Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: ''Ja es uzvestos kā Klops, tad mani izraidītu no spēles minūti vēlāk''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morinju: ''Ja es uzvestos kā Klops, tad mani izraidītu no spēles minūti vēlāk''
Žuzē Morinju. Foto: RS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham'' galvenais treneris Žuzē Morinju pēc zaudējuma ''Liverpool'' ar 1:2 atklāja, ka labākā komanda zaudējusi un ja uzvestos uz sānu līnijas kā kolēģis Jirgens Klops, tad tiktu izraidīts no mača minūti vēlāk. Abi speciālisti pēc spēles apmainījās ar viedokļiem, taču neuzskatīja to par saspīlētu sarunu.

Vakar Anglijas Premjerlīgas 13. kārtas centrālajā mačā ''Liverpool'' savā laukumā, pateicoties Firminu gūtajiem vārtiem 90. minūtē, ar 2:1 pārspēja ''Tottenham'', tādējādi nostiprinoties čempionāta pirmajā vietā. Pēc 13 aizvadītiem mačiem Liverpūles futbolisti iekrājuši 28 punktus, kamēr otrajā vietā esošā Totenhema 25.

Emocijas sita augstu vilni pēc spēles starp abu komandu galvenajiem treneriem - Žuzē Morinju un Jirgenu Klopu, kuri apmainījās laipnībām. Morinju atzina, ka viņš nevarētu uz sānu līnijas uzvesties kā kolēģis no Liverpūles: ''Pateicu, ka labākā komanda zaudēja. Klops tam nepiekrita, bet tas lai paliek viņa viedoklis. Tiesneši ļauj viņam uzvesties uz sānu līnijas tā, kā viņš vēlas. Jūtos apbēdināts, jo es tā nevarētu rīkoties. Ja tā darītu, tad tiktu izdzīts no spēles vienu minūti vēlāk. Domāju, ka neizšķirts būtu bijis taisnīgs rezultāts, taču mēs spēlējām lai uzvarētu un bijām tam tuvāk. Liverpūle neizskatījās pēc čempiontitula komandas.''

''Mūsu saruna nebija saspīlēta. Žuzē nebija priecīgs, jo zaudēja. Viņš man pateica, ka labākā komanda neuzvarēja. Domāju, ka Žuzē joko, taču nē. Tas arī viss,'' situāciju komentēja ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops, apgalvojot, ka abi nav pārrunājuši kolēģa izteikumus par viņa uzvedību uz sāna līnijas.

Jau šodien ar divām spēlēm noslēgsies 13. kārtas izspēle. ''Aston Villa'' uzņems ''Burnley'', kamēr ''Sheffield United'' cīnīsies pret ''Manchester United''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +3 [+] [-]

, 2020-12-17 18:02, pirms 3 gadiem
Maurs kā vienmēr savā elementā, bet uzvarēja tomēr labākā komanda.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-17 18:19, pirms 3 gadiem
Visi statistikas rādītāji rāda pārliecinošu Liverpūles pārsvaru.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-17 18:47, pirms 3 gadiem
Nekad nav paticis Mourinjo. Čīkstulis,pilnīgs dalbajobs

  +2 [+] [-]

, 2020-12-17 21:40, pirms 3 gadiem
Mauris jau nekad nav mācējis sagremot zadējumu
Ja paši nopūdelē tādas iespējas, lai pie 1:1 panāktu 2:1 savā labā, tad kā var vēl teikt, ka labākā komnda zaudēja?
Nebija ne apšaubāmu pendeļu, ne sarkano kartīšu. Viss godīgi. Neiesit Tu iesit Tev!
UN 24% bumbas kontrole "labākajai" komandai

     [+] [-]

, 2020-12-18 18:10, pirms 3 gadiem
..apskatoties Liverpūles IG kontā saliktos video no spēles, redzams, kā dažos momentos šie Tote galvenos džekus apspēlēja kā bērnus. un jā, statistika sitienos vien jau bija ļoti pārliecinoša Liverpūlei par labu, nemaz neskatoties uz visu pārējo.