Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Kuzmenkovs: "Jau pēc otrās spēles ticēju, ka viņi ir ņemami"

Kuzmenkovs: "Jau pēc otrās spēles ticēju, ka viņi ir ņemami"
Artūrs Kuzmenkovs
Foto: www.dinamoriga.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē vakar "Rīga" papildlaikā spēja uzveikt "Krasnaya Armiya" hokejistus (4:3), sērijā līdz četrām uzvarām pietuvojoties līdz viena panākuma attālumam (1:2). Rīdzinieku uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs pēc panākuma atzinis, ka tas nācis par labu komandas noskaņojumam.

"Pēc šīs uzvaras komandā uzlabosies psiholoģiskais stāvoklis. Uzvara bija nepieciešama. Domāju, rīt būs vēl vairāk skatītāju un spēlēsim tikai uz uzvaru," "Rīgas" panākuma vērtību sērijas kontekstā skaidroja uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs.

"Pēc spēles es nevaru teikt, ka Maskavā bija jābūt tādiem rezultātiem. Tur mēs zaudējām uz individuālām kļūdām, kuras tika analizētas un šodien jau bija labāk," jaunais hokejists komentēja izmaiņas salīdzinājumā ar spēļu rezultātiem Maskavā (2:7 un 2:6).

"Protams, ir sāpīgi zaudēt vārtus perioda beigās, bet nekas traks nenotika. Galvenais, ka nesalūzām psiholoģiski. Ģērbtuvē savā starpā parunājām, tad izgājām un uzvarējām. Jau pēc otrās spēles ticēju, ka viņi ir ņemami un ticu, ka ir ņemami arī rīt," optimistisks bija Kuzmenkovs.

Sērijas ceturtā spēle notiks šovakar - mača sākums paredzēts plkst.19:20.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

     [+] [-]

, 2014-03-18 10:12, pirms 10 gadiem
Tad paņem!

     [+] [-]

, 2014-03-18 20:35, pirms 10 gadiem
Lielīb naud nemaksā....

     [+] [-]

, 2014-03-18 21:47, pirms 10 gadiem
Apd.irsāties. Abi.

     [+] [-]

, 2014-03-18 22:12, pirms 10 gadiem
>>>purva velns
Cāļus skaita rudenī.Tādus apvainojumus varēsi mest acīs tad,ja uzvarēs sērijā.Šobrīd tava "asprātība" sunim zem astes.