpalikusi no pārējās pasaules lēmumu pieņemšanas ziņā. Neskatoties uz to ka spēles ir atceltas un nekas nenotiek, tāpat ir jābrauc uz zāli un jātrenējas. Zālē nodrošināti apstākļi lai viss būtu droši. Tajā netiek neviens nepiederošs ielaists, izņemot komandu. Viss tiek tīrīts un dezinficēts katras trīs stundas."

"Vēlējos šajā grūtajā laika posmā visus aicināt darboties kā komandai. Lūdzu cilvēkus, neceļot paniku, būt uzmanīgiem, ievērot visus noteikumus un mazgāt rokas. Visi to jau ļoti labi zināt, bet tas ir ļoti, ļoti svarīgi, lai šo vīrusu varētu apturēt un viss atgrieztos normālās sliedēs. Esmu pārliecināts, ka basketbols drīz atgriezīsies. Saudzējiet sevi un esiet uzmanīgi," aicina Bertāns.

     [+] [-]

, 2020-03-18 15:25, pirms 4 gadiem
Krievija atpaliek.

     [+] [-]

, 2020-03-18 17:27, pirms 4 gadiem
Krievija tā vietā lai vnk kopētu ko dara labākās un veiksmīgākās valstis, no sākuma visu sačakarē un tad vienalga nokopē.

     [+] [-]

, 2020-03-19 15:09, pirms 4 gadiem
Zviedrijā arī nav slēgtas robežas, skolas stŗādā, tas pats Nīderlandē... tie arī atpaliek? Beigās jau redzēsim kuram taisnība, bet es gan neticu, ka Zviedrija būs pakaļāvusi savus pilsoņus lielākiem nāves draudiem un būs lielāka zaudētāja pēc epidēmijas beigām. Tā ka Bertāns var izvērtēt apstākļus bet neieteiktu viņam izdarīt secinājumus no tēmas "krievijā viss ir slikti". neesmu krievijas fans, bet šajā gadījumā neviens neatpaliek bet rīkojas kā uzskata par pareizāku un neviens nezinua kā ir vispareizāk.