Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Avarējis "Torpedo" līdzjutēju autobuss, ir viens bojāgājušais

Avarējis "Torpedo" līdzjutēju autobuss, ir viens bojāgājušais
Foto: www.hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" līdzjutēju autobuss iekļuvis avārijā. Negadījuma rezultātā ir viens bojāgājušais, daži līdzjutēji ir ievainoti.

Šodien Ufā notiks KHL Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas starp vietējo "Salavat Yulaev" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" izšķirošā – septītā – spēle. Uz spēli devās arī "Torpedo" līdzjutēju autobuss.

Šosejā Maskava-Ufa autobuss iekļuva avārijā, kuras rezultātā dzīvību zaudējis viens Ņižņijnovgorodas atbalstītājs, bet vairāki tika ievainoti. "Torpedo" ziņo, ka bojā gājušais ir 32 gadus Romāns Boļšakovs, kurš pēdējos 11 gadus dzīvoja ASV, tomēr ieradies Krievijā, lai atbalstītu Ņižņijnovgorodas komandu, kas bijusi līdzjutēja favorīte jau kopš bērnības.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts – 3:3. Izšķirošā spēle starp aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas komandu un Pētera Skudras trenēto "Torpedo" notiks šodien.

Izmantotie resursi:
ХК Торпедо Нижний Новгород - официальный сайт...