Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

11.lv bukmeikers noliedz runas par likmju svārstībām "Sochi" spēlēs

Jānis Celmiņš

11.lv bukmeikers noliedz runas par likmju svārstībām "Sochi" spēlēs
"Sochi" komandas soliņš. Foto: Sputnik/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Krievijas medijos parādījās informācija, ka Rīgas “Dinamo” viena no konkurentēm “Sochi” komanda, iespējams, iesaistīta spēļu sarunāšanā, kas varētu sekmēt vienības iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Sportacentrs.com uzrunātais 11.lv bukmeikers Toms Piliksers saka, ka no totalizatora likmju svārstību viedoķa nekā aizdomīga te nav.

Aizvadītajā piektdienā "Sochi" 58. minūtē izrāva neizšķirtu 2:2 spēlē ar Mika Indraša pārstāvēto Maskava "Dynamo" vienību, bet pēc tam guva uzvaru pagarinājumā. Šī Sočiem bija otrā šāda tipa uzvara pēc kārtas – pirmdien (11. februārī) duelī ar vēl vienu konkurenti uz izslēgšanas turnīru "Vityaz" tā neizšķirtu 2:2 izrāva 63 sekundes pirms pamatlaika beigām un arī pēc tam triumfēja pagarinājumā. Vakar Soči apspēlēja Minskas “Dynamo” (3:1), nonākot jau četru punktu attālumā no rīdziniekiem.

Krievijas mediji konkrētus faktus par iespējamu spēļu sarunāšanu nesauc, atsaucoties vien uz anonīmu tvitera kontu @sashakhl, kurš nodarbojas ar likmju likšanu un iepriekš regulāri izteicis pareizas prognozes.

“Tas viss izskatās pēc nepamatotiem pārmetumiem. No koeficientu puses nekādas svārstības, kas varētu radīt kaut kādas aizdomas, nav bijušas. Viss ir normas robežās – normāli izlikti koeficienti. Skaidrs, ka sezonas beigās, kad komandas cīnās par vietām izslēgšanas spēlēs, bukmeikeri reaģē uz notiekošo, sekojot tam visam vēl uzmanīgāk, nekā tas ir sezonas sākumā. Man izskatās, ka te ir dūmi bez uguns. Arī spēles laikā nekādas koeficientu svārstības nav novērotas,” stāsta 11.lv bukmeikers Toms Piliksers.

Viņš arī neslēpj, ka sezonas beigās interese par KHL ir paaugstinājusies, taču tā ir normāla parādība. “Ierasti lielāka interese no likmju licējiem ir sezonas sākumā un sezonas beigās,” teic bukmeikers. Viņš arī nepieļauj domu, ka komandas varētu būt par kaut ko vienojušās: "Šajā līmenī tas tā nenotiek."

Soču komandai priekšpēdējā sezonas spēle paredzēta parīt, savā laukumā uzņemot Kasparu Daugaviņu, Mārtiņu Karsumu un Maskavas ''Spartak'', kamēr Rīgas “Dinamo” šovakar savās mājās uzņems Bratislavas “Slovan”, bet Podoļskas “Vityaz” gaidāms eksāmens Maskavā - cīņa ar KHL līdervienību Maskavas CSKA.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-18 12:57, pirms 5 gadiem
Kurš teica, ka šeit notiek totto?
Parašā strādā citi likumi, un play Off tiek tie, kurus norāda priekšniecība, vai arī komandas pašas savā starpā vienojas.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-18 13:20, pirms 5 gadiem
Kāds vispār sakars ar toto? Ne jau uz toto te nopelnīt kāds gribēja, bet līgas/kluba vadība ievilkt klubu playoffos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-02-18 13:51, pirms 5 gadiem
Nu ko tad skataties,lēkājat un atbalstat šo parašas līgu?!!pirmos piecus gadus arī biju piemuļķots un atbalstīju Dinamo jo domāju ka tas ir Latvijas klubs..

  +3 [+] [-]

, 2019-02-18 17:08, pirms 5 gadiem
Man īsti vienalga, tiks vai netiks izslēgšanas spēlēs un es īsti nekādas cerības neloloju, jo pēc februārī diviem piedzīvotajiem zaudējuma pret Minsku un Bratislavu bija skaidrs, ka pat ja tiks uzvarētas pilnīgi visas atlikušās spēles, ar to var arī nepietikt.
Lai tiktu izslēgšanas spēlēs, komandai pašai ir jāuzvar, nevis jācer uz kaut kādiem brīnumiem un ja sezonas svarīgākās spēles tiek aizvadītās kā vissliktākās spēles sezonā, tad paši vainīgi, jo punkti šajā sezonā ir zaudēti pa labi un pa kreisi.
Vienīgais pozitīvais šajā ir tas, ka komanda vismaz par kaut ko cīnās, tā teikt nebūs labi ar būs labi.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-18 17:22, pirms 5 gadiem
Man atkal izskatas ka vienigie duumi te ir apmaksats reklamraksts pilnigi ne par teemu, neviens nekur neko nebija teicis par kkadam koeficientu izmainam, atskiriba no aizdomigam futbola spelem.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-18 18:08, pirms 5 gadiem
Laba reklāma 11.lv. Pietiks vienreiz reklamēties

  +2 [+] [-]

, 2019-02-18 19:50, pirms 5 gadiem
Tai sūdubedrē jau neviens likmes neliek,tāpēc nekādas svārstības nav iespējamas

     [+] [-]

, 2019-02-18 21:33, pirms 5 gadiem
Te jau nu nebija kas tāds kas būtu acīmredzams. RD atspēlēšanās no 0:5 gab bija bet tur miliči par po necīnījās un tapēc funis neraudāja vēl jo vairāk atspēlējās mūsējie miliči