Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Sets Karijs: "Vajadzēja pārliecināties, ka vienradzis pastāv"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sets Karijs: "Vajadzēja pārliecināties, ka vienradzis pastāv"
Kristaps Porziņģis spēlē pret "Milwaukee Bucks". Foto: AP/Scanpix

"Esmu lepns, ka mūsu puiši šovakar cīnījās līdz pēdējai sekundei. Palikt spēlē ceturtajā ceturtdaļā, tikt pie atlēkušās bumbas uzbrukumā un uzdāvināt sev iespēju – domāju, ka tas apliecina komandas vēlmi konkurēt," pēc ceturtā zaudējuma sezonā teica NBA kluba "Milwaukee Bucks" galvenais treneris Maiks Badenholcers.

“Bucks” pirms mājas zaudējuma pret “Dallas Mavericks” izcīnīja 18 uzvaras pēc kārtas. Tā bija otrā garākā uzvaru sērija kluba vēsturē pēc 1971. gada sezonā iespētā – toreiz Karīms Abduls-Džabars un Oskars Robertsons aizveda Milvoki līdz čempiones titulam.

Badenholcers ir ceļā uz ne mazāk spilgtiem ierakstiem. Viņa vadībā “Bucks” basketbolisti regulārās sezonas spēlēs izcīnījuši 84 uzvaras un piedzīvojuši 26 zaudējumus. Pērn, finišējot ar bilanci 60-22, Badenholcers tika atzīts par NBA sezonas labāko treneri, bet Jannis Adetokunbo nopelnīja MVP balvu.

Jaunā trenera vadībā “Bucks” pērn tikai divreiz piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas – marta sākumā un maija beigās, kad Austrumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās nākamajai čempionei “Toronto Raptors”. Šonedēļ zaudējumu sērija var atkārtoties – ceturtdien Milvoki savā laukumā uzņems Lebronu Džeimsu un “Los Angeles Lakers”.

“Tas būs pārbaudījums, jo “Lakers” ir viena no labākajām komandām līgā” pēc zaudējuma pret Dalasu teica Jannis Adetokunbo. “Mums būs labi jāspēlē, jādalās ar bumbu. Protams, kā komanda nevēlamies zaudēt divas spēles pēc kārtas.”

Kristaps Porziņģis norādīja uz komandas spēku. “Iemetu divus tālus trīspunktniekus, taču pat tajā brīdī Jannis turpat vien priekšā bija. Viņi zina, ka esam laba metēju komanda, taču mums ir daudz ieroču – jebkurš kādā vakarā var iemest vairāk par 20 punktiem. Šovakar Sets (Karijs) nospēlēja lieliski. Ir grūti spēlēt pret komandu, kurai ir tik daudz variantu.”

“Vajadzēja pārliecināties, ka vienradzis pastāv,” pats Karijs ar humoru komentēja iemūžinātu spēles mirkli, kurā ar apbrīnu raugās uz latvieti. Epizodei pievienots komentārs “Atrod kādu, kurš skatās uz tevi, kā Sets uz Kristapu Porziņģi”.

Dalasas galvenais treneris Riks Kārlails veltīja komplimentu pretinieku komandai. “Līgā esmu jau ilgu laiku. Astoņpadsmit uzvaru sērija ir spīdošs apliecinājums tam, cik laba ir komanda. Taču uzvarēt katrā spēlē nav iespējams. Jutām, ka, pienācīgi koncentrējoties un izmantojot samērā vienkāršu spēles plānu, varam uzdāvināt sev iespēju.”

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/nba/news/...

 +10 [+] [-]

, 2019-12-17 14:03, pirms 4 gadiem
Kristapam Lukas trauma var buut kaa sveetiiba, lai atveertu treneriem acis un saaktu vinju efektiivaak izmantot. Tikmeer pats Kristaps, peec intervijaam spriezhot, ir saprati, ka atsleega vinja speelee ir caurgaajieni, ar kuru paliidziibu vinjam pasham vieglaak ir ieiet speelee, nevis forseet notikumus ar n-tajiem 3p metieniem. Skaidrs, ka peec taadas traumas veel zemapzinjaa ir barjera, kas liek kjermeni pasaudzeet no kontakta.

  +4 [+] [-]

, 2019-12-17 14:58, pirms 4 gadiem
KP var atgūt pārliecību pa divām nedēļām. Būs atpakal Luka, Dalasa būs neapturama.

  +4 [+] [-]

, 2019-12-17 15:00, pirms 4 gadiem
Māri,Milvokī tas bija 4.zaudējums sezonā nevis trešais.

  +6 [+] [-]

, 2019-12-17 15:35, pirms 4 gadiem
The Unicorn is real!!! Uzvarēja neticamu basketbola spēli. Intensitāte. Aizsardzība. Cīņa.

Pēc tādām spēlēm visi jautājumi no sērijas "kāpēc viņam maksā tādu algu" atkrīt.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 15:51, pirms 4 gadiem
Tik laba tā bilde no Seta tvīta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-12-17 16:27, pirms 4 gadiem
Jaunā trenera vadībā “Bucks” pērn tikai divreiz piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas – marta sākumā un maija beigās, kad Austrumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās nākamajai čempionei “Toronto Raptors”.

Bucks bija vadībā ar 2-0. Nekādi nesanāk 2 zaudējumi pēc kārtas!

Nojaušu, ka Bucks gribēs reabilitēties, un Lakers dabūs pa muguru kārtīgi.

  +7 [+] [-]

, 2019-12-17 16:53, pirms 4 gadiem
Porziņģa bloks 3 sekundes pirms spēles beigām apstādināja visas Bucks cerības. KP iznāca, nobloķēja un aizgāja

     [+] [-]

, 2019-12-17 17:15, pirms 4 gadiem
Leikeri nebūt nav neuzvarami un Mavericks jau nesen to parādīja...

  +2 [+] [-]

, 2019-12-17 17:21, pirms 4 gadiem
fantomas rakstīja: Porziņģa bloks 3 sekundes pirms spēles beigām apstādināja visas Bucks cerības. KP iznāca, nobloķēja un aizgāja
KP nobloķēja Bucks kontu

     [+] [-]

, 2019-12-17 17:22, pirms 4 gadiem
raiversons rakstīja: Jaunā trenera vadībā “Bucks” pērn tikai divreiz piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas – marta sākumā un maija beigās, kad Austrumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās nākamajai čempionei “Toronto Raptors”.

Bucks bija vadībā ar 2-0. Nekādi nesanāk 2 zaudējumi pēc kārtas!

Nojaušu, ka Bucks gribēs reabilitēties, un Lakers dabūs pa muguru kārtīgi.
Sanāk. Bet precīzāk būtu teikts vismaz divas zaudes pēc kārtas

     [+] [-]

, 2019-12-17 19:58, pirms 4 gadiem
raiversons rakstīja: Jaunā trenera vadībā “Bucks” pērn tikai divreiz piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas – marta sākumā un maija beigās, kad Austrumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās nākamajai čempionei “Toronto Raptors”.

Bucks bija vadībā ar 2-0. Nekādi nesanāk 2 zaudējumi pēc kārtas!

Nojaušu, ka Bucks gribēs reabilitēties, un Lakers dabūs pa muguru kārtīgi.
Nu šajā gadījumā saprotu, ka tas ir domāts, vismaz 2 zāģus(ne tikai vienu). Bija gadījums ar 1+1 zāģi un ar TOR sanāca 1+3.

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:26, pirms 4 gadiem
Tad tā arī jāraksta, ka vismaz 2 zaudējumi pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:36, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Kristapam Lukas trauma var buut kaa sveetiiba, lai atveertu treneriem acis un saaktu vinju efektiivaak izmantot. Tikmeer pats Kristaps, peec intervijaam spriezhot, ir saprati, ka atsleega vinja speelee ir caurgaajieni, ar kuru paliidziibu vinjam pasham vieglaak ir ieiet speelee, nevis forseet notikumus ar n-tajiem 3p metieniem. Skaidrs, ka peec taadas traumas veel zemapzinjaa ir barjera, kas liek kjermeni pasaudzeet no kontakta.
Precīzi teikts!

     [+] [-]

, 2019-12-17 21:38, pirms 4 gadiem
zaxx rakstīja: Tik laba tā bilde no Seta tvīta
Skatiens tāds kā 5gadīgam puikam, kuru pārsteidzis viņa tētis.