Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" noliks čempionu pilnvaras vai spēs piecelties?

Jānis Celmiņš

"Lāse" noliks čempionu pilnvaras vai spēs piecelties?
Toms Vanags
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas volejbola čempionātā turpinās pusfinālu cīņas. Šovakar SN „Daugava” sērijas trešo maču aizvadīs „Lāse-R / Rīga” un „Biolars” volejbolisti. Mača sākums pulksten 17.00.

Pēc pirmajām divām sērijas spēlēm rezultāts ir 2-0 par labu jelgavniekiem. Pirmajā mačā Rīgā „Biolars” komanda uzvarēja (3:2) ļoti nekvalitatīvā un kļūdām bagātā spēlē. Arī otrais mačs bija kļūdām bagāts, taču šoreiz krietni vairāk kļūdījās rīdzinieki, zaudējot bez lielām ierunām – 0:3. Daudz kļūdu servju uzņemšanā „Lāsei” liedza kaut pacīnīties par uzvaru. Jā, kļūdījās arī „Biolars” taču krietni mazāk.

Šodien SN „Daugava” komandas tiksies trešo reizi un šī spēle ļoti iespējams var būt pēdējā šajā sērijā, jo pusfinālā uzvarētāji tiek noteikti sērijās līdz trim uzvarām. Pēdējo gadu Latvijas čempionvienība „Lāse” šovakar var nolikt pilnvaras. Šovakar redzēsim vai rīdzinieki spēs piecelties, vai tomēr veiksmīgāki būs jelgavnieki, kuriem jāuzvar tikai viens mačs. Iepriekšējās spēlēs padarītais darbs šodien Jelgavas komandai ļaus spēlēt brīvi un atraisīti.

„Lāse” čempionu noliks pilnvaras vai spēs piecelties – tāda ir šīvakara Latvijas volejbola intriga. Mača sākums SN „Daugava” pulksten 17.00.

Kas uzvarēs šo maču?

  • 26

  • 31


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-18 13:21, pirms 12 gadiem
Lāse uzvarēs,kad iemācīsies agresīvi servēt un mazāk kļūdīsies uzņemot servi.Bet sakarā ar to,ka vairs saspēli nevada Caics,tad Biolaram ar Leiti īpaši nesaspringstot, ar pieredzi šis mačs jāņem.