Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Diena pēc rītdienas: kas notiek Rīgas "Dinamo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Diena pēc rītdienas: kas notiek Rīgas "Dinamo"
Kristaps Sotnieks un Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas atrodas 12 punktu attālumā no izslēgšanas spēļu zonas, otrdien lauza līgumu ar somu uzbrucēju Villi Leino, ievietoja čehu aizsargu Tomāšu Kundrāteku atteikumu draftā un nosūtīja Miku Indraši uz fārmklubu, bet trešdien nomanīja kapteini - Laura Dārziņa vietā stājās Kristaps Sotnieks. "Nebija tā, ka burtu no viņa formas norāvām," sarunā ar portālu Sportacentrs.com sacīja galvenais treneris Kari Heikile, norādot, ka Dārziņš par pieņemto lēmumu esot priecīgs. Apspriežot Indraša nosūtīšanu uz fārmlubu, treneris teica, ka mūsdienu hokejā ar tehniku un gūtajiem vārtiem nepietiek - uzbrucējam jābūt līderim grūtajos brīžos. Lai gan Indrašis pēdējās spēlēs sarežģītajos momentos bija labākais...

Kundrāteks grib ar ripu slidot pāri visam laukumam

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas svētdien sešu punktu mačā savā laukumā atzina Rietumu konferences astotajā vietā esošās Minskas "Dinamo" pārākumu, trešdien pēc divām brīvdienām atgriezās pie treniņiem. Laukumā nekas neliecināja par notikušajām pārmaiņām - lieli ātrumi un daudz slidošanas vingrinājumu, lai spēlētāji atkal pierastu pie darba un atgrieztos ikdienas ritmā. Taču ģērbtuvēs valdīja neierasts klusums un virs hokejistu galvām karājās drūmi mākoņi.

"Protams, noskaņojums nav labs un emocijas nav patīkamas, tāpat kā pēc pēdējā zaudējuma. Nezinu, kā citiem, bet man trenažieru zāle un kārtīgs treniņš palīdz iziet no apmātības," norādīja Krišjānis Rēdlihs. Rīgas "Dinamo" pieredzējušākais spēlētājs pēdējā mēneša laikā atrada kopīgu valodu un veidoja pirmo maiņu ar čehu aizsargu Tomāšu Kundrāteku, kurš izlikts atteikumu draftā. Ar laukumā pavadītajām 22:08 minūtēm Kundrāteks bija komandas līderis, tomēr uzbrukumā neattaisnoja komandas cerības - tikai divi vārti un 13 punkti. Kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs kā labo piemēru nosauca amerikāni Niku Beilenu no Minskas "Dinamo". Kurš ar 31 punktu ir rezultatīvākais aizsargs visā līgā...

"Viņam ir labs metiens, viņam ir labs slidojums, bet viņa pieņemtie lēmumi nepalīdz vairākumam, kur viņš bija plānots kā līderis. Viņam ir labs metiens. Runājām: tiklīdz tiec pie ripas, nemaz nemeklē piespēli, bet met. Taču viņš grib izdarīt skaistas piespēles," pauda galvenais treneris Kari Heikile, pieskaroties arī sniegumam vienādos sastāvos. "Viņš nedrīkst spēlēt kā uzbrucējs - viņam jāspēlē kā aizsargam. Viņš grib paņemt ripu un slidot pāri visam laukumam. Tad pazaudē ripu, kam seko moments pie mūsu vārtiem. Mūsdienu hokejā aizsargs piebalso uzbrucējiem. Uzbrukumā piedalās visi pieci, bet aizsargs nedrīkst būt pirmais."

Taču K. Rēdlihs kopā aizvadītajos mačos novērtēja arī Kundrāteka, kurš aizvadījis 30 spēles Nacionālās hokeja līgas kluba Vašingtonas "Capitals" rindās un kurš kopš 2008. gada spēlējis Ziemeļamerikā, plusus: "Par viņu varu teikt tikai labāko. Pirmkārt, bija laba komunikācija, un tas ļoti palīdz. Otrkārt, viņš ļāva uzbrucējiem spēlēt zonā - kad pretinieks meta ripu ārā, viņam izdevās noķert ripu, un tas uzbrucējiem pavēra iespējas otrajam un trešajam vilnim. Tas uzreiz iekrita acīs. Arī man bija labi - nevajadzēja skriet aizsardzībā."


Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ārzemniekam jāgūst vārti un jākrāj punkti

Aizsargs, kurš šobrīd atrodas Čehijas izlases rīcībā, gan joprojām ir Rīgas "Dinamo" īpašums. Ja 48 stundu laikā viņa pakalpojumi nebūs interesanti nevienai citai Kontinentālās hokeja līgas komandai, tiks lemts par viņa likteni. Reglaments pieļauj iespēju hokejistu vēlreiz ievietot atteikumu draftā. Ja arī tad neviens viņu neizvēlas, drīkst par 40 procentiem samazināt algu. Toties ar somu uzbrucēju Villi Leino vienošanās lauzta pēc abpusējas vienošanās.

"Viņš ir saspēles veidotājs. Treniņos strādāja labi, lai gan bija dažādas veselības problēmas. Laukumā pieņēma gudrus lēmumus, nepieļāva muļķīgas kļūdas, kas ļautu pretiniekiem izveidot pretuzbrukumus, un tāpēc Villes lietderības koeficients ir +7. Tomēr ārzemniekam ir jāgūst vārti un jākrāj punkti," šķiršanās iemeslus norādīja Heikile. "Ārzemniekiem ir jāpalīdz komandai, un tā ir mūsu problēma. Iepriekšējās sezonās bija hokejisti, kuri guva pirmos un uzvaras vārtus, bet šogad tas trūkst. Pieredzējušajiem spēlētājiem ir jābūt līderiem. Diemžēl Ville neguva vārtus."

Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Sējējs izteicās, ka ir apmierināts tikai ar trīs leģionāru sniegumu - Jūakima Ēriksona, Jakuba Sedlāčeka un Tima Sestito. Amerikāņu uzbrucējs, kurš ar 14 vārtu guvumiem ir komandas labākais snaiperis, pauda, ka skats uz dzīvi pēc pēdējiem notikumiem nav mainījies: "Situācija ir tāda pati. Kā ārzemnieks saproti, ka vienmēr jārāda labākais sniegums. Hokejs ir bizness - ja gribam saglabāt darbu, tad ir jāuzvar."


Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Indrašim ar vārtiem un punktiem nepietiek

Sējējs arī izteica neapmierinātību ar Rīgas "Dinamo" otrā rezultatīvākā spēlētāja Mika Indraša sniegumu - punkti ir, bet viņam ir jābūt komandas līderim arī brīžos, kad neiet, nevis tikai labajos momentos. Statistika liecina pretējo. Zaudējumā Minskas "Dinamo" komanda guva trīs vārtus, divos no tiem piespēlēja Indrašis. Zaudējumā Čeļabinskas "Traktor" komanda guva divus vārtus, abos piespēlēja Indrašis. Zaudējumā Jaroslavļas "Lokomotiv" sausā palika visa komanda. Zaudējumā Sočiem Indrašis guva komandas vienīgos vārtus.

Toties pēdējās piecās uzvarās jeb brīžos, kad iet visiem, Indraša kontā ir tikai viena piespēle. Ar trim uzvaru nesošajiem vārtiem viņš ir vienīgais Rīgas "Dinamo" spēlētājs, kuram ir vairāk par vieniem. Viņš ir sestais bloķētajos metienos starp uzbrucējiem. Viņš ir ceturtais karjerā gūtajos uzvaras vārtos un trešais mazākumā gūtajos vārtos. Un Indrašim ir otrais labākais lietderības koeficients (+16) starp uzbrucējiem komandas vēsturē.

Neskatoties uz to, Heikile piebalso Sējējam un no Indraša prasa vēl vairāk: "Viņam ir visa meistarība pasaulē, bet vairākas reizes brīnījos, kāpēc viņš nespēlē vienā līmenī - balts un melns. Gribu, lai Indrašis spēlē komandas labā. Paskatieties uz Nacionālās hokeja līgas spēlētājiem - viņi strādā, bloķē, izdara spēka paņēmienus, dara visu. Ja esi tehnisks un vari gūt vārtus, ar to mūsdienu hokejā nepietiek. Jādara arī netīrais darbs. Ja gribi spēlēt, jābūt gatavam 30 līdz 40 sekundes ziedoties komandas labā."

Kontinentālās hokeja līgas četras labākās komandas šobrīd ir Maskavas CSKA, Jaroslavļas "Lokomotiv", Helsinku "Jokerit" un Novosibirskas "Sibir". Starp 30 biežākajiem spēka paņēmienu izpildītājiem ir divi Jaroslavļas spēlētāji, pa vienam no Maskavas un Helsinkiem. Starp 30 biežākajiem bloķētājiem ir trīs no Jaroslavļas, divi no Novosibirskas un viens no Helsinkiem. Tātad absolūtā līdere CSKA pārstāvēta tikai vienā gadījumā.


Foto: Vladislavs Proškins, f64

Heikile: Dārziņam burtu no formas nenorāvām

Vienu reizi topā ielauzusies arī Rīgas "Dinamo" - jaunais kapteinis Kristaps Sotnieks ar 71 bloķēto metienu ir trešais, atpaliekot tikai no Meta Robinsona (Maskavas "Dynamo") un Maksima Čudinova (Sanktpēterburgas SKA). Heikile atraidīja runas, ka līdzšinējais kapteinis Lauris Dārziņš, kurš ar 22 punktiem ir komandas rezultatīvākais spēlētājs, nebūtu attaisnojis cerības, kuras uz viņu lika komandas biedri pirms sezonas.

"Larija sieva šobrīd ir stāvoklī, mājās daudz darbu. Lēmumu pieņēmām kopā - nebija tā, ka burtu no viņa formas norāvām. Viņš par to bija priecīgs. Nemaz nav jautājumu par to, ka neuzticamies," norādīja somu speciālists, uzreiz atzīmējot Sotnieka plusus - pieredze, attieksme, bloķētie metieni, uzvarētās divcīņas. "Kapteinim jābūt latvietim, tas ir pirmais. Viņš ir nopietns, vienmēr smagi trenējas, spēlē labā līmenī, pieņem labus lēmumus. Ir sajūta, ka spēlētāji viņu respektē un sekos viņa piemēram."

"Kristaps ir viens no spēlētājiem, kuriem ir liels potenciāls, bet trūkst pārliecības, un esmu viņam to teicis. Potenciāls un fiziskā sagatavotība ļautu spēlēt Nacionālajā hokeja līgā, ja katrā mačā izdotos parādīt 70 vai 80 procentus no maksimuma. Mierīgi darbotos trešajā pārī, aizsargātos, pret bortu un ripa ārā no zonas, mazākumā. Taču iegriež nevienmērīgais sniegums - teicamiem mačiem seko nespēja atbrīvoties. Spiež atbildības sajūta. Esmu pārliecināts, ka vainojama psiholoģija. Ja dators galvā dod nepareizu signālu vai bloķē to, tad ne tikai nepieņem pareizos lēmumus, bet nespēj izmantot arī ātrumu un spēku," pēc 2015. gada pasaules čempionāta teica Rīgas "Dinamo" bijušais galvenais treneris Artis Ābols.

Jācer, ka Vecais pipars būs devis gana daudz padomu un Sotniekam izdosies tikt galā ar jaunajiem pienākumiem. Ar 40 spēlēs sakrātajiem 50 punktiem Rīgas "Dinamo" ieņem 12. vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu zona ir 12 punktu attālumā. Nākamā spēle 22. decembrī izbraukumā pret Zagrebas "Medveščak", kas ir devītajā vietā.

P.S. "Diena pēc rītdienas" ir 2004. gadā Amerikas Savienotajās Valstīs uzņemta filma. Klimatā notiek milzu pārmaiņas, plosās vētra un planētu atkal ieskauj ledus laikmets.
Džeisons Evanss: "Kā tu domā, kas ar mums notiks?"
Džeks Hols: "Ko tu ar to domā?"
Džeisons Evanss: "Es domāju - ar "mums"? Civilizāciju? Ikvienu?"
Džeks Hols: "Cilvēce pārdzīvoja pēdējo ledus laikmetu. Mēs pavisam noteikti varam pārdzīvot arī šo. Viss atkarīgs no tā, vai esam spējīgi mācīties no kļūdām."

1 2 62 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2015-12-17 15:32, pirms 8 gadiem
kas notiek??pavisam vienkārši Dinaburgas Pelavu maisi turpina sagremot Minskas aiz vaiga ielikto luņķi

 +20 [+] [-]

, 2015-12-17 15:34, pirms 8 gadiem
Īsāk sakot, no Mika vēlās redzēt mūsu nemirstīgo Pinokio sniegumu(Džeriņš/Meija), triecas visos bortos iekšā, a jēga no tā nekāda.

 +14 [+] [-]

, 2015-12-17 15:38, pirms 8 gadiem
Paldies, Ulvi! Bija interesanti lasīt!

 +31 [+] [-]

, 2015-12-17 15:40, pirms 8 gadiem
Kundrāteks grib ar ripu slidot pāri visam laukumam - Nu pareizi,kādam jau jāuzņemas iniciatīva,savādāk visi bakstās gar zilo līniju un netiek no savas zonas... Pat vairākumā spēlējot tas ir pamanīts

 +20 [+] [-]

, 2015-12-17 15:41, pirms 8 gadiem
Šis izsaka visu: "Viņš ir ceturtais karjerā gūtajos uzvaras vārtos un trešais mazākumā gūtajos vārtos. Un Indrašim ir otrais labākais lietderības koeficients (+16) starp uzbrucējiem komandas vēsturē."

Otrais visu labākais koeficients. Lai man Sējējs nestāta pekstiņus. Vienkārši Miks padarīts par grēkāzi jau senos laikos, kāpēc būtu jāmeklē jauns.

 +14 [+] [-]

, 2015-12-17 15:42, pirms 8 gadiem
Šī situācija sāk kļūt identiska tai, kas bija pagājušajā gadā, kad atlaida Masalu, Pujacu, Hossu un vel vienu.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-17 15:47, pirms 8 gadiem
Sējējs ir vainīgs jo neprot atlasīt spēlētājus un nav jau pirmais gads!

Pagājušajā sezonā tā situācija bija vēl trakāka!

Dinamo ir vajadzīgs jauns GM!

Tā ir tikai GM kļūda!

 +15 [+] [-]

, 2015-12-17 15:53, pirms 8 gadiem
Teicamiem mačiem seko nespēja atbrīvoties. Spiež atbildības sajūta. Esmu pārliecināts, ka vainojama psiholoģija. To saka Ābols par Sotnieku... A tgd dabūjot C burtu uz krūtīm,neaizies vispār pa pieskari ar psihaloģiju! Tpt kā Galviņš... Nu cerams jau ka būs ok!

     [+] [-]

, 2015-12-17 16:00, pirms 8 gadiem
fufels ta s viss.man labs coms atlantaa ar kovalcuku regulaari tuseeja kopaa,un atlantaa to visi zinaaja ,ka kovi tusee,bet visiem bija po,galvenais lai met golus ieksaa un kovi to dariija

  +5 [+] [-]

, 2015-12-17 16:04, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Sējējs ir vainīgs jo neprot atlasīt spēlētājus un nav jau pirmais gads!

Pagājušajā sezonā tā situācija bija vēl trakāka!

Dinamo ir vajadzīgs jauns GM!

Tā ir tikai GM kļūda!
Ar tadu juri ikviens GM buus pakal a. Miks jau nu nav tas vainiigais, tas jau aklajam redzams, lai Heikila paskatas uz sevi un tad plutii.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-17 16:07, pirms 8 gadiem
DR ir optimistiskais scenārijs un pesismistiskais scenārijs iespējams attiecībā uz sastāvu. Pesimistiskais jau daudziem galvā-atlaisti, izlikti atteikuma draftā, Liepāja, vietā tikai Zabis.
Kāds ir optimistiskais teorētiskais scenārijs. Kundrateks paliek DR , bet par mazāku algu, Indrašis uz decembra beigām ir sastāvā plus vēl nopirkti klāt 1-2 normāli uzbrucēji. Galarezultātā Leino vietā 1-2 nezināmie (domājams ka centīsies nopirkt kaut cik atbilstošus pirmām divām maiņām).
Iespējams ir viss -labais , sliktais scenārijs, varbūt kaut kas vidējs starp abiem.
Labi patika raksta beigās P.S. no filmas.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-17 16:12, pirms 8 gadiem
Nokopēju dažus komentārus no Delfi:

riko 17.12.2015 11:01
Vājās vietas DR ir 2 - Heikile un Eriksons. Profesionālam trenerim vajadzētu zināt, ka visiem vārtsargiem-kreiļiem ir vienādas vājās vietas - virs kreisā pleca, kr. paduse un kr. apakšējais stūris, tādēļ NHL un KHL kopā pašlaik ir tikai 1 vārtsargs-kreilis - uzminiet, kurā komandā. NHL vēsturē vispār ir zināmi tikai 7 vārtsargi-kreiļi - slavenākie no tiem T.Espozito un čehs Vokouns. Eriksonam vēl ir ceturtā vājā vieta - starp kājām. Komandai visu laiku jāveic milzīgs darbs, lai nepieļautu brīvu tēmētu metienu kādā vājajā vietā. Savukārt, Sedlačeku, kurš pirms sezonas bija lieliskā formā, Heikile sačakarēja, nelaižot vārtos kā pirmo numuru.
Atbildēt 8 2

Pareizi 17.12.2015 15:20
Jau sezonas pirmās spēles laikā Sorokins brīnījās par Heikiles izvēli (vārtos Eriksons) un teica, ka šādi var sačakarēt un sabojāt labāko vārtsargu t.i. Sedlačeku.

Kāds zinošs varētu nokomentēt - vai infa par kreiļiem-vārtsargiem ir taisnība?

  +7 [+] [-]

, 2015-12-17 16:13, pirms 8 gadiem
Vajadzēja latviskāku virsrakstu, piemēram: "Nāves ēnā".

  +9 [+] [-]

, 2015-12-17 16:17, pirms 8 gadiem
Visi, kas nokļūst čekistu ietekmē, kļūst par tādiem pašiem. Šoreiz Sējējs. Skaidrs, ka nedrīkst teikt patiesību, ka izkārts baltais karogs un uz Indraši tiek vnk ietaupīts. Jāizdomā kaut kādas pasaciņas, galvenais to darīt pārliecinoši, lai kāds arī noticētu.

  +7 [+] [-]

, 2015-12-17 16:23, pirms 8 gadiem
Ja tirgū ir noskatīti pāris labi papildinājumi tad šāda rīcība ir saprotama ja nē ~20 spēles pirms čempionāta beigām izformēt 3 pirmā,otrā piecinieka spēlētājus ir glupi.

 +25 [+] [-]

, 2015-12-17 16:24, pirms 8 gadiem
Tādus skaidrojums reti kad nākas dzirdēt no hokeja speciālistiem - nu tik, tik APŠAUBĀMI!
*Sējējs Heikilam dod darbu, kā atd nepiebalsos.
*Beilenu gribot izdabūt no citiem aizsargiem ārā, nu, tad ej un nopērc viņu. Diezzin vai naudiņas pietiks.
*Atceros laikus, ka Galviņam bija tā pat dots uzdevums kā Hundrātekam, tikai mest pa vārtiem - nabags to arī darīja, puļija un puļīja, bet jēgas ta nekādas.
*Indraša gadījumā vsp.izklausījās, ka komanda ir neapmierināta ar to, ka šis gūst punktus. Redz, Indrašim pret Minsku 2 piespēles, citas maiņas iekšā nemet, bet ielaiž tos vārtus, citi sapelna mazākumus, kas rezultējas ielaistajos vārtos. Indrašis vainīgs pie tā, ka reizēs, kad viņam kāds punkts nopelnas, tajās reizēs Pavlovs noplena divus patizlus noraidījumus (2 ielaisti goli), ka vārtsargs ar brīnumus nerādā un vēl pie tā, ka citas maiņas nespēj gūt tik daudz vārtus, lai pārtrumpotu Minskas piecus.

Domāju, ka T.Seguin pagājušo sezonu vajadzēja sūtīt uz AHL, jo viņš guva padaudz punktus, kamēr Stars ņēma un pārsvarā spēles zaudēja.
Sējējs vienu 12kg līdaklu izvilcis pa šīm sezonām start aizsargiem (Robinsonu), nu domā, ka visu laiku tādas ķersies - 10nieces met atpakaļ ezerā!

  +3 [+] [-]

, 2015-12-17 16:34, pirms 8 gadiem
DidzisLV rakstīja: Tādus skaidrojums reti kad nākas dzirdēt no hokeja speciālistiem - nu tik, tik APŠAUBĀMI!
*Sējējs Heikilam dod darbu, kā atd nepiebalsos.
*Beilenu gribot izdabūt no citiem aizsargiem ārā, nu, tad ej un nopērc viņu. Diezzin vai naudiņas pietiks.
*Atceros laikus, ka Galviņam bija tā pat dots uzdevums kā Hundrātekam, tikai mest pa vārtiem - nabags to arī darīja, puļija un puļīja, bet jēgas ta nekādas.
*Indraša gadījumā vsp.izklausījās, ka komanda ir neapmierināta ar to, ka šis gūst punktus. Redz, Indrašim pret Minsku 2 piespēles, citas maiņas iekšā nemet, bet ielaiž tos vārtus, citi sapelna mazākumus, kas rezultējas ielaistajos vārtos. Indrašis vainīgs pie tā, ka reizēs, kad viņam kāds punkts nopelnas, tajās reizēs Pavlovs noplena divus patizlus noraidījumus (2 ielaisti goli), ka vārtsargs ar brīnumus nerādā un vēl pie tā, ka citas maiņas nespēj gūt tik daudz vārtus, lai pārtrumpotu Minskas piecus.

Domāju, ka T.Seguin pagājušo sezonu vajadzēja sūtīt uz AHL, jo viņš guva padaudz punktus, kamēr Stars ņēma un pārsvarā spēles zaudēja.
Sējējs vienu 12kg līdaklu izvilcis pa šīm sezonām start aizsargiem (Robinsonu), nu domā, ka visu laiku tādas ķersies - 10nieces met atpakaļ ezerā!
Tik labi pateikts - ka kulaks uz acs

  +3 [+] [-]

, 2015-12-17 16:36, pirms 8 gadiem
"tiklīdz tiec pie ripas, nemaz nemeklē piespēli, bet met"

Ja Ozo būtu kāds ko tādu pateicis, daudzas nūjas lidotu Heikiles virzienā.
Kundrāteks ir čehs, un neviens nepārmācīs čehu skolā iemācito hokeju.
Cik somu treneru ir krievu KHL komandām?

  +3 [+] [-]

, 2015-12-17 16:38, pirms 8 gadiem
Karijs reāli pielaizās lai varētu arī turpmāk sūk no saldenās pudeles. Tad kakova hrena Seigo vēl te???

 +14 [+] [-]

, 2015-12-17 16:43, pirms 8 gadiem
"Normunds Sējējs kā labo piemēru nosauca amerikāni Niku Beilenu no Minskas "Dinamo". Kurš ar 31 punktu ir rezultatīvākais aizsargs visā līgā..." - Sējēj Tu tiešām esi glups vai izliecies ? Tam Beilenam ir atiecīga alga tāpēc arī grauž ledu , RD arī bija savs ''Beilens'' ja atceraties tāds Robinsons kuru jūs godam pakāsāt.

  +7 [+] [-]

, 2015-12-17 16:44, pirms 8 gadiem
Pareizi ir Indrašmonam jāstrādā aizsardzībā, jābortē, jākaplē ,jāņem vienreiz piemērs no perspektīvā DžerMeijas. Tad, kad labi nokaplēs, nebūs vairs galvā muļķības par vārtiem, piespēlēm un punktiem. Iemest var visi (ko mēs redzam arī statistikā ar vairākiem 50+ punktu guvējiem sezonā iekš DR), tāpēc inrašmonam nav jālielās ar saviem punktiem. Hokejā goli nav svarīgākais !

 +10 [+] [-]

, 2015-12-17 16:45, pirms 8 gadiem
joprojam nesaprotu Kundrateka lietu,ja nevaram atlauties vinam samaksat vina ligumu tad ta ari sakam..stulbums meklet ieganstus lai atkratitos no komandas labaka aizsarga ..gribetos teik aizsardzibas lidera! ps.argumenti Indarsa lieta vispar ir melnas komedijas cienigi..nez Sejejs ar somu treneriti tam tic?

     [+] [-]

, 2015-12-17 16:56, pirms 8 gadiem
pauls rakstīja: Nokopēju dažus komentārus no Delfi:

riko 17.12.2015 11:01
Vājās vietas DR ir 2 - Heikile un Eriksons. Profesionālam trenerim vajadzētu zināt, ka visiem vārtsargiem-kreiļiem ir vienādas vājās vietas - virs kreisā pleca, kr. paduse un kr. apakšējais stūris, tādēļ NHL un KHL kopā pašlaik ir tikai 1 vārtsargs-kreilis - uzminiet, kurā komandā. NHL vēsturē vispār ir zināmi tikai 7 vārtsargi-kreiļi - slavenākie no tiem T.Espozito un čehs Vokouns. Eriksonam vēl ir ceturtā vājā vieta - starp kājām. Komandai visu laiku jāveic milzīgs darbs, lai nepieļautu brīvu tēmētu metienu kādā vājajā vietā. Savukārt, Sedlačeku, kurš pirms sezonas bija lieliskā formā, Heikile sačakarēja, nelaižot vārtos kā pirmo numuru.
Atbildēt 8 2

Pareizi 17.12.2015 15:20
Jau sezonas pirmās spēles laikā Sorokins brīnījās par Heikiles izvēli (vārtos Eriksons) un teica, ka šādi var sačakarēt un sabojāt labāko vārtsargu t.i. Sedlačeku.

Kāds zinošs varētu nokomentēt - vai infa par kreiļiem-vārtsargiem ir taisnība?
Kāda informācija tev vēl vajadzīga , paskaties Sedlāčeka un Ērikssona statistiku , Ērikssons ir kārtība.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-17 17:09, pirms 8 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Pareizi ir Indrašmonam jāstrādā aizsardzībā, jābortē, jākaplē ,jāņem vienreiz piemērs no perspektīvā DžerMeijas. Tad, kad labi nokaplēs, nebūs vairs galvā muļķības par vārtiem, piespēlēm un punktiem. Iemest var visi (ko mēs redzam arī statistikā ar vairākiem 50+ punktu guvējiem sezonā iekš DR), tāpēc inrašmonam nav jālielās ar saviem punktiem. Hokejā goli nav svarīgākais !
Pilnigi piekritu, bet tie tak saka , ka gerbtuve ne ta uzvedas. Murgs pilnigs. Paklusejushi butu. Lidzjutejus par galigiem lohiem jau uzskata, jo juris tak tenisa raketi ir turejis nezin, kur gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-17 17:28, pirms 8 gadiem
Ūzzspēlēēsim.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-17 17:31, pirms 8 gadiem
Kristaps2521 rakstīja: Dinaburgai vaig Zirgu !!!
Tu nu gan esi apveltīts ar asu prātu. Zirgs, Dinaburga, Dinaburga, Zirgs. Man papagailis tik bieži neatkārtojas.

     [+] [-]

, 2015-12-17 17:33, pirms 8 gadiem
Vnk jurim jāiet ģērbtuvēs un jāsapurina nez no kurienes uzradušies , un nekam nederīgie, viņa komandas spēlētāji!
Atliek jurim tik uzgriezt muguru ka jau viss sadir.sts!
Vienīgi kalvītis daudzmaz rubī fišku hoķī, bet ak tu neraža - jārau vaiga sviedros kolchoza gāzes kantorī.
Domāju, ka obligāti ir piesaistāms godža BET tam jau nav laika jo jāsit bungas.
Atliek zvans draugam no vdk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-12-17 17:40, pirms 8 gadiem
[quote funs]
DR ir optimistiskais scenārijs un pesismistiskais scenārijs iespējams attiecībā uz sastāvu. Pesimistiskais jau daudziem galvā-atlaisti, izlikti atteikuma draftā, Liepāja, vietā tikai Zabis.
Kāds ir optimistiskais teorētiskais scenārijs. Kundrateks paliek DR , bet par mazāku algu, Indrašis uz decembra beigām ir sastāvā plus vēl nopirkti klāt 1-2 normāli uzbrucēji. Galarezultātā Leino vietā 1-2 nezināmie (domājams ka centīsies nopirkt kaut cik atbilstošus pirmām divām maiņām).
Iespējams ir viss -labais , sliktais scenārijs, varbūt kaut kas vidējs starp abiem.
Labi patika raksta beigās P.S. no filmas.
[/quote
Re:
[+] [-]Ziņot
FUNS, 15:04, pirms 3 stundām, ignorēt, atbildēt
pamuļķis rakstīja: Jåprasa funim.
Nav ko prasīt, tāpat viņš neko nejēdz. Kaut ko bezsakarā raksta.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-17 17:46, pirms 8 gadiem
Te tik daudz treneru savākušies.

Ir skaidrs, ka Latvijas kolektīvā saprāta Hokeja Treneris ir izgudrojis revolūciju hokejā- jauna shēma- 4+ Indrašis. Tas nozīmē- Indrašis visu laiku slidinās gar pretinieku zilo līniju, gaida, kad pārējie atsitīsies un viņam piespēlēs. Mainīties arī viņam nevajadzētu, necik jau nepiekustu.

Gaidu ar nepacietību Indraša uzņemšanu NHL slavas zālē.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-17 18:13, pirms 8 gadiem
Kristaps2521 rakstīja: Sveiks Lupatu maisu fan !!!
Tu vari iedomāties kaut vienu, fiziski un garīgi pašpietiekamu cilvēku, kurš varētu nepārtraukti apsaukāties, ķengāties par Girgensonu? Es nē, manā paziņu lokā tādu mudaku nav. Secinājumus izdari pats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 62 komentāri