Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Sērijas likteni izšķīra lēts noraidījums"

Agris Suveizda

Skudra: "Sērijas likteni izšķīra lēts noraidījums"
Pēteris Skudra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaev" Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas septītajā mačā pieveica Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (2:1), visā sērijā uzvarot ar 4-3. Skudra pēc mača atzina, ka spēles un sērijas likteni izšķīra pirmajā mazākumā ielaistie vārti.

"Pirmām kārtām izsaku līdzjūtību Romāna Boļšakova, kurš šodien gāja bojā, ģimenei un tuviniekiem. Pārdzīvojam par tiem puišiem, kuri guva ievainojumus. Šis notikums, protams, atstāja savas pēdas," pēc mača teica "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra. "Sērija sanāca sīva, šodienas spēle bija ļoti kaujinieciska."

"Man atkal ir nelieli jautājumi par tiesāšanu. Šodien abas reizes precīzi tika izlīdzinātas abas [mūsu] iespējas spēlēt vairākumā. Abos gadījumos iedeva abpusējo noraidījumu. Neatceros, kad vēl kādreiz kaut kas tāds būtu bijis," Skudra turpināja.

"Puiši šodien sitās un nevārtījās uz ledus. Spēle bija kauls kaulā, un mača un visas sērijas likteni izšķīra viens lēts noraidījums, kurā ielaidām vārtus. Lepojos ar saviem puišiem, kuri lika pacīnīties tādai nopietnai komandai ar tik lielu izslēgšanas spēļu pieredzi. Play-off sīkumos pretinieki bija labāki par mums," sacīja Skudra.

"Laba sērija. Spēlējām ar ļoti labu pretinieku. Domāju, ka sērijā izšķirošo lomu nospēlēja tās laukuma priekšrocības, kas mums bija – neskatoties uz dažādajiem maču iznākumiem. Ne velti līdz pēdējam sitāmies par mājas sienu priekšrocībām," teica "Salavat Yulaev" galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs. "Pateicos puišiem par pašaizliedzību, cīņu un pašatdevi. Mums vajag gatavoties un iet tālāk."

Izmantotie resursi:
hctorpedo.ru

  -2 [+] [-]

, 2014-03-18 21:15, pirms 10 gadiem
Ja kopā ir veselas 7 spēles, no kurām zaudē 4, tad ir diezgan muļķīgi norakstīt visu sēriju uz 1 noraidījumu.

Tas diemžēl attiecināms arī Dinamo sakarā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-03-18 21:22, pirms 10 gadiem
Arī DR - Donbass sērijā lielu lomu nospēlēja mājas spēļu priekšrocība. Redz cik liela nozīme bija tomēr tai pēdējai regulārās sezonas spēlei. Neticu, ka DR nospēlētu tik slikti, ja 7. spēle tiktu aizvadīta Rīgā. Bet ir kā ir..

  -2 [+] [-]

, 2014-03-18 21:33, pirms 10 gadiem
Lētas atrunas.

  -2 [+] [-]

, 2014-03-18 21:36, pirms 10 gadiem
Diemžel tiesāšanas līmenis KHL ir zems. Un diezgan bieži tas izšķir spēļu iznākumus, līdz ar to sēriju. Tur kur ir divas līdzvērtīgas komandas tur tiesāšana spēlē ļoti lielu lomu.

  -2 [+] [-]

, 2014-03-18 21:45, pirms 10 gadiem
Lētas atrunas un nevis "lēts" noraidījums, tas tiesa.

     [+] [-]

, 2014-03-18 22:10, pirms 10 gadiem
Sērijas likteni izšķira Kulda!

     [+] [-]

, 2014-03-18 22:19, pirms 10 gadiem
Var but par tiesnesi vajadzeja iet stradat lai nebutu pastavigi jaraud par sliktu tiesasanu un tad paradit klasi ka jatiesa speles lai visi vienmer butu apmierinati. Nemak zaudet gaudotajs.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-19 02:01, pirms 10 gadiem
ko var viņš tur borēt ibio! kad Torpedo iemeta vienīgi golu, tad arī tikai tāpēc ka pirms tam Torpedo spēlētājam bija tīrs noraidījums! un vispār Skudra izskatās viens psihs tips, tāpat kā Ržiga!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-19 08:26, pirms 10 gadiem
Man japiekrit tam ka tiesasana ir gauzam bediga jo ja paskatas dinamo un donbasa spelis, tad paskatieties cik daudz ckludu ur pielauts. Es nebridi nesaku ka donbas tapec uzvareja seriju bet vienozimigi tas viniem palidzeja. Spilktaka kluda ir ja nesaubos iemestie varti kad visa arena un trenneri redzeja kad bij zona un neiedotais noraidijus tiesnesa deguna prieksa. Protams ka tas tagat nav ataisnojums, bet citreiz sadas lietas sagrauj visu speli. Spilkts piemers ir СКА un ЦСКА spele kur tiesnesu rupjas kludas del atnesa uzvaru СКА. Par ko tika soditi ar to ka saja sezona vairs netiesas nevienu speli. Es vienigi nesaprotu kapec musu Dinamo sedeja un kluseja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja