Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Atlant" grib Nazarova skalpu, "Vityaz" sūkstās par budžetu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Atlant" grib Nazarova skalpu, "Vityaz" sūkstās par budžetu
Andrejs Nazarovs
Foto: www.hcvityaz.ru

Vakar pēc kārtējās skandalozās Čehovas "Vityaz" spēles Kontinentālās hokeja līgas regulārajā sezonā ierakumu pretējās puses apmainījušās laipnībām arī ārpus laukuma. Turklāt Mitišču "Atlant" ģenerāldirektors apņēmies panākt "Vityaz" galvenā trenera Andreja Nazarova atstādināšanu no Krievijas izlases vadības.

Vakar rakstījām, ka pēdējo spēli savu skatītāju priekšā interesanti atzīmēja Čehovas "Vityaz" hokejisti - sarīkoti pieci kautiņi, viens novērsts līnijtiesnešu prasmīgas darbības rezultātā, summā 137 soda minūtes un zaudējums ar 1:5 derbijā pret Mitišču "Atlant".

Nazarovs nedrīkst vadīt izlasi

"Kad nacionālās valstsvienības treneris ar smaidu uz lūpām noskatās, kā viņa padotie sit izlases spēlētājus [Andreju] Zubarevu, [Ivanu] Višņevski un [Nikolaju] Žerdevu, tas manī izsauc dusmas un apjukumu," publiskā paziņojumā pārdomās dalās "Atlant" ģenerāldirektors Andrejs Verevko.

"Man bija kauns. Tajā momentā neko izdarīt nevarēju. Kliedzot devos pie spēles komisāra, taču arī viņš nevarēja palīdzēt. Man žēl savu hokejistu. Vēl vakar viņi cīnījās par savu dzimteni tieši šī trenera vadībā. Cīnīšos, lai Krievijas izlasē šādu treneru nebūtu!" ass un tiešs bija Verevko.

Nazarovs bija Krievijas otrās izlases galvenais treneris pēdējā pārbaudes turnīrā Baltkrievijā.

"Atcerēsimies, pēdējā Eirotūres posmā izlasē bija četri "Atlant" spēlētāji. Ir skaidrs, ka tieši Nazarovs ir galvenais "Vityaz" akciju iniciators. Hokeja federācijai un tās prezidentam Vladislavam Tretjakam personīgi uzdošu jautājumu par Nazarova atrašanos izlasē. Speciāli sagatavosim video par Nazarova darbībām spēlē. Atkārtojos – pie viņa savus spēlētājus izlasei nedosim."

Beidzot prom no Čehovas

"Priecājos, ka laiks paskrēja ātri un beidzot varam no Čehovas aizbraukt. Manā komandā ir hokejisti: viņi spēlē, nevis dara muļķības," aiz vārdiem neslēpās "Atlant" galvenais treneris, zviedrs Janne Karlsons.

"Kautiņi ir hokeja neatņemama sastāvdaļa, taču neko šādu nebiju redzējis. Ja manā komandā būtu jauni puiši, tādu piemēru nerādītu. Ja būtu treneris un redzētu, kā sit manas izlases spēlētājus, būtu dusmīgs."

Kaušļi, ne punktu guvēji

"Beigās uzdeva nervi. Aizvadījām pēdējo spēli savu skatītāju priekšā, negribējām zaudēt. Saprotiet, divi Piemaskavas klubi, taču līmeņi un budžeti ir krasi atšķirīgi," preses konferencē attaisnojumus meklēja "Vityaz" galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "Katrs saņēma to, ko gribēja."

"Spēlēju ar sastāvu, kāds ir manā rīcībā. Man ir četri pirmklasīgi kaušļi, bet nav četru pirmklasīgu bombardieru. Kāds apvainosies, kāds – ne, bet es laukumā lieku to, kas ir. Esmu profesionāls treneris."

Nazarovs arī izteica pārdomas par "Atlant" paziņojumu: "Godīgi sakot, neticu, ka viņi vērsās ar šādu ultimātu. Droši vien, tā ir kļūda. Atcerēsimies, ka pirms iepriekšējā derbija tieši "Atlant" nāca klajā ar paziņojumu spēlei pieteikt kaušļu grupu, uzjautrinot visu Krievijas hokeja virtuvi."

Atgriežoties pie komandu budžetiem, "Vityaz" treneris teica, ka ar "Atlant" pieredzējušā kapteiņa Alekseja Kovaļova, kurš gandrīz visu čempionātu izlaidis savainojumu dēļ, algu varētu nodrošināt "Vityaz" budžetu pussezonai.

Izmantotie resursi:
Хоккейный Клуб «Атлант» (Московская область)
Хоккейный клуб ВИТЯЗЬ

1 2 51 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +28 [+] [-]

, 2012-02-18 14:04, pirms 12 gadiem
Tiem, kas tagad iestāsies par Vityaz, iesaku padomāt, ko Jūs domātu par Znaroku pirms pāris sezonām, ja regulārā čemja spēlē viņš savus padotos sūtītu skaldīt Dārziņu, Rēdlihus u.c. LAT izlases čaļus.

Līgai tiešām laikam vajag līķus, lai šo cirku vienreiz izbeigtu. Žēl

 +14 [+] [-]

, 2012-02-18 14:05, pirms 12 gadiem
Ar nūju pa seju un lopu vagonā iespundēt!

  +2 [+] [-]

, 2012-02-18 14:05, pirms 12 gadiem
nesaprotu līgu, kkāds sviests sen jau tādu komandu vajadzētu neitralizēt, bet tā ir KRIEVIJA!! Kādu dienu ar vitjaz norausies smagi..

 +42 [+] [-]

, 2012-02-18 14:09, pirms 12 gadiem
JEBALonskis saucās sapratis visu un nekausies vairs. tālu tika atmorozaks

  +4 [+] [-]

, 2012-02-18 14:09, pirms 12 gadiem
visa Vityaz komanda var teikt ir atsaldēta ar Nazarovu priekšgalā, slimi!

 +14 [+] [-]

, 2012-02-18 14:12, pirms 12 gadiem
Nezinu ka Krievija, un Latvija jau nu100% ne (baiditos policija pienemt lietu), par sadam izdaribam varetu versties policija. Cik atceros esam lasijis, Kanada vareja tikt ierosinata lieta par tadu kausanos, ka to piekopj vitjaz....
Ir tak arskiriba starp hokeja kautinu un vienkarsu piekausanu....
Slēpts komentārs: toljanchik2

  +3 [+] [-]

, 2012-02-18 14:13, pirms 12 gadiem
KOOOOO ??? Nazarovs Krievijas izlases galvenais treneris ?? :O

  +2 [+] [-]

, 2012-02-18 14:13, pirms 12 gadiem
Nākamsezon varēsim aizmirst par tādu kantori kā Vitjaz, cik saprotu, tad viņu vietā varētu spēlēt Penzas klubs, ierindā cerams, ka būs arī Lokomativ, tas būtu optimāli, jautājums tikai kā ar tiem ārzemju klubiem nākamajā sezonā.

     [+] [-]

, 2012-02-18 14:14, pirms 12 gadiem
Tāds ir Vityaz! Tā ir realitāte, Nazarovs ir atsaliņš klubā, žēl, ka tā! Izlasē taču viņa vadībā nav krievu tafgaju, kam galvenais ir kādam iesist pa seju. Tā ir kluba politika, neviens treneris bez kluba vadības ziņas neturēs klubā četrus cīkstoņus un neliks tos pirmajā maiņā.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:14, pirms 12 gadiem
Kā var tā spēlē!

  +2 [+] [-]

, 2012-02-18 14:17, pirms 12 gadiem
edgars.kalnins8 rakstīja: Tāds ir Vityaz! Tā ir realitāte, Nazarovs ir atsaliņš klubā, žēl, ka tā! Izlasē taču viņa vadībā nav krievu tafgaju, kam galvenais ir kādam iesist pa seju. Tā ir kluba politika, neviens treneris bez kluba vadības ziņas neturēs klubā četrus cīkstoņus un neliks tos pirmajā maiņā.
Nav Nazarovs jau tads otmorozoks ka vinu male... Ko ta vins lai publiski saka: Banditi saimnieki liek man ta trenet? Vinam varetu parmest ka vispar saka stradat ar to klubu, bet toni un speli nosaka bratva
Censas kautka attaisnoties un tas ir viss ko Nazarovs saja situacija var...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:22, pirms 12 gadiem
KHL ar sava hokeja līmeni un kvalitāti laikam nespēj piesaistīt skatītājus un sponsorus, līdz ar to šis cirks ir arī vajadzīgs. Un tad brīnās un apvainojās ka NHL viņus neuztver nopietni.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:25, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Nākamsezon varēsim aizmirst par tādu kantori kā Vitjaz, cik saprotu, tad viņu vietā varētu spēlēt Penzas klubs, ierindā cerams, ka būs arī Lokomativ, tas būtu optimāli, jautājums tikai kā ar tiem ārzemju klubiem nākamajā sezonā.
Kas ar Donbasu?, neesmu sekoji līdzi. Tā Penza ir reālāks kandidāts?

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:28, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Kas ar Donbasu?, neesmu sekoji līdzi. Tā Penza ir reālāks kandidāts?
Penza it kā varētu būt, bija uzdrukāts kaut kur, bet man kaut kā neticās, lai gan nezinu. Ik pa laikam jau uzpeld dažādi varianti. Medveščak, Donbass.

     [+] [-]

, 2012-02-18 14:31, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Penza it kā varētu būt, bija uzdrukāts kaut kur, bet man kaut kā neticās, lai gan nezinu. Ik pa laikam jau uzpeld dažādi varianti. Medveščak, Donbass.
es vnk neko sen neesmu lasījis, kaut kad iepriekš ukri tika uzskatīti kā reāli KHL kandidāti, uz to brīdi reālākie

  +1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:32, pirms 12 gadiem
Līga šo teātri atbalsta, pretējā gadījumā nebūtu atcēlusi Jablonska diskvalifikāciju, nez vai kāds cerēja, ka šādi hokejisti var main''ities un ka var mainīties Čehovas vadības politika.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:34, pirms 12 gadiem
Smieklīgi! ''Vityaz'' sūdzas par budžetu, bet tai pat pašā laikā kaldina cirka elementus uz ledus! Kur loģika?

     [+] [-]

, 2012-02-18 14:35, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: es vnk neko sen neesmu lasījis, kaut kad iepriekš ukri tika uzskatīti kā reāli KHL kandidāti, uz to brīdi reālākie
Viņiem jau nav infrastruktūras. Principā KHL jāsāk pārskatīt arēnu izmēru atbilstību un lielumu. Teiksim , kāpēc Toljati- pilsēta ar 1 miljonu iedzīvotāju ceļ arēnu tikai ar 6 600 vietām, galīgi nav saprotams. Tur ir jābūt atbilstošai infrastruktūrai, nevar niekoties.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-18 14:41, pirms 12 gadiem
Kanadieshi sit krievus(krievu liigaa), bet krieviem vienalga.

  -3 [+] [-]

, 2012-02-18 14:43, pirms 12 gadiem
Nevajag Vitjaz prom!
Nebūs vairāk jautri...

     [+] [-]

, 2012-02-18 14:48, pirms 12 gadiem
krieviem jau citu trenneri grūti atrast, KHL galvenokārt par trenneriem ir ārzemnieki, tāpēc labākie tiek izlasei.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:48, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Viņiem jau nav infrastruktūras. Principā KHL jāsāk pārskatīt arēnu izmēru atbilstību un lielumu. Teiksim , kāpēc Toljati- pilsēta ar 1 miljonu iedzīvotāju ceļ arēnu tikai ar 6 600 vietām, galīgi nav saprotams. Tur ir jābūt atbilstošai infrastruktūrai, nevar niekoties.
Krieviņi mēdz pievērt acis uz infrastruktūru, argumenti jau ir tie ka ukri šiem ir svarīgi, viņiem ir nauda un tad atliek tik ticēt solījumiem ka infra tiks sakārtota
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 15:03, pirms 12 gadiem
messibesii2 rakstīja: nahren to Vitjazu,prom no KHL!
Kāpēc prom???

Vitjaz uz savam spelem piesaista daudz skatitajus gan klatienē gan pie Tv ekraniem...ari Rigā Vitjaz spele sogad bija loti apmekleta varbut pat apmekletaka spele sezona!!!

Protams dazreiz ar to kausanos parlieku aizraujas tacu tā ir hokeja sastavdaļa!!

  -2 [+] [-]

, 2012-02-18 15:05, pirms 12 gadiem
ja KHL ir Putina projekts, tad viņam jābūt atbildīgam par to...Vitjaz grauj ne tikai KHL, bet visas Krievijas prestižu...ilgtermiņā var izrādīties ka tā ir liktenīga kļūda, jo valsts nevar pastāvēt uz meliem, liekulības un vieglās/netīrās naudas

..krievi cīnījās 2. pasaules karā par savu zemi un tautu...toreiz tādas vērtības kā gods, drosme, taisnīgums bija pašsaprotamas...tagad tas viss ir aizmirsies...diemžēl...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-18 15:24, pirms 12 gadiem
Nazarovs nav īpaši gudrs ja var ko šādu pateikt:
"Spēlēju ar sastāvu, kāds ir manā rīcībā. Man ir četri pirmklasīgi kaušļi, bet nav četru pirmklasīgu bombardieru."

to naudu ko iztērēja par tiem ambāļiem, viņi varēja iztērēt par tikpat normāliem spēlētājiem, tā ka tīrākā salmu kulšana.

     [+] [-]

, 2012-02-18 15:29, pirms 12 gadiem
Nazarova čīkstēšana par mazo budžetu skan kā taisnošanās kārtējam bezpreģelam...nu tad pēc viņa loģikas - komandām ar maziem budžetiem jāsolidarizējās ...jāsapērk tafgaji un jādauza ārā lielbudžeta klubus...

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 15:31, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Krieviņi mēdz pievērt acis uz infrastruktūru, argumenti jau ir tie ka ukri šiem ir svarīgi, viņiem ir nauda un tad atliek tik ticēt solījumiem ka infra tiks sakārtota
hmm, krievi jau paši sponsorē ārvalstu klubus , kas ir KHL. Tas ir Krievijas ārpolitikas ietvaros. Un tad jau Krievijai atrast vienam ārvalstu klubam 10 miljonus tāds nieks vien ir

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 15:35, pirms 12 gadiem
messibesii2 rakstīja: tā jau nav kaušanās,bet gan brutāla sišana guļošam cilvēkam
Neviens jau nav vainigs kad pats nokrit uz zemes un savelkas gliemezi uz reiz!!

Ja KHL Vitjaz nevajadzetu liga tad vini jau butu izslegti pec pagujusas sezonas
Tatad kadam vini ir izdevigi,Vitjaz ir ka reklama,jo pat otrpus okeanam zin vinus un visu KHl!!!
Protams viedokli atskiras bet ja par Vitjaz un KHL runa tatad vini ir un bus arii turpmak!!
Kā saka ja par tevi runā tas ir labi jo neesi aizmirsts nav nozimes labi vai slikti

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 15:37, pirms 12 gadiem
Spiegs08 rakstīja: Neviens jau nav vainigs kad pats nogrit uz zemes un savelkas gliemezi uz reiz!!

Ja KHL Vitjaz nevajadzetu liga tad vini jau butu izslegti pec pagujusas sezonas
Tatad kadam vini ir izdevigi,Vitjaz ir ka reklama,jo pat otrpus okeanam zin vinus un visu KHl!!!
Protams viedokli atskiras bet ja par Vitjaz un KHL runa tatad vini ir un bus arii turpmak!!
Kā saka ja par tevi runā tas ir labi jo neesi aizmirsts nav nozimes labi vai slikti
pilnīgs... ::d
1 2 51 komentārs