Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Atstādinātā Bruklinas zvaigzne Ērvings laukumā varētu atgriezties jau naktī uz pirmdienu

Agris Suveizda

Atstādinātā Bruklinas zvaigzne Ērvings laukumā varētu atgriezties jau naktī uz pirmdienu
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

Nākamajā naktī, kad Bruklinas "Nets" Portlendā pabeigs četru izbraukuma spēļu sēriju, saspēles vadītājs Kairijs Ērvings izlaidīs astoto maču pēc kārtas, taču jau naktī uz pirmdienu mājas spēlē pret Memfisas "Grizzlies" varētu atgriezties laukumā, noskaidrojusi ESPN.

Vairākkārt nespējot noliegt antisemītisma uzskatus un atvainoties par filmas "Hebrews to Negroes: Wake up black America" reklamēšanu sociālajos tīklos, Ērvings tika atstādināts uz vismaz piecām spēlēm bez atalgojuma saņemšanas. Pēc tam sekoja spēlētāja atvainošanās, taču komandas vadība pauda, ka ar to vien nebūs gana un ka Ērvingam būs jāizpilda virkne nosacījumu, lai atgrieztos ierindā.

Kā ziņo ESPN, Ērvings šos punktus arī sekmīgi pilda, kas tuvina viņa atgriešanos laukumā. Spēlētājs tikās ar kluba īpašnieku Džo Cai un NBA komisāru Edamu Silveru, kuri abi pēc tam publiski pauda, ka neuzskata Ērvingu par antisemītu, un pats uzņēmies iniciatīvu, lai palīdzētu ebreju kopienai. "Kairijs turpina savu dialoga un izglītošanās ceļu. Viņš ar savu balsi un darbībām ebreju kopienas labā ir pilnībā iesaistījies šajā procesā, un Kairijs noliedz jebkāda veida antisemītismu un strādā pie tā, lai uzlabotu savu izpratni," ESPN teica Spēlētāju arodbiedrības izpilddirektore Tamika Tremalio.

2011. gada drafta pirmais numurs šosezon piedalījies astoņās spēlēs un vidēji 38,6 minūtēs ticis pie 26,9 punktiem, 5,1 rezultatīvas piespēles, 5,1 atlēkušās bumbas, 1,1 bloķēta metiena un 2,4 kļūdām. Bruklinas "Nets" iepriekšējā mačā Sakramento ielaida 153 punktus un piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. Ar sešām uzvarām un deviņiem zaudējumiem komanda ieņem divpadsmito vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-11-17 09:26, pirms gada
lai tik neaizmirst zāģi paņemt līdzi, lai var vīlēt tālāk.