Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Spartak" jaunie hokejisti uzvar MHL izslēgšanas spēlēs

"Spartak" jaunie hokejisti uzvar MHL izslēgšanas spēlēs
Foto: KHL

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) fināla izšķirošajā mačā uzvaru ar 3:2 šovakar svinēja "Spartak" jaunie hokejisti. Finālsērijā "Spartak" uzveica "Krasnaya Armiya" jauniešus.

MHL Harlamova kausa izcīņas fināls šajā sezonā izdevās patiešām spraigs. Sērijā līdz četrām uzvarām bija nepieciešama septītā spēle, lai noteiktu MHL čempionu. Divos no septiņiem mačiem uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešams pagarinājums, vēl trijās spēlēs uzvarētāju pārsvars nepārsniedza divas ripas.

Izšķirošajā mačā rezultāts tika atklāts vien spēles vidū, bet līdz trešā perioda vidum "Spartak" jaunie hokejisti panāca 3:0. Divu ar pusi minūšu laikā "Krasnaya Armiya" atguva divus vārtus, tomēr ne uz ko vairāk nebija spējīga.

"Rīgas" jaunie hokejisti šajā MHL sezonā sasniedza astotdaļfinālu, kurā piekāpās Maskavas CSKA sistēmas jaunajiem hokejistiem piecos mačos.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-04-29 22:14, pirms 10 gadiem
Bez pamatsastāva vārtsarga vēlpietam, vai kādi malači! Krievi vēl smējās, ka Tretjaks vēcākais izdarīs visu lai viņa mazdēls izsistos un paņemtu trofeju, ka pat tapēc Spartaka vārtsargam iepriekšējā spēlē tika piespriesta diskvalifikāčija.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-29 22:38, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Moloci Spartak, puiši beja pelniejuši uzvarāt.

Spatrak jaunīši parodā kas ir komanda i komadis raksturs, naskatūtīs iz finansiālom probļemom.
Puiši spieloja ni naudis dieļ bet gon slavis i komandis deiļ, Saprtak puiši ir pīmārs citym.
Viņi spēlēja TIEŠI naudas dēļ - lai nopelnītu KHL vai kādu citu līgumu un tiktu no Spartaka prom.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-29 22:58, pirms 10 gadiem
Krasnaja Armija cieta sakāvi. Un, lai arī man nekas pret šajā klubā spēlējošajiem jauniešiem, par šāda "zīmola" zaudējumu vien prieks.

  -2 [+] [-]

, 2014-04-29 23:11, pirms 10 gadiem
denebs rakstīja: Krasnaja Armija cieta sakāvi. Un, lai arī man nekas pret šajā klubā spēlējošajiem jauniešiem, par šāda "zīmola" zaudējumu vien prieks.
Protams prieks par zīmola sakāvi. Bet ja pa lielām šaibām, tad 3 no Latvijas spēlētājiem, kas spēlējuši CSKA jauniešu komandā – Bārtulis, Kulda, Daugaviņš, ir paspēlējuši NHL...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-30 10:29, pirms 10 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: Protams prieks par zīmola sakāvi. Bet ja pa lielām šaibām, tad 3 no Latvijas spēlētājiem, kas spēlējuši CSKA jauniešu komandā – Bārtulis, Kulda, Daugaviņš, ir paspēlējuši NHL...
...tik tam nav nekāda sakara ar MHL...